- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.200
- 1.123
Dimi insan gaza geliyor çok fenamrb hanımlar burası hakkaten insanı gaza getiriyor ben 3 aydır biriktiriyorum bakalım hedef önce borçları bitirmek benim 3 gündür liste tutuyorum ne kadar harcama yapmışım böylece harcamalarıma dikkat ederim param az kaldı maaşa daha çok var liste yaptım ihtiyaçlistesi baya alacaklarım var mecburen alınacak 350 lazım 100 lira sınavda görev almıştım oradan gelecek kaldı 250 ben gelecek ayın hesabınıda yaptım 300 lira kalıyor kenara 1500 atarsam borçlar alacaklarım ödemeleri çıkarsam of of( hedefim temmuza kadar 9000 binlira biriktirmek
Cnm saymadim(bidondan bahsediyorum)tr_lelli ne zaman başladınız cnm birikime,ve ne kadar zamanda 5000 oldu?
Neler yapıyorsun daha çok biriktirebilmek için
Ne kadar güzel sayması daha da güzeldir daha zevklidir vallaCnm saymadim(bidondan bahsediyorum)
Varsayimla konusuyorum ama 2000tl zaten günden geldi attik icine
Yılbasinda basladik biriktirmeye
Esimde surekli atiyo
50tl ve 100tl atıyo sadece ondan daha cok birikiyo mebla olarak.
Aynen cnmNe kadar güzel sayması daha da güzeldir daha zevklidir valla
Ne güzel valla daha çok daha çok biriktirin inşallahAynen cnm
Döküyoruz hepsini ortaya
100tl 10ar 10ar desteliyoruz
50tl 20ser 20ser
Ama hemen hesaba aktariyoruz harcamaya firsat vermiyoruz.
Daha coklari sizlerin olsunNe güzel valla daha çok daha çok biriktirin inşallah
inşallahDimi insan gaza geliyor çok fena
Benim hedefim Şubat Sonuna kadar 8000
Bakalım inşallah Hedeflerimizi yakalarız
çok iyiymiş benimde canım çekti geçen dışarıda yedik 28 verdik 2 kişi bazen bende eve ve iş yerine gitirtiyorum 27 lira aynı saydıkların artık öyle olsa ben 2 haftada getirtirim çok severim ızgarayıBiz sanırım 2-2.5ay oldu dısarıda yemek yemiyoruz
Arada ızgara yaptirip evde yiyoruz.
Bugunde ızgara günü olsun dedik
Aksam esim ızgara kanat alıcak bende pilav yaptim
Ayran cırparım
Tursu koyarim
1kilo kanat ızgara+salata+3tane tırnak pide 18.90kampanya yapmis surekli aldigimiz yer
Ordan aliriz yine
Esim eve gelirken siparisi veriyo 15-20dk getiriyolar eve.
3kisiyiz baya doyuyoruz artiyo bile
Yaninda izgara biber ve domatesde oluyo
Tavugu ızgarada seviyorum boylede bazen canım cekiyo.
Zeytinim bitti
Ceri domates,yumurta,biber salatalik almam lazim
Yarin pazara cıkarım alirim artik bisiler.
Biz esim oglum ben disarda yesek esim illa iyi bi yere goturuyo ben salas yerde de yerim o yemez.çok iyiymiş benimde canım çekti geçen dışarıda yedik 28 verdik 2 kişi bazen bende eve ve iş yerine gitirtiyorum 27 lira aynı saydıkların artık öyle olsa ben 2 haftada getirtirim çok severim ızgarayı
Masallah yadiğer kumbaramı açtım borç verdim 560 tl pazartesi gelecek bakalım evdeki parama dokunmamamk için kumbarayı açtım ordanda 51.5 lira çıktı toplam 73.5 lira demir para birikmiş tam para yaptırıcam onu artık bu hafta idare edicemmi bakalım bu parayla
Biz esim oglum ben disarda yesek esim illa iyi bi yere goturuyo ben salas yerde de yerim o yemez.
İskenderdi ayrandi tatliydi salataydi 70-80tl tutuyo.
Zaten direk ayrandan koladan kazikliyolar
Esim cok sevmez disarda yemeyi yani biz istiyoruz diye gelir
Oglum seviyo diye
Ogluma arada dürüm falan aliyoruz hevesi geciyo
Kisin gidio bi resturanda tikilmayi bende sevmiyorum acikcasi
Yazin sapanca,masukiye taraflarina gidip tesislerde bahcede göl kenarlarinda oturup yiyoruz o yetiyo bana
Oraya 100tl de versem acımıyorum
Cünkü aksama kadar otur, gez,dolas,cay ic.
Mis
Hem herzaman gidilmiyo oraya sonucta.
Ama bu havada git tıkıl bi yere cabuk cabuk ye kalk 80tl ver elim gitmiyo
O 80tl yarin eve alisveris yaparım ben
1haftalik ihtiyacimi alirim.
Yazin bol bol gezince insan doyuyo aslında.
Biz yaza saklıyoruz.
Benim esim iyi yerlere gittiginden cok ödüyoruz bizdedoğru söylüyorsunuz ben başka bir şehirde oturuyorum geçen arakadaşlarla bir yerd e oturduk bir ciğere 25 verdim içim cız etti ve ben o ciğerin kat kat iyisini başka lokantada yiyiroum 7 lira yani ben ciğerde sevmem öyle dedim bi yiyeyim ben sigara içiyordum çok şükür 6 aydır bıraktım bu yüzden çok dışarlarda yemek yerdim çünkü işte sigara içmezdim eve gelince bir sigara yakardım çok halsizleşirdim hemen hadi dışarda yiyelim diyodum yapacak halim kalmıyordu yemek artık dışarıda çok yemek yemiyorum buda baya iyi oldu arada işten arkadaşlarla gidiyoruz okadar zaten zavallı kocam görevde bende tutumlu olmaya çalışıyorum o dışarlarda sürünüyor
Hakmarda bende 2.5tl görmüstümaynen eşler nedense böyle bende hep uygun yerlere giderim az önce markete gittim bugünü 7.5 tl ile kapattım:)) markete gitmeden toprak lamam lazımdı çiçek ekicem saksı falan aldım haftaya bimde görmüştüm gelecek toprka bakayım dedim 2.5 tl idi gittiğim markette de vardı toprak aynısı 8 liraydı yuh dedim ya artık cumayı beklicem
Ne kadar ki o kasa :)5 kuruş ve 10 kuruş olan kumbaram var 22 lira para birikmiş onunla kitap şeklinde bir kasa ördüm ondan alıcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?