Küçük Düşün Büyük Olsun!

45 dk da yarim muz ancak yedirdim kipkirmizi oldu siinirden
Ben alıyorm önünden öyle inat ettiği zaman.
Tmm yeme diyorm.
Ac kalmasından korkuyrsan zaten mama iciyor.
Ben de yarımsaat sonra devam sütü veriyorm mesela.
Benim galiba 45 dk ye diye diretecek sabrım yok
Tmm annecim yeme diyip alırım tabagı

Herhlde
Düğünleri dernekleri kafaları kaldırıyor ama benimki öyle en azından
Sanmıyorum canım ya hepsi aynı
Milletin anasına bakıyorum iş coculla ne güzel ilgileniyorlar.
Ben bugün fırında börek yaptım
Elma var kurabiye de sen yapar mısın hazır acmisken fırını dedim
Yok fırını açtık diye iki çeşit mi yapcaz diyor .

Millet çocuğuyla yapamaz bir çeşit daha yapalım diyor bizimki ne gerek var diyor şans işte

BAk kvdem o konuda beni sasırttı
3 cocıkbasında onun haftasında
Gık demiyo kadın.
Hadi bende 1 hafta dinleniyor görümceminkiler 7/24 nerdeyse.
Yasına ragmen bakamam demiyor
Ama anam piremses mübarek

BAk kvdem o konuda beni sasırttı
3 cocıkbasında onun haftasında
Gık demiyo kadın.
Hadi bende 1 hafta dinleniyor görümceminkiler 7/24 nerdeyse.
Yasına ragmen bakamam demiyor
Ama anam piremses mübarek
Herkesin hem iyi hem kötü ozelligi varmis onu daha iyi görüyoruz

Kadın belki sana belli etmiyodur

Herkesin hem iyi hem kötü ozelligi varmis onu daha iyi görüyoruz

Kadın belki sana belli etmiyodur
Ay bizde kardeşime gittik h sonu çalışmıyor kız kardeşim onları bırakıp beni geldi aldı saolsun kardeşim temizlik yapmış anneme canım yagli bazlama istiyor demiş gittim hanur yogyrmus açıp pişirdi valla annem biz birşey istesek yorgunum kalkamadım fln diyo kardesime diyor niye demiyorsun canım istiyor diye üvey kardeşim bu kardeşim ilk çocuğu bide ondan bir daha düşkün

valla esim daha bugun cikardi maskeyi dunde maskeyle gezdi evde.
O cok korkuyor bende korkuyorumda o calistigi icin ben genelde evdeyim.
45 dk da yarim muz ancak yedirdim kipkirmizi oldu siinirden
canim sarki oyunla falan yedirsen.
Ben yedirirken hep sarki soyluyorum.
Simsi sar sar sar makarayi oynuyoruz.
Yani ben oynuyorum o izliyo☺

Selammm gelemedim gelemedimm.

Sabah 10 a kadar uyumusuz esim 9 da teste gitmis duymamisiz bile
patronun kardesiyle bulusup verceklerdi test sonra corba iceriz demisti tabiki restorant kisitlamasini unuttular geldi acim diye.
Buyuk simit ve ekmek almis.
Peynir erittim kiza kahvalti falan
Sonra sulukofte yaptim dunden pilav vardi salata.
sütlac yaptim.
Bugun bi iste yapmadim evrilip devrildim.
Saat 5 de kizla uyumusuz 19.30da uyandik. Ne guzel uyumusuz
İhlamur attim buzlukdan pogaca cikardim
Simit ekmek ve pogacanin icine kasar sucuk koyup tost bastim.
İhlamurla yedik.

Yarin gozleme yapicam ıspanak varken yapim az.
Kakolu findikli kek de yaparim.

Buzlukdaki pogacalarim elim kolum oluyo bazi durumlarda.

Bizim karantina pzrtesi bitiyo
Yarin pazara giderdim biteydi kabak alasim var.
tatlisi guzel gidiyo.

Kiza bugun kahvalti, tarhana, yogurt ve muzlu muhallebi yedirdim.
Yarin ıspanak denicem havuclu ıspanakli terbiyeli corba yapicam.
Bakim sevcek mi.

Benim kiz yiyo ama ben az yapiyorum sanki doymuyo
biraz daha fazlami yapsam bilemedim.
Mesela aksam 1 tatli kasigi irmikle muhallebi yapip yarim muz ezdim yedi hepsini.
Kalmasin tabakda diye az az yapiyorum hemde yullenmim diyorum.
Bakalim degisik seylere gecsekde rahat etsem.

neler deniyoruz evcek ama istahsiz sanirim.3 tane tarif kitabi var evde degisik tatlar sever belki diye .normalde guler falan tabagi gorunce asla gulmez.hani mazallah agzini acarsa yemek sokariz diye .

Ay ay onun durumuda zor babasının eksikliğini hissettirmemek için de olabilir onu kendi içinde hem mazlum görmüştür belki

Adamına göre muamele ediyor bu analar

kizlar ya bereket konusunda ben bizim paramizin bereketi olmadiginu dusunuyorum.gelirimiz iyiydi simdi ucretsizdeym ama elde avucta bir sey yok.sadaka veririm hep sukrederim.ama sanirim sikinti benim meblalari kucuk gormem 10 lirayi da dusunmiyim falan derken bereketi kaciyor sanirim ay bilemedjm cok mutsuzum bu konuda

Kuzum birde hayat pahalı birde bebeler küçük senin çift herşeyin normal yani benoglusu bezden kesince bile farkettim senin daha farkeder bide ufak dememek lazım koyuyorum 3 5 kalsa ben

İyi geceler kizlar oğlusun kisliklari çıkardım 3 5 parça kısa olmayan şeyler ayırdım birkaç şeyde kararsızım milyon biraz seneye olursa giyer diye bizim dolapları eliycem az kisliklari çıkaramadım halen oglysun ana kucağı vardı onu söktüm kaç senedir duruyor birde yer tutuyo oğlan binmek istiyo sığmıyor bebeklerini sallıyor içinde yıkadım sildim parçaları koydum dolaba satisim henüz yok ama mutfak topladım holun halısı yıkandı oglusu uyutmaya çalışıyorum

Bende atıyordum su ara yer yok sigara böreği iyi oluyo birde oğlan seviyo bazen yemiuo bişey ondan yapıyorum hemen bende yarın uğrarım belki pazara

Ohh sifa olsunnn
Baska yemiyolar mı?
Avokado icin anne sütüyle es deger diyorlar onu bari yeseler keske
Aaa baby buna çok sevindim. Ben çok yedirdim. Zaten sana da söylemiştim faydalıymış dene diye ama anne sütüne eşdeğer olduğunu bilmiyordum. Anne sütü eksiğini gidermesi beni mutlu etti

Yani ben küsüratı almıyorm genelde nakit ödemelrde.3-5 tl ise 10 tl ye kadr düzlüyorm.
Garip geldi banada.
2 tl bozuğunuz varmı dedi. Yok dedim. 10 tl verdi. 2 lirayı almadı diğeri de geldi elinden aldı markette bozdurayım dedi. 10 tl bozdurup 2 lirasını aldı içi rahat etti bana 8 tl mi verdi. Biraz devrik anlatmışım sanırım.

Ben de zorluyordum. Belki de ondandır bilmiyorum. Hiç tamam yeme diyemedim. Bugünler de bir iki taktik olarak kullandım yeni yeni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…