Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de zaman zaman ev hanımı olsam oğluma daha verimli olurdum diyoruma ama yıllık izinde olduğum zamanlarda da bu koşuşturmayı arıyorum. Ben boş duramam ya. Çalışıyorum aynı zamanda açık öğretim okuyorum. İngilizce çalışıyorum ve şu ara bir de blog yazmaya merak saldım. Yemeklere yapıp resimliyorum. Çalışmadan olmaz. Üretmeden mutlu olamam ben. Benim işimde baya aksiyonlu. Baya büyük bütçeli ihale değerlendirmelerine de giriyorum büyük projelerin kontrollüğünü de yapıyorum, şimdilik memnunum allah hastalık, huzursuzluk vermesin de çalışalım.

ne güzel bende evde durmayı sevmiyorum ama eşim polis bazen ben gidiyorum o geliyor o gidyor ben geliyorum böyle çocuk yok daha işim beni bazen sıkıyor ingizlice çalışıyorum çok güzel anlıyordum ama bıraktım evimi istediğim gibi temizlemeyemiyorum geliyorum yorgun oluyorum hafta sonları bi yemek hemen olacak şeyler harşey yarım kalıyor bende bişeyler bulacam çözüm öğretmenliğe geçmeyi düşünüyorum ama ilk başta okumak lazım bilgisayar teknikeriyim uzun yol var hallederim okumayı kendime güzveniyroum ama eşim destek değil bu konuda

Ben de bilgisayar mühendisiyim. Ev işleri hep yarım ama tam olsa ne olacak ki. Tam olanın ki dağılmıyor mu, kirlenmiyor mu? Olduğu kadar işte. Öğretmenliğe geçebilirseniz tabi daha iyi olur. Eşiniz neden destek değil? Gerçi destek olacağı bir konu da yok ortada. Herşeyi siz yapacaksınız. Dersi çalışacak, sınava girecek olan sizsiniz. Kimsenin desteğine ihtiyacınız yok ki. Ben de adalet okuyorum. Not ortalamam 3.50 seneye dgs ile hukuka geçmeyi planlıyorum.

benim eşim çalışmamıda istemiyor açıkçası dgsye girdim 2011 de istatistiği ama gitmedim bir ay çalıştım ünidede dercem vardı dedimki seneye odtü bilgisayar mühendisliğine yerleşicem kendime çok güveniyrodum basit sınav zaten ama eşimle tanıştım sonra kpss falan dedim kaldım çok pişman oldum keşke diyorum keşke zamanında yapsaymışım herşeyin hayırlısı

eşinizle de kötü olmayın. Her şeyin hayırlısı. Su akar yolunu bulur. Siz yine de yumuşak yumuşak hayallerinizden bahsedip okumak için bir kanal açmaya çalışın kendinize. E olmazsa da olmaz yani dünyanın sonu değil ya

öyle tabiki mühendislik hayalini bıarktımda bu öğretmenlik artık bana çok cazip gelmeye başladı ben çok yorulmuşum sanırım çok sıkılıyorum bana göre değil bu meslek ama şükürler olsun tabiki bunada

bugün yeşillikleri yıkayıp kurutup saklama kabıyla dolaba yerleştirdim
2 kg yufkadan börek yapıp buzluğa attım
açılmış kutu süt vardı baktım içilmiyor bozulacak hemen bir puding yaptım kuzenlerimde evdeydi iyi oldu tüketildi
kumbaraya da 4 euro atttım

Izgaramizi yedik
Ihlamurumuda kaynattim(bahceden toplamistim)
Esim yine bakkaldan cikolatali pismaniye almıs
Dayanamiyo adam illa bisi alıyo

bakkalcının eşininde para biriktirmesi gerekiyor demi ama :))
Önceden esnaftı esim
Bakkallada kanka olmus
Bazen namazini kiliyo ben bakiyorum 10dk bakkala diyo(isten dönerken ugradiginda)
Bakkal gunlerimi hatirladim diyo :)
Ama su paketteki kuru incirin tadini cok begendim.
Her yerde satilan iyi olmuyo ama pahali iste.

Eşimin babasına 1500 tl gönderiyoruz yardım amaçlı
Arabamızın bakımı ve sigortası geldi
Hayırlısı inşallah
Eşinizin babasına yardım amaçlı sanırım
Biz 10gün önce araba bakımı yaptırdık 1000tuttu taksit yaptırdık, kk azalıyorken Yeri doldu yani.
Bu ay da vergi ve sigorta taksitleriz daha Ocak vergisini ödeyemedik

Esim 50tl verdi pazar icin gidermiyim bilmiyorum eksiklerik var fakat üseniyorum
Belki yarin gider marketden alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…