- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.599
- 798
- 38
Kumandanın cektiğini su hayatta Safiye cekmedi yeminleoglanda bizim kucukken kumandayi al sen hani su ilkarabamlar var ya pedalsiz falan onun koltugu kalkiyo ici bagaj gibi icine koy otur gez falan konusamiyoda tam anlatamiyo yani akli ermiyo.
Allahim tüm evi dokmustuk.
Kanepe altlari, dolap icleri belki 2 gun aradik bulamadik.
Sonra kendi cikardi getirdikoymus oraya oturmus gezmis 2 gundur.
Bi defada annemlerde kumandayi camdan asagi atti..
4.kat bi de
Babam geliyodu o da babytv izliyodu kanali degisecek , kumandayi alacak diye camdan asagi atmisti
Bakalim Alyos neler yapicik
yarabbim sana sukurler olsun modundayim sabahtan beriRüya görecek kadar uyumussun yakaladımm vayss
annenle masallah bu hafta aksiyon olmadi baby tu tuBenim kız uyumadı anam simdi foto atıyo uyumus.
Vay arkadas hep anana yap kızım hep anana dedim
Ay saglık olsn da aksma kadr 500 tane kahve icer,direnirim artık.
Su havaalrdan cok korkuyorm.(
Gecen sene sükür hic hasta olmadı,bu sene de ins sıkıntısız atlatırız.,
Somon yapabilirim aksm icin kociye aldırıp.
Annem ayva getirmis köyden
Ayva tatlısı yükleniyor bugun
yas maya fazla alip dondurucada muhafaza edebilirsin..Yaş maya alırım bende, teşekkürler bilgi için:)
ne demektr_lelli saol kuzu deneyip foto atayim ben de insallah :)
Buzlukta yer yokyas maya fazla alip dondurucada muhafaza edebilirsin..
Ben oyle yapiyorum
1-2 ufak laf sokma dısında olmadı sükürannenle masallah bu hafta aksiyon olmadi baby tu tu
Sunu yapın bunu yapın muAyy kızlar
Bunların yemek muhabbeti beni öldürecek akşama yağlama yapayım dedim. Yanına çorba ve başka şeyler de yapacaktım. Hamurunu da kendim açacaktım.
eşimin babası aramış işte şunı yapın bunu yapın iyi de nerden haberin oldu bu konudan
o yemek olarak olmaz gitsin lahmacunluk kıyma alsın lahmacun yaptırsın oğlum diyor. Lahmacunla yağlama benzemiyormu sizce
Valla dedim git oğluna söyle ne yapıyorsa yapsın o zaman dedim. Sinirlendim biraz da.
Eşim aradı sonra diyor sen boşver gel balık yapalım. Dedim baba seni aradı değilmi karar değiştirdin.Yok ya sen uğraşma diye dedim diyor. Yağlamanın hamuru vs çocukla sana zor olur dedi.
valla dedim sizin şu yemek olayından bıktım haa bir misafir gelecek (yabancı da değil teyze dayı)10 defa karar değiştiriyorsunuz 10 yere duyuluyor ne yapsak diye dedim. Ne yapıyorsan yap gelirken hallet ben karışmıyorum dedim. Sen çorba yap dedi. Çorbamı yapar keyfime bakarım. Valla çağırdığıma bin pişman oldum. Herşeyi yemezler binbir çeşit de yemek kararı değiştirirler
misafirin yemege yorum yaptigini da ilk kez duyuyorum ben sokAyy kızlar
Bunların yemek muhabbeti beni öldürecek akşama yağlama yapayım dedim. Yanına çorba ve başka şeyler de yapacaktım. Hamurunu da kendim açacaktım.
eşimin babası aramış işte şunı yapın bunu yapın iyi de nerden haberin oldu bu konudan
o yemek olarak olmaz gitsin lahmacunluk kıyma alsın lahmacun yaptırsın oğlum diyor. Lahmacunla yağlama benzemiyormu sizce
Valla dedim git oğluna söyle ne yapıyorsa yapsın o zaman dedim. Sinirlendim biraz da.
Eşim aradı sonra diyor sen boşver gel balık yapalım. Dedim baba seni aradı değilmi karar değiştirdin.Yok ya sen uğraşma diye dedim diyor. Yağlamanın hamuru vs çocukla sana zor olur dedi.
valla dedim sizin şu yemek olayından bıktım haa bir misafir gelecek (yabancı da değil teyze dayı)10 defa karar değiştiriyorsunuz 10 yere duyuluyor ne yapsak diye dedim. Ne yapıyorsan yap gelirken hallet ben karışmıyorum dedim. Sen çorba yap dedi. Çorbamı yapar keyfime bakarım. Valla çağırdığıma bin pişman oldum. Herşeyi yemezler binbir çeşit de yemek kararı değiştirirler
3. Şahıs babası aramış diyor konuya dahilde değilSunu yapın bunu yapın mu
Cüs afedersin de.
Misafir umdugunu değil bbuldugunu yer yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?