Küçük Düşün Büyük Olsun!

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim,
Bebegimde sarılık değeri yüksek çıktı bugün kontrole getirdik hastaneye yatırdılar
Hastanede bekleyip süt sağıp veriyorum ayrılmak çok zor oldu
İsin mi veriyorlar, bizim de çok yüksekti doktor işin verirsek seninle beraber alicaz demişti, acaba seni yanına almazlar mi ki

Bebegimde sarılık değeri yüksek çıktı bugün kontrole getirdik hastaneye yatırdılar
Canim geçmiş olsun inşallah azalir eve çıkınca sarı bir tülbent ötersin hafiften emzirebilir sen sık emzirmen önemli doktor soyleyecektir

İsin mi veriyorlar, bizim de çok yüksekti doktor işin verirsek seninle beraber alicaz demişti, acaba seni yanına almazlar mi ki
Evet isin tedavisi uyguluyorlarmis 6 da tekrar kan alacaklar hem sarilik hem enfeksiyon varmı diye bakacaklarmış . Inşallah düşer de bebeğimi alır giderim

Selam kizlar yemekler pisti ablamla a101 e gittik ev topladık sarma sardik mercimek çorba pişirdim blendir yapicam bı markette yeni açıldı diye sebze ucuzdu bazıları mandalina salatalık kuru soğan aldık bulaşık tableti yoktu yine kendi markasını aldım a101in ceviz çekirdek makarna süt 2paket Orkid sucuk yoğurt Karadeniz ekmeği 98 aldık sütlü kahve yaptım içtik dünden tatlı ve mantida var ablamlar gidiyor bugün bakalım oglus napacak

Canım benim hiç üzme kendini hemen toparlar sen üzülme sütün etkilenmesin
Bol bol su iç annesi bebişinin sana ve sütüne çok ihtiyacı var

CanımsınEst .Nedemek
İiyiki yazıyorsunuz
Farklı fikirlere ihtiyacım var.
Ben mi yanlısım diye düsünüyorm heoDaha söylerken ben kızıma bakmaktan erinmem diyor.
E diyosn ozman sorun ne?
Virüs var
Ama virüs cıkmadan daha burda da yazmıstm
Ufacık cocuk bırakılır mı dediler
Senin ihtiyacın yok dediler
Virüs cıkana kadr da aynı muhabbet vardı.

Slm bacımlar
Sok 13 tl bıraktım; avokado +kutu süt
Eve geldim kıza yarım nar yedirdim
Koci dusa girdi
Cıktı tost istedi
Kıza mercimek corbası koydum ocaga
Pisince yedirdim
Fırına patates attım kumpir gibi yapcam.
Kociye makarna haslıyorm gece yiyor
Kıza süt veriyorm simdi.
Kahve yaptım icip mutfaga geceyim

KAhveme hindistan cevizi yagı atıyorm bi kücük kasık
Metabolizma da hızlandırıyormus
Ben seviyorm aromasını.
Bide balkabagını fırıınlayıp üzerine biraz h.cevizi yagı gezdirince kurabiye gibi oluyor kızlarğ

Eklentiler

• 8585A69F-3557-4716-A406-DB89C2E62BF7.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 79
Canim geçmiş olsun inşallah azalir eve çıkınca sarı bir tülbent ötersin hafiften emzirebilir sen sık emzirmen önemli doktor soyleyecektir
Sagolun
Dün fark ettik sarı örttük ama geçmedibugün kontrol de yatış verdiler o yüzden.
Inşallah yarına azalır da alır giderim kizimi

baby elit zevklerin insanisin

Sabah ac karnina h. Cevizi yağlı kahve daha da etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…