Küçük Düşün Büyük Olsun!

Portakal reçeli denesene
Kabuğundan yapılıyor muhteşem bi tadı var

Elmayi rendeleyip atabilirsin

Portakalin kabuklarini rendeleyip buzluga koy keklere kurabiyelere kat
Suyunuda sıkıp icin keklere katabilirsin yine

Bende sırf ziyan olmasin diye az az aliyorum

Cilek hic koymadim buzluga ama ezip yada rondoloyip posete konsa muhallebili tatlilarin üzerine sos yapilabilir yazin
Dondurmanin üzerine dökülebilir.

e
Şaşırdım bende hangisinden alcaksın? Bide bunları İnternetten mi buldun
evet gitti gidiyorda var ordan alıcam ama bu ara çok ihtiyacım var kalsın güneş gözlüğü almam lazım şart bana sonra güneş kremi bitti oda şart kaç ay oldu kullanmıyorum göz damlam bitti oda lazım 30 lira her ay veriyorum laze r yaptırdım gözüme nasıl yapacam bunları hesaplıyorum gelecek ay 300 lira param kalıyor (

sizin eviniz kiramı sizinmi benim evim kira 850 tl kira birde 80 tl aidat içime cuk oturuyor şu borçlar biterse eve girmek istiyorum ankarada o kadar kişi tanıyorum o paraya eve kredi ödüyorlar
Hayır kira degil.

Kira olunca zor oluyo haklisin neticede o parayla gıda,faturalar,zaruri ihtiyaclar karsılanir.

sizin eviniz kiramı sizinmi benim evim kira 850 tl kira birde 80 tl aidat içime cuk oturuyor şu borçlar biterse eve girmek istiyorum ankarada o kadar kişi tanıyorum o paraya eve kredi ödüyorlar
Siz öğrenci misiniz çalışıyor Musunux
Ben öğrenci sanıyordum sizi

Merhaba hanımlar. Ben de bugün uzun zamandır almak istediğim şeyler vardı aldım.
Oğluma 2 tane eşofman altı 50 tl
9 tane ahşap askı 20 tl.
5 tane kurutma bezi 10 tl
2 amerikan servis 11 tl
2 servis tabağı 12 tl
yaprak sarma yarım kilo 10 tl
İçli köfte 5 tane 10 tl
Oğluma araba yollu halı 30 tl
Oyuncak kutusu 15 tl
150 tl arabaya mazot
Bir de biraz meyve,sebze ve kahvaltılık aldım.
350 kusur tl ile günü tamamladım.

Nasıl birikim yaptığınızı anlatmışsınız arkadaşlar. Ben de oğlumun özel okul taksitlerini ödüyorum her ay, 700 tl veriyorum. Çoğu zaman geri kalan benim oluyor. Bazı aylar eşim sıkıştığında, ihtiyacı kadar yolluyorum eşime. Her ay en az maaşımın yarısıyla hemen dolar alıyorum ben. Kalanı da kendime harçlık yapıyorum işte.

Paranın adı var dısarı ciktim mı gidiyo

siz ne iş yapıyorsunuz

Ben de memurum sizin gibi.
ne güzel demek isterdim de sabah sekiz akşam beş hergün aynı şeyi yapmak bazen çok zoruma gidiyor ömür böyle nasıl geçer bilmiyorum öğretmen olmak isterdim o üç aylık tatiller ne güzel insan böyle nasıl bir ömür çalışır bilmiyorum ev hanımlarına bazen özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…