Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiza mamaya kalktim mutfaga girdim karsimda gokkusagi nasil mutlu oldum
Aiyy ne bilim zaten uzun kalmiyo ama okadar canli gormek ve anlik gormek mutlu etti.
Hayirli nurlu cumalarimiz olsun.
Guzel haberler alalim.
Çok severim gökkuşağını hiç denk gelmedi.

Annem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
Yani yiğidi öldür hakkını yeme. Bence iyi yapmışsın söyleyerek belki biraz ders olur annene. Ağlamasına gerek yok gerçek ortada

Baby annen seni işten çıkarınca nolcak iyimi olcak sıkılınca çok mu güzel olcak
Ben anneme demiştim işte bak filan babam dedi en başta bakamaz hasta filan diye annem öğle uykusu bile yatar düşün keyfine düşkündür
Yani eşim çalıyorken işte kursu filan vardı bigün gelmiş bana dolapta bişey kalmadı annem bakmış hiçbişry yok çıktı geldi markete gitmiş babamla dedim anne bigünlr olmuyo niye demiyon diyo desem ne farkedecek dedim hiçbizamanda söylemedim yani yok sunum bunhm diye düşünecek yani bi anne baba çok haksızlık yapıo annen baby
Eşim ortak Suan işle işte işçi vardı çıkardılar eşime dedim idare et çalış bazen bende gidiyorum yetişmeyincr işçiye vereceğine en az 5000 gideri oluyo aylık bi işçi üç beş gün gidiyorum anneme de dedim idare et çocuklar a mecbur bakıcak onna borcum ödensin diyr

Bende anlamıyorm
Neden kendilrine dert ediyorlar bukadr calısmamı?
Agır issizlik ya dedim sizin bu yaptıgınız.
Hic mi isiniz yok?
Yatıp kalkıp bunu düsünüyosunuz dedim.
Virüsse herkese virüs.
Ki virüsden vuramazlar beni kusura bakmasınlar.
Aksm bayagı actım agzımı yumdum gözümü valla.
Bendn fazla koruyan yok kendini isten eve,evden ise dedim.
Ay annende yani bakıversin bi zahmet.
Ay herkes keyfinde

Aksama yemeğim yok:)
Ispanaklı yumurtaya talim.
Sabah bi dünya pancake yaptm yolladım.
Görümcemin dersi yokmus,cocuklar gelmemis:)
Koci diyo yedik biz ama
Kız uyumus 11.30 da simdi uyanmıs.
Muhtemelen uyumaz aartk
9 da da yarım saat uyumus arabada.
Gidem de aliexp.den alamayacgım seylere bakam
Bulasıklık 257 tl,710 usd kargosu.
Hacı vip ucakla locada mı yollluyonuz?
5900 tl ye bulasıklık mı olur
Kendi mi yıkıyo bu bulasıkları diyesim var

babyloading87

baby bi kızını birde seni çekemiyor ya birde bunu yapan annen kusura bakma bana laf düşmüyor ama dayanamıyorum inan ki al kocanı baban evde iken git kocanın yanında resmi bir şekilde konuş anne bakmak zorunda değilsin artı böyle bir mecburiyetinde yok diye başlayan cümleleri kur ben bu konuyu son kez açıyorum de bakmak istemiyorsan sebeb sormuyorum de başımızın çaresine bakacagız de bakalım ne diyecek Baby ben de mesafeli biriyimdir. Annemde babamda bilir beni hiç bunaltmadılar inan ben çalışırken ben çocuklarım için hiç üzülmedim ama senin bu yaşadıkların işe başladıgından beri yenilir yutulur değil Zeynom kırılma bana ama ben çok net ve kesin bir karar alman için dedim. Hakkına girmek istemem sonuçta annen kırılıyorsun diye yazdım haddimi aştıysam özür dilerim arkadaşım.

yedirenk79

Gözünüz aydın kızkardeşin gelmiş.
Lellim geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin. Çok şükür atlattınız.
Kızlar sizleri okuyorum ama bazen böyle tutuluyorum yazamıyorum bazen de kendime engel olamıyorum yazıyorum da yazıyorum. Cumalarımız mübarek olsun. Bu aralar sadece günlük temizlik yapabiliyorum küçük kızım derste evde çıt istemiyor, Allahım ne zaman bitecek bu covit diye başlayan cümleler kuruyorum ama sonu gelmiyor. Sabah yine eşimi yolcu ettim daldım mutfaga önce mercimek çorbası koydum. Kızlar içiyor kahvaltıdan önce biraz. Sonra köftemi yogurdum dolaba koydum buzdolabını düzenledim evde herkesin arzusuna göre yemek piştiğinden dolabı görseniz herşey üst üste. Evi genel topladım giyinip hem yürüyüş hem sağlık ocagına gittim ilaçları yazdırmaya bayagı sıra bekledim ilaçları aldım her ilaç aldığımda katkı payı ödüyorum 33 tl gitti. Ekmek aldım kızlara bisküvi aldım mantar birkaç şey daha aldım 26 tl de öyle bıraktım eve geldim.

baby allah cikar yol versin baska yorum yapamiyorum artik .kizinla sana mutluluk getirsin bolca
Aminn cümlemize cnm
Saolasın.
Valla öyle böyle su kısı atlatırsak Allah kerim:)
Benim de yaptıgım etik değil:)
Bakmıcam diyosa zorlama iste ama bı cıkarsam isten bidaha zor girerim biliyoırm.
İssizlik falan değil,alısıyosn evde oturmaya.
İse basladım ilk ay nasıl bocaladım

ev insani icine dogru cekiyor orda ev islerinde kayboluyorsun.ben de is arkadaslarima bakiyorum grupta vay anasini neler yapiyorlar diyorum sanki onlari hic yapmamisim gibi

bir süre daha he he de geç
zaten kız 2 yaşa yaklaştımı kreş olur
belki bir 6 ay daha kayınvalde tek idere eder
sakın çıkma
tam anlamı ile eşinin eline kalma yani

_Sitare_ gozun aydın sağlıklı güzel bir ömrü olsun inşallah
yedirenk79 gözün aydin canım iyi olmus
Selam herkese
Bugün kızımın odasını temizledim ranza cam kapı dolap vs
Evi supurdum oğlumu yikadim, dün kaynım döner yaptırmış yemeklerim ellenmeden kaldı çok rahatım o yüzden
Yarın da eltim davet etti, sünnet vs kosturduk biraz sanırım teşekkür mahiyetinde ben de bı Kıbrıs tatlısı yaparım diye düşünüyorum bakalim

Annem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
Bence kendide haksız olduğunu farkında canım kardeşine maddi nedenlerle bişey diyemiyor senden çıkıyor bunun acısı bu haddeye gelmese keşke ama her haftasında annen bişey yapiyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Hoşgelmiş minik bebişin

Geçmiş olsun Sitare, Allah analı-babalı büyütmek nasip etsin. Şansı bol, sağlıklı uzun ömürlü olsun evinizin yegane biriciği.

Allah anali babali büyütsün

Allah analı babalı büyütsün canım
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bebegimde sarılık değeri yüksek çıktı bugün kontrole getirdik hastaneye yatırdılar
Hastanede bekleyip süt sağıp veriyorum ayrılmak çok zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…