Kesinlikle.çünkü annen kendi yaptıgı psikolijik baskıyı başkası duymasın prestiji , repitasyonu bozulmasın istiyor.
kendide mantıklı olmadığını biliyor ama ne tutdurabilirse
Dogru bi de gorumceninkilerede bakti galiba.Annem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
Her şey para mı yani. Bu kadar basit mi. Kardeşinin kocası zengin diye bir anne haksızlık yapmasın ya.kardeşinde rahat ediyorsa
yani kardeşin alıp bırakıyor ve cebini görüyorsa tabii
Dedim madem koronadan korkuyorsunuz,cıkarım isten.Dogru bi de gorumceninkilerede bakti galiba.
Annen olsa napardi bilmem.
Kuzu annen senin vicdanli yanina oynuyo.
Ve seni yildirmaya calisiyor.
Annene de ki bakmicaksan bakmak istemiyorum basinizin caresine bakin de de.
coronayi bahane edip durmasin
Aslında ona da kızıyor icten ice.Her şey para mı yani. Bu kadar basit mi. Kardeşinin kocası zengin diye bir anne haksızlık yapmasın ya.
eee bunda kotu bisey yok ki olani soylemissinAnnem telefonda kvdem 6 aydır bakıyor gıkı cıkmadı dedim diye agladı
Bunu da duydum ya diyo:S
Sanki küfür ettim.
Dogru yani gık demedi kadın.
lelli bende strin taşı aldım ve bugün az önce geldi , bolluk bereket para taşıcok para biter ama bereketli para bitmez sozuyle karsilastim sabah.
Nasıl guzel geliyor kulaga.
Bereketli para, helal para, disten tirnakdan arttirilan para, her kurusu emek para, irademize hakim olupda harcamadigimiz para, Luzumsuz seylere alipda hic etmedigimiz para..
Bereketli para bitmiyor gercekden..
bende gelirim gençler :)İstiyorki kvdemden nefret edeyim ama o baksın.
Ama ben annemi öveyim.
Öyle bi dünya varsa ben de yerleseyim ya
sakın çıkma senin evini annen geçindirmiyorDedim madem koronadan korkuyorsunuz,cıkarım isten.
Kimseyle de görüsmem.
Korona var dedim
Benim aklımla dalga gecmesinler.
eee bunda kotu bisey yok ki olani soylemissi
bazen büyükerl düşünmeden hareket ediyorHer şey para mı yani. Bu kadar basit mi. Kardeşinin kocası zengin diye bir anne haksızlık yapmasın ya.
Aa onlar yardım ediyrmus bize.sakın çıkma senin evini annen geçindirmiyor
he he diyeceksinAa onlar yardım ediyrmus bize.
Yoksa naparız.
yaa tevafuk oldu demeklelli bende strin taşı aldım ve bugün az önce geldi , bolluk bereket para taşı
az önce de senin yazını okudum
:)
Çok sağol canım. Öyle ya iyi olıyorkizlar gunaydin dun koca kisiyle gerim gerim gerildik .ondan cok bakamadim
tr_lelli cok gecmis olsun canim gazan mubarek olsun ver cocugu baya uyu dicem ama sen bu caliskanlikla yapmazsin :)
citl bence 10 euro da olsa al canim yoksa arada kayniyor para
yedirenk79 kardesinin gelisi kutlu mutlu olsun.kiz kardes cok baska bir sey
Bacım kardeşin para masraf veriyor annende ondan musluk kesilirse o zmn görAa yok haftada 3 gün kardesiminkilere gitsin ses cıkaramıyor.
Ama bana yarım gün gelince yeter bıktm.
Aa yok haftada 3 gün kardesiminkilere gitsin ses cıkaramıyor.
Ama bana yarım gün gelince yeter bıktm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?