- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Ben de zaman zaman ev hanımı olsam oğluma daha verimli olurdum diyoruma ama yıllık izinde olduğum zamanlarda da bu koşuşturmayı arıyorum. Ben boş duramam ya. Çalışıyorum aynı zamanda açık öğretim okuyorum. İngilizce çalışıyorum ve şu ara bir de blog yazmaya merak saldım. Yemeklere yapıp resimliyorum. Çalışmadan olmaz. Üretmeden mutlu olamam ben. Benim işimde baya aksiyonlu. Baya büyük bütçeli ihale değerlendirmelerine de giriyorum büyük projelerin kontrollüğünü de yapıyorum, şimdilik memnunum allah hastalık, huzursuzluk vermesin de çalışalım.ne güzel demek isterdim de sabah sekiz akşam beş hergün aynı şeyi yapmak bazen çok zoruma gidiyor ömür böyle nasıl geçer bilmiyorum öğretmen olmak isterdim o üç aylık tatiller ne güzel insan böyle nasıl bir ömür çalışır bilmiyorum ev hanımlarına bazen özeniyorum
ne güzel bende evde durmayı sevmiyorum ama eşim polis bazen ben gidiyorum o geliyor o gidyor ben geliyorum böyle çocuk yok daha işim beni bazen sıkıyor ingizlice çalışıyorum çok güzel anlıyordum ama bıraktımBen de zaman zaman ev hanımı olsam oğluma daha verimli olurdum diyoruma ama yıllık izinde olduğum zamanlarda da bu koşuşturmayı arıyorum. Ben boş duramam ya. Çalışıyorum aynı zamanda açık öğretim okuyorum. İngilizce çalışıyorum ve şu ara bir de blog yazmaya merak saldım. Yemeklere yapıp resimliyorum. Çalışmadan olmaz. Üretmeden mutlu olamam ben. Benim işimde baya aksiyonlu. Baya büyük bütçeli ihale değerlendirmelerine de giriyorum büyük projelerin kontrollüğünü de yapıyorum, şimdilik memnunum allah hastalık, huzursuzluk vermesin de çalışalım.
Ben de bilgisayar mühendisiyim. Ev işleri hep yarım ama tam olsa ne olacak ki. Tam olanın ki dağılmıyor mu, kirlenmiyor mu? Olduğu kadar işte. Öğretmenliğe geçebilirseniz tabi daha iyi olur. Eşiniz neden destek değil? Gerçi destek olacağı bir konu da yok ortada. Herşeyi siz yapacaksınız. Dersi çalışacak, sınava girecek olan sizsiniz. Kimsenin desteğine ihtiyacınız yok ki. Ben de adalet okuyorum. Not ortalamam 3.50 seneye dgs ile hukuka geçmeyi planlıyorum.ne güzel bende evde durmayı sevmiyorum ama eşim polis bazen ben gidiyorum o geliyor o gidyor ben geliyorum böyle çocuk yok daha işim beni bazen sıkıyor ingizlice çalışıyorum çok güzel anlıyordum ama bıraktımevimi istediğim gibi temizlemeyemiyorum geliyorum yorgun oluyorum hafta sonları bi yemek hemen olacak şeyler harşey yarım kalıyor bende bişeyler bulacam çözüm öğretmenliğe geçmeyi düşünüyorum ama ilk başta okumak lazım bilgisayar teknikeriyim uzun yol var hallederim okumayı kendime güzveniyroum ama eşim destek değil bu konuda
öyle tabiki mühendislik hayalini bıarktımda bu öğretmenlik artık bana çok cazip gelmeye başladı ben çok yorulmuşum sanırım çok sıkılıyorum bana göre değil bu meslek ama şükürler olsun tabiki bunadaeşinizle de kötü olmayın. Her şeyin hayırlısı. Su akar yolunu bulur. Siz yine de yumuşak yumuşak hayallerinizden bahsedip okumak için bir kanal açmaya çalışın kendinize. E olmazsa da olmaz yani dünyanın sonu değil ya
bakkalcının eşininde para biriktirmesi gerekiyor demi ama :))Izgaramizi yedik
Ihlamurumuda kaynattim(bahceden toplamistim)
Esim yine bakkaldan cikolatali pismaniye almıs
Dayanamiyo adam illa bisi alıyo
Önceden esnaftı esimbakkalcının eşininde para biriktirmesi gerekiyor demi ama :))
afiyet olsunÖnceden esnaftı esim
Bakkallada kanka olmus
Bazen namazini kiliyo ben bakiyorum 10dk bakkala diyo(isten dönerken ugradiginda)
Bakkal gunlerimi hatirladim diyo :)
Ama su paketteki kuru incirin tadini cok begendim.
Her yerde satilan iyi olmuyo ama pahali iste.
Teşekkür ederimafiyet olsun
pişirip buzluğa atıyoruz değil mi?Ben yaptım buzluktan çıkarınca hemen fırına at tazecik oluyor yeni fırından cikmis gibi
Eşinizin babasına yardım amaçlı sanırımEşimin babasına 1500 tl gönderiyoruz yardım amaçlı
Arabamızın bakımı ve sigortası geldi
Hayırlısı inşallah
Maşallah maşallah kumbaranıza cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?