- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Günaydın canısı.gunaydin kizlarr :)
Oyy afiyet olsun.ayyy bitmiyor kızlar tam oturucam küçük kızım geldi pizza yaparmısın dedi bugün yapmıyayım annem dedim hamurdan değil lavaştan dedi tam dedim tekrar toplanmış olan mutfagı ikimiz yine dagıttık o kaşar peyniri rendeledi sucuk dilimledi ben de dondurucudan zeytinleri çıkardım pizza için çekirdegini çıkarıp dolaba koyuyorum hazır oluyor mısır da vardı ondan da koyduk dogranmış biberlerden de çıkardım valla ben zor kilo veririm bu kızlarla patates kızartması ile birlikte bir güzel yedik tabi onlar odalarına ben yine tekrardan 1827398 kere oldu toplanan mutfagı tekrar topladım düzenledim bakalım ne kadar gidecek.
D dimple81
Çok güzel hafta sonu geçirmişsiniz en güzeli de oğlunun hafızasında anı olarak kalacak.
Lellim az gayret bak az kaldı sonu selamet biliyorum çok yoruldun bak sağlıklısınız iyisiniz çok şükür Allah bir daha göstermesin.
tr_lelli
Ahahaaa o ekmek resmi pek meşhurdurCocugumun eline tam ekmek vermisler,video cekcez diye yavan ekmek yiyo garibim
Bogarım sizi dedim kociye.
Dedesi ekmek almaya gitmis.Gelince kapmıs elinden
Anası vermiyor yazık diyorlardır
Yavrum ya kemirmye calısıyoAhahaaa o ekmek resmi pek meşhurdurbir de kemirir ucundan.
Geçen esim tavuk dünyasına götürdü bizimki çorba istedi baget ekmekle geldi bizimki ekmek kemirdiYavrum ya kemirmye calısıyo
Oranın bagetleri de yenir ama ya napsın corbayı:)Geçen esim tavuk dünyasına götürdü bizimki çorba istedi baget ekmekle geldi bizimki ekmek kemirdidiyor esim küçük Hüsamettin ekmek hastası
mafoldum ama yaw.Bi yarım altın taksın sana söyle:)
Hakkını ödeyemez ama yarım elma gönül alma
Cicek gibi baktın su 10 gün.
Masallah sana.
ay gotururde tat tuz kalmadi tekrar karantina olursa yeminle kendimede bulastirtirim zorla test yaptiririm yoksa kafayi yerim galiba.Bendede yada çok soğumadan güzel bı yere kahvaltıya götürsün
amin canım cümlemizinKuzu okurken orda hissettim kendimivalla okumadim yaşadım resmen Allah ailene bol ömür versin
kucucuk bir ilcede tikildigim icin resmen her seye acim Allahim .18 tl köfteci yusuftan ekmek kadayıfı aldım 2 porsiyon.
Aksma masımlar apt.var izlerken yerim
Bayagı da cok oldu bıkana kadr yeriz artk.
Seviyorm oranın tahinli kaymaklısını
öyle komik videolar çekmiş kiayyy bitmiyor kızlar tam oturucam küçük kızım geldi pizza yaparmısın dedi bugün yapmıyayım annem dedim hamurdan değil lavaştan dedi tam dedim tekrar toplanmış olan mutfagı ikimiz yine dagıttık o kaşar peyniri rendeledi sucuk dilimledi ben de dondurucudan zeytinleri çıkardım pizza için çekirdegini çıkarıp dolaba koyuyorum hazır oluyor mısır da vardı ondan da koyduk dogranmış biberlerden de çıkardım valla ben zor kilo veririm bu kızlarla patates kızartması ile birlikte bir güzel yedik tabi onlar odalarına ben yine tekrardan 1827398 kere oldu toplanan mutfagı tekrar topladım düzenledim bakalım ne kadar gidecek.
D dimple81
Çok güzel hafta sonu geçirmişsiniz en güzeli de oğlunun hafızasında anı olarak kalacak.
Lellim az gayret bak az kaldı sonu selamet biliyorum çok yoruldun bak sağlıklısınız iyisiniz çok şükür Allah bir daha göstermesin.
tr_lelli
zengin lelliCan sıkintisindan tarihi kosklere sardim.
21 trilyona buldum Besiktasdan.
Esime diyorum sesleniyorum tarihi kosk buldum 3 kat deniz manz. falan tamam cuma gidip aliriz simdi karsntina cikamayiz diyo.
Aiyy Allahim sen kecilerime mukayet ol.
Vslla biz büyüksehirdeyiz de noluyokucucuk bir ilcede tikildigim icin resmen her seye acim Allahim .
çok tatlı bakıyordu resimde :)Yavrum ya kemirmye calısıyo
O mutlu cnm ekmegiyleçok tatlı bakıyordu resimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?