Geçmiş olsunSelam canlar grip olmuşuz oglusla burunlar durmuyorgece yanında uyudum gece burnu tıkanır diye kahvaltı ettik çarşaf değiştim bulaşık açtım bir makine beyaz yıkandı deterjan 1 2 kezlik kaldı aslında migros puanım var yakında yok istoycem netten bu insertte bakarım fileye gidelim ddi esim tavuk alayım suyuna çorba yaparim tavuklu pilav yaparım deterjan bakarım bide sütçü geldi 2 kilo aldım kaynadı mayalaliycam
aiyy afiyet olsunSelam
Minik kuşun sarılık düzeyi iyi çıktı
Benim dikişlerimde iyi durumda baş kısmında iyileşmeyen bi yer varmış sadece cuma günü tekrar kontrole gideceğim
tr_lelli bisküvi pastası okudum senin mesajlarda canım çekti yaptık hemen
oyy gecmis olsun dun aksam bende oluci. diye korktum bir usume sesim falan degismisti.Selam canlar grip olmuşuz oglusla burunlar durmuyorgece yanında uyudum gece burnu tıkanır diye kahvaltı ettik çarşaf değiştim bulaşık açtım bir makine beyaz yıkandı deterjan 1 2 kezlik kaldı aslında migros puanım var yakında yok istoycem netten bu insertte bakarım fileye gidelim ddi esim tavuk alayım suyuna çorba yaparim tavuklu pilav yaparım deterjan bakarım bide sütçü geldi 2 kilo aldım kaynadı mayalaliycam
hatun antun kuntin seyler biliyo vallahi öyle.iste biz bosuna mi diyoruz elit zevklerin insanisin diye :)
LAvasa cigköfteyi sararken bunu konusalımiste biz bosuna mi diyoruz elit zevklerin insanisin diye :)
Kiz bende anlamadim adam sokaklarda fink fink ben evde oturuyom bu isten bi cacik anlamadim ben.Kız senin karantina yıllık sürdü.
Anamm keske herkes böyle dikkat etse.
Hic sanmıyorm.
,
gormeden inanmam avokadolu cig kofte yersin sen :)LAvasa cigköfteyi sararken bunu konusalım
kiz ben salataya ceviz nar atsam adam bu ne der.Nar eksisi benim yasama sebebim
Nar+ceviz+maydanoz salatası favorimiz.
Roka da varsa cok yakısıyor.
biz artiz degiliz lellim hep ondan oluyor bunlarkiz ben salataya ceviz nar atsam adam bu ne der.
yanlislikla attim zanneder
Bi bellemis coban salata.
Ay ben bi cig köfte yerim 10 parmakgormeden inanmam avokadolu cig kofte yersin sen :)
Aa kocide bizim kapalıdır öyle degisik lezzetlere ama sever nar cevizz salatada.kiz ben salataya ceviz nar atsam adam bu ne der.
yanlislikla attim zanneder
Bi bellemis coban salata.
Bak aklima getirdin simdibiz artiz degiliz lellim hep ondan oluyor bunlar
Askolsun surda ne artistliğimi gördüğünüzbiz artiz degiliz lellim hep ondan oluyor bunlar
Alalhım muhtesem insanalr topiigine kaydımı yaptırcamsize mukemmel mutfak becerilerimi orneklendirmek isterim.bir gun havuc tarator yapmisim ama hemencecik yapiverdim.iyi bari hizli oldu dedim koydum sofraya benim adam katur kutur yiyor .ayip olmasin diye bisi demiyor tabi sonra demesin de havuc cigken de tarator guzel oluyor diye.pisirmeyi unutmusum
Neyimizi begenmedin zalım.Alalhım muhtesem insanalr topiigine kaydımı yaptırcam
Orda herkes 0 hata
Burada beceriksizler kulubu olduk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?