- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Ya biz 2 yeğenime baktık hem de miniciklerdi. Alyoş bir de büyük hem de gidip gelip öpüyor anneanneyi. Rabbim yardımcın olsun feraha çıkarsın.Özgürlüğü kısıtlanıyormus.
Bana endeksli yasamazmıs.
agzına sağlıkAnamla bi tur kapıstım.
1-2 ay izin alayımmıs.
Anne dedim insanlar benden bıktı,bende kendimden nefret ettim dedim.
Tmm nasıl istiyosn öyle yap diyo bana.
Öyle yapcam zaten.
Sen düğüne giderken korona yok,öbürü kuaföre giderken yok,ben ise gidince korona dedim.
Tmm bisey demiyorm sana artk diyo.
Ay keske demesen cidden dicektim.
Uzatmadım.
Vala ben anlamadım.Ya biz 2 yeğenime baktık hem de miniciklerdi. Alyoş bir de büyük hem de gidip gelip öpüyor anneanneyi. Rabbim yardımcın olsun feraha çıkarsın.
Kuzum bir de hissediyormuş gibi annenin yanında uyuyormuş. Abartıyor bence. Alyoş büyüyünce gelmek bile istemeyecek belki bu günlerin kıymetini bilse keşkeVala ben anlamadım.
İnsan bukadar mı bencil olur.
Bencil yani baska acıklamam yok.
Asla mantıklı bir acıklamaları yok.agzına sağlık
bak yerinde konuşunca bir şey diyemiyor
Aa yok haftada 3 gün kardesiminkilere gitsin ses cıkaramıyor.Kuzum bir de hissediyormuş gibi annenin yanında uyuyormuş. Abartıyor bence. Alyoş büyüyünce gelmek bile istemeyecek belki bu günlerin kıymetini bilse keşke
bana her gun haftasonuydu su 10gunGünaydınlarr
Hayırlı cumalar(dogru günde yazdım dimii?)
çünkü annen kendi yaptıgı psikolijik baskıyı başkası duymasın prestiji , repitasyonu bozulmasın istiyor.Asla mantıklı bir acıklamaları yok.
Bir de böyle davrandıklarını birilerine söyleyince(teyzemler falan)kıyamet kopuyor.
Neden anlatıyorsun diye.
Hosgelmis minikprensesMerhaba arkadaşlar
Salı günü sabah kızım doğdu
yildirma politikasiçünkü annen kendi yaptıgı psikolijik baskıyı başkası duymasın prestiji , repitasyonu bozulmasın istiyor.
kendide mantıklı olmadığını biliyor ama ne tutdurabilirse
kardeşinde rahat ediyorsaAa yok haftada 3 gün kardesiminkilere gitsin ses cıkaramıyor.
Ama bana yarım gün gelince yeter bıktm.
hayırlı uğurlu bir ömrü olsunMerhaba arkadaşlar
Hosgelmis minikprenses
Âmin Çok teşekkür ederimhayırlı uğurlu bir ömrü olsun
Oy masallahhhMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?