- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Portakal reçeli denesenebende balkona ekicem karanilim var saksıda eşim sevgililer gününde almıştı onun saksısını değitricem sonra yıldız yumrusumuydu onun soğanından aldım birde karanfil tohumu aldım yarın sadece eşimin aldığı çiçeği değiştiricem haftaya kalsın diğerleri benim evde çok elmam var onları rendeleyip turta içi yapıp dolaba atsam bir şey olmaz demi ben okadar çok sebze meyve atıyorumki çok korkuyorum bundan dolayı ama artık yapmıcam portakallar var onları ne yapacam birazda çilek var onlarıda doğrayıp atacam buzluğa ya kimse evde yok pasta yapsam kalacak herşeyim kalıyor çöpe sonra vicdan azabı çekiyorum
yapsam kim yicekki evde çok reçelim var duruyor sabah kahvaltısını işte yapıyorum hafta sonuda yüzüne bile bakılmıyor sıkıp sıkıp içeyim bari:))Portakal reçeli denesene
Kabuğundan yapılıyor muhteşem bi tadı var
Cokk guzelmisskızlar bu videoyu izleyin belki işinize yarar
Elmayi rendeleyip atabilirsinbende balkona ekicem karanilim var saksıda eşim sevgililer gününde almıştı onun saksısını değitricem sonra yıldız yumrusumuydu onun soğanından aldım birde karanfil tohumu aldım yarın sadece eşimin aldığı çiçeği değiştiricem haftaya kalsın diğerleri benim evde çok elmam var onları rendeleyip turta içi yapıp dolaba atsam bir şey olmaz demi ben okadar çok sebze meyve atıyorumki çok korkuyorum bundan dolayı ama artık yapmıcam portakallar var onları ne yapacam birazda çilek var onlarıda doğrayıp atacam buzluğa ya kimse evde yok pasta yapsam kalacak herşeyim kalıyor çöpe sonra vicdan azabı çekiyorum
Kesinlikle cok guzelkızlar bu videoyu izleyin belki işinize yarar
Şaşırdım bende1 lira değil 17 lira :))
evet gitti gidiyorda var ordan alıcam ama bu ara çok ihtiyacım var kalsın güneş gözlüğü almam lazım şart bana sonra güneş kremi bitti oda şart kaç ay oldu kullanmıyorum göz damlam bitti oda lazım 30 lira her ay veriyorum laze r yaptırdım gözüme nasıl yapacam bunları hesaplıyorum gelecek ay 300 lira param kalıyorŞaşırdım bendehangisinden alcaksın? Bide bunları İnternetten mi buldun
sizin eviniz kiramı sizinmi benim evim kira 850 tl kira birde 80 tl aidat içime cuk oturuyor şu borçlar biterse eve girmek istiyorum ankarada o kadar kişi tanıyorum o paraya eve kredi ödüyorlarKesinlikle cok guzel
Plan yapmak,istemek ve konsantre olmak.
Hayır kira degil.sizin eviniz kiramı sizinmi benim evim kira 850 tl kira birde 80 tl aidat içime cuk oturuyor şu borçlar biterse eve girmek istiyorum ankarada o kadar kişi tanıyorum o paraya eve kredi ödüyorlar
Siz öğrenci misiniz çalışıyor Musunuxsizin eviniz kiramı sizinmi benim evim kira 850 tl kira birde 80 tl aidat içime cuk oturuyor şu borçlar biterse eve girmek istiyorum ankarada o kadar kişi tanıyorum o paraya eve kredi ödüyorlar
Paranın adı var dısarı ciktim mı gidiyoMerhaba hanımlar. Ben de bugün uzun zamandır almak istediğim şeyler vardı aldım.
Oğluma 2 tane eşofman altı 50 tl
9 tane ahşap askı 20 tl.
5 tane kurutma bezi 10 tl
2 amerikan servis 11 tl
2 servis tabağı 12 tl
yaprak sarma yarım kilo 10 tl
İçli köfte 5 tane 10 tl
Oğluma araba yollu halı 30 tl
Oyuncak kutusu 15 tl
150 tl arabaya mazot
Bir de biraz meyve,sebze ve kahvaltılık aldım.
350 kusur tl ile günü tamamladım.
siz ne iş yapıyorsunuzNasıl birikim yaptığınızı anlatmışsınız arkadaşlar. Ben de oğlumun özel okul taksitlerini ödüyorum her ay, 700 tl veriyorum. Çoğu zaman geri kalan benim oluyor. Bazı aylar eşim sıkıştığında, ihtiyacı kadar yolluyorum eşime. Her ay en az maaşımın yarısıyla hemen dolar alıyorum ben. Kalanı da kendime harçlık yapıyorum işte.
Ben de memurum sizin gibi.siz ne iş yapıyorsunuz
ne güzel demek isterdim de sabah sekiz akşam beş hergün aynı şeyi yapmak bazen çok zoruma gidiyor ömür böyle nasıl geçer bilmiyorum öğretmen olmak isterdim o üç aylık tatiller ne güzel insan böyle nasıl bir ömür çalışır bilmiyorum ev hanımlarına bazen özeniyorumBen de memurum sizin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?