Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bunla gelmis gecmis olsun bacım

Aynen esi calısmıyormus
Ya anlamıyorm hic bisey yapamıyosan git igne vurdur.
Saglık ocakları ücretsiz vuruyor
tabiki durumum yok diyince bence spiral falanda takarlar devlt. hastanesinde.
Ya da baglat haci dimi kac tane dogurmusun ama kocalari hem calismaz hemde izin vermez.

Anamla bi tur kapıstım.
1-2 ay izin alayımmıs.
Anne dedim insanlar benden bıktı,bende kendimden nefret ettim dedim.
Tmm nasıl istiyosn öyle yap diyo bana.
Öyle yapcam zaten.
Sen düğüne giderken korona yok,öbürü kuaföre giderken yok,ben ise gidince korona dedim.
Tmm bisey demiyorm sana artk diyo.
Ay keske demesen cidden dicektim.
Uzatmadım.

Yani gerçekten çok sinirleniyorum böylelerini ni görünce duyunca.seneye 5. yi sonra 6. yda yaparlar yazık o çocuklara ya.çok şey yazasım varda yazmayım banlanırım.

Selam kızlar
Sizden sonra evi süpürdüm. Kız 1.5 saat uyudu. Süpürgeyle odasına girdim ondan uyandı :)
Sonra poğaça açma kısır yaptım. Sarma vardı. Kek vardı.
kızla birlikte yaptık ama canıma da okudu. Evi birbirine kattı. Ben iş yaparken.
açmalar süper oldu lellinin tarifle.
bir de buzlukta böreğim vardı az ondan çıkarttım. Bu ara kızda kapı ve buzdolabının kapağını açıp hızlıca çarpma başladı. Yapm deyip anlatsam da nafile.bir de poğacanın susam çörekotunu unutmuşum. Onunla uğraşırken sonra ekledim. Sonra bir baktım açmalar fırındayken fırının ayarını max a çevirmiş
İyiki yakaladım yanacaktı.
sonra Eşim kardeşim yeğenİm geldi. Elaya dediler Eylül yok gelmedi. Başladı ağlamaya. yeğenimin de yüzünde güller açıyordu zaten sabah kalkmış valiz hazırlamış :)
Onlar gelmeden bir şey yaptığında yapma yoksa senimle oynamam diyorum. Bana ne dese, oynama eylül benimle oynar hazır cevap.
bugün de uyutma konusunda teyzesi sallasın istedi. İkisinin de uykusu geldi şimdi uyudular.

Gelemiyorum gün içinde oglusu uyuturken bakıyor um oglusu uyuttum mantı yaptık pastayı yaptım yarısı duruyo yenir yarın mantida kaldı yarında yenir biraz yaprak sarma ve mercimek çorba düşünüyorum bakalım cikabilirsem altın alırım belki çok dusmus

İlk satırları okurken aklıma o geldi. Biz bu halimizle iki çocuk zor derken. O durumda 4 çocuk yapmak neyine yeter bir çocuk.neyse iyi yapmışsın baby en azından o çocukları düşünmüşsün. Onlar açıkta kalmasın ısınsın giyinsin.

Aynı fikirdeyim. İnan doğurabilseydim de ikinci çocuğu bu şartlarımla asla düşünmezdim. Milletteki bu rahatlığa ne diyeyim.
Benim de erkek kuzenim vardı. Daha okul okurken evlendi sonra bir çocuk yaptılar daha iş güç yok. Bir baktım ikinci çocuğa hamile eşi Okulu bitirmişti hala çalışmıyordu. ne olsa ablası destek oluyordu.

Ya bir de tedavi görüp çok isteyenler var. Imtihan dünyası işte. Benim bir arkadaşım tedavi görmekten hormonları bozuldu 35 yaşında menapoza girdi.
Her ne kadar doktorlar ilaçların etkisi olmuyor dese de oluyor. Benim de fsh hormonum başlarken 8 di son tedavide 14 e yükseldi. Ee bir de birsüre kalp çarpıntısı çektim. 3. Tedaviyi bile yapmazdım. Ama ikinci tedavim o hastanede yarım kalınca mecbur 3. yü yapıp o hastanedeki sonucu görmek istedim.
kendi sağlığımıza zorla zarar vermemin anlamı yok diye düşünüyorum.
çok üzüldüm arkadaşına da. İnşallah o da bir gün anne olur bu duyguyu tadar

Maşallah sana lelli. Hayatta o kadar işi bir günde yapamam. Hele çocukla hiç yapamam. Enerjim tükenir hemen. Doğuştan uyuşuğum galiba
Tekrar maşallah enerjine hayranım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…