- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.375
- 798
Çok severim gökkuşağını hiç denk gelmedi.Kiza mamaya kalktim mutfaga girdim karsimda gokkusagi nasil mutlu oldum
Aiyy ne bilim zaten uzun kalmiyo ama okadar canli gormek ve anlik gormek mutlu etti.
Hayirli nurlu cumalarimiz olsun.
Guzel haberler alalim.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Hoşgelmiş minik bebişinMerhaba arkadaşlar
Salı günü sabah kızım doğdu
Yani yiğidi öldür hakkını yeme. Bence iyi yapmışsın söyleyerek belki biraz ders olur annene. Ağlamasına gerek yok gerçek ortadaAnnem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
Bende anlamıyormBaby annen seni işten çıkarınca nolcak iyimi olcak sıkılınca çok mu güzel olcak
Ben anneme demiştim işte bak filan babam dedi en başta bakamaz hasta filan diye annem öğle uykusu bile yatar düşün keyfine düşkündür
Yani eşim çalıyorken işte kursu filan vardı bigün gelmiş bana dolapta bişey kalmadı annem bakmış hiçbişry yok çıktı geldi markete gitmiş babamla dedim anne bigünlr olmuyo niye demiyon diyo desem ne farkedecek dedim hiçbizamanda söylemedim yani yok sunum bunhm diye düşünecek yani bi anne baba çok haksızlık yapıo annen baby
Eşim ortak Suan işle işte işçi vardı çıkardılar eşime dedim idare et çalış bazen bende gidiyorum yetişmeyincr işçiye vereceğine en az 5000 gideri oluyo aylık bi işçi üç beş gün gidiyorum anneme de dedim idare et çocuklar a mecbur bakıcak onna borcum ödensin diyr
Geçmiş olsun Sitare, Allah analı-babalı büyütmek nasip etsin. Şansı bol, sağlıklı uzun ömürlü olsun evinizin yegane biriciği.Merhaba arkadaşlar
demek yanlis oldugunu biliyorlarAsla mantıklı bir acıklamaları yok.
Bir de böyle davrandıklarını birilerine söyleyince(teyzemler falan)kıyamet kopuyor.
Neden anlatıyorsun diye.
Allah anali babali büyütsünMerhaba arkadaşlar
Aminn cümlemize cnmbaby allah cikar yol versin baska yorum yapamiyorum artik .kizinla sana mutluluk getirsin bolca
ev insani icine dogru cekiyor orda ev islerinde kayboluyorsun.ben de is arkadaslarima bakiyorum grupta vay anasini neler yapiyorlar diyorum sanki onlari hic yapmamisim gibiAminn cümlemize cnm
Saolasın.
Valla öyle böyle su kısı atlatırsak Allah kerim:)
Benim de yaptıgım etik değil:)
Bakmıcam diyosa zorlama iste ama bı cıkarsam isten bidaha zor girerim biliyoırm.
İssizlik falan değil,alısıyosn evde oturmaya.
İse basladım ilk ay nasıl bocaladım
bir süre daha he he de geçAminn cümlemize cnm
Saolasın.
Valla öyle böyle su kısı atlatırsak Allah kerim:)
Benim de yaptıgım etik değil:)
Bakmıcam diyosa zorlama iste ama bı cıkarsam isten bidaha zor girerim biliyoırm.
İssizlik falan değil,alısıyosn evde oturmaya.
İse basladım ilk ay nasıl bocaladım
Çok sağol canım insallahCok gecmis olsun canim, insallah atlatir
Allah analı babalı büyütsün canımhosbulduk teyzesi , plansız geldi supriz yaptı minnoş
Bence kendide haksız olduğunu farkında canım kardeşine maddi nedenlerle bişey diyemiyor senden çıkıyor bunun acısı bu haddeye gelmese keşke ama her haftasında annen bişey yapiyorAnnem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Hoşgelmiş minik bebişin
Geçmiş olsun Sitare, Allah analı-babalı büyütmek nasip etsin. Şansı bol, sağlıklı uzun ömürlü olsun evinizin yegane biriciği.
Allah anali babali büyütsün
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,Allah analı babalı büyütsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?