İsin mi veriyorlar, bizim de çok yüksekti doktor işin verirsek seninle beraber alicaz demişti, acaba seni yanına almazlar mi kiGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bebegimde sarılık değeri yüksek çıktı bugün kontrole getirdik hastaneye yatırdılar
Hastanede bekleyip süt sağıp veriyorum ayrılmak çok zor oldu
Canim geçmiş olsun inşallah azalir eve çıkınca sarı bir tülbent ötersin hafiften emzirebilir sen sık emzirmen önemli doktor soyleyecektirGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bebegimde sarılık değeri yüksek çıktı bugün kontrole getirdik hastaneye yatırdılar
Evet isin tedavisi uyguluyorlarmis 6 da tekrar kan alacaklar hem sarilik hem enfeksiyon varmı diye bakacaklarmış . Inşallah düşer de bebeğimi alır giderimİsin mi veriyorlar, bizim de çok yüksekti doktor işin verirsek seninle beraber alicaz demişti, acaba seni yanına almazlar mi ki
Canım benim hiç üzme kendini hemen toparlar sen üzülme sütün etkilenmesinGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Canımsınbaby bi kızını birde seni çekemiyor ya birde bunu yapan annen kusura bakma bana laf düşmüyor ama dayanamıyorum inan ki al kocanı baban evde iken git kocanın yanında resmi bir şekilde konuş anne bakmak zorunda değilsin artı böyle bir mecburiyetinde yok diye başlayan cümleleri kur ben bu konuyu son kez açıyorum de bakmak istemiyorsan sebeb sormuyorum de başımızın çaresine bakacagız de bakalım ne diyecek Baby ben de mesafeli biriyimdir. Annemde babamda bilir beni hiç bunaltmadılar inan ben çalışırken ben çocuklarım için hiç üzülmedim ama senin bu yaşadıkların işe başladıgından beri yenilir yutulur değil Zeynom kırılma bana ama ben çok net ve kesin bir karar alman için dedim. Hakkına girmek istemem sonuçta annen kırılıyorsun diye yazdım haddimi aştıysam özür dilerim arkadaşım.
babyloading87
Çok üzgünüm abla , her zaman oldu gu gibi yapayanlizim annem destek olacağına kostek oluyor iyice stres yapiyorumCanım benim hiç üzme kendini hemen toparlar sen üzülme sütün etkilenmesin
Bol bol su iç annesi bebişinin sana ve sütüne çok ihtiyacı var
SagolunCanim geçmiş olsun inşallah azalir eve çıkınca sarı bir tülbent ötersin hafiften emzirebilir sen sık emzirmen önemli doktor soyleyecektir
Teşekkür ederim ❤Oy masallahhh
Gözünüz aydınn.
Allah analı babalı büyütsünnn
baby elit zevklerin insanisinSlm bacımlar
Sok 13 tl bıraktım; avokado +kutu süt
Eve geldim kıza yarımnar yedirdim
Koci dusa girdi
Cıktı tost istedi
Kıza mercimek corbası koydum ocaga
Pisince yedirdim
Fırına patates attım kumpir gibi yapcam.
Kociye makarna haslıyorm gece yiyor
Kıza süt veriyorm simdi.
Kahve yaptım icip mutfaga geceyim
Sabah ac karnina h. Cevizi yağlı kahve daha da etkili oluyor.KAhveme hindistan cevizi yagı atıyorm bi kücük kasık
Metabolizma da hızlandırıyormus
Ben seviyorm aromasını.
Bide balkabagını fırıınlayıp üzerine biraz h.cevizi yagı gezdirince kurabiye gibi oluyor kızlarğ
Teşekkür ederim ❤_Sitare_ saglikla mutluluklu anne babasiyla buyusun minnos
Kocam da anan sosyetik kızım der Alyayababy elit zevklerin insanisin
Benimki 15 aylık 22 giyiyorbabyloading87 baby 16 aylik bir bebe kac numara ayakkabi giyiyor :)
Oylemiymis onu bilmiyordumSabah ac karnina h. Cevizi yağlı kahve daha da etkili oluyor.
ahahah ben gune kahveye baslayan insanlari ayri bir kefeye koyarim onlari hayati isini sever.ben dumduz sekerli cay pastane pogacasi insaniyim ondan sanirimKocam da anan sosyetik kızım der Alyaya
Seninki nekadar kibar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?