kız Allah seni ecuk oldureydin.size mukemmel mutfak becerilerimi orneklendirmek isterim.bir gun havuc tarator yapmisim ama hemencecik yapiverdim.iyi bari hizli oldu dedim koydum sofraya benim adam katur kutur yiyor .ayip olmasin diye bisi demiyor tabi sonra demesin de havuc cigken de tarator guzel oluyor diye.pisirmeyi unutmusum
allah rizasi icin ustume buzluk kulturu atin.sifir bende sifir .derin dondurucum bombossskız Allah seni ecuk oldureydin.
Bak havuclari cevir az at buzluga cikarir cikarir yogurtlarsin en pratigi boyle
karnini doyurduguna sukreden analar.com burasiAlalhım muhtesem insanalr topiigine kaydımı yaptırcam
Orda herkes 0 hata
Burada beceriksizler kulubu olduk resmen
sorma bacım :):)
bende cok severım :) okuyunca aklıma dustu yapıverdık hemencecık , kakaolu pudıngle yapıyorum benaiyy afiyet olsun
cok hafif oluyo benim bebekle kurtarici tatlilarimdan.
Bu arada hadi gozun aydin beybinle sana musmutlu gunler diliyorum.
Pijamalı anneler degil mikemmel bakımlı analarla takılcam benNeyimizi begenmedin zalım.
Bah hepimiz bebeli mebeli salmis pijamali hatunlariz
herkesde en az 1 bebe var oysa tam senin kriterlerine uygunduk
Geçmiş olsun
Saolin kizlar daha iyiyis sabaha göreoyy gecmis olsun dun aksam bende oluci. diye korktum bir usume sesim falan degismisti.
Hemen sicak bir dus aldim (bana iyi geliyo) pesine 2 kupa ıhlamur sukur gecti.
Canim migros sanaldan isterken bakayım organik tavuğu iyimi tadı çabuk pismiyor dimi köy tavuğu gibiyse alıyım bide soğuk zincirde gelir dimi bozulma olmazA101 28 tl;lavas,fırın poseti,ped,filtre kahve.
Difrizden tavuk indircem az bi parca vardı
(Migrostan tavuk söylemem lazım artk organik yok marketlerde)
Tavun atcam posete patatesle flan baharatlayıp.
Pilav yaparım
KıZa da sebze pisiririm fırın yanmısken.
Böyle gecireyim bugunu.
Kandirirlar kuzu onlar hep İngiliz oyunları öyle anneler insagramda göstermelik oluyoPijamalı anneler degil mikemmel bakımlı analarla takılcam ben
Ortamdan cıkıyorm benallah rizasi icin ustume buzluk kulturu atin.sifir bende sifir .derin dondurucum bombosss
Ben daha hic söylemedim tavuk et ama öyledir herhldeSaolin kizlar daha iyiyis sabaha göre
Canim migros sanaldan isterken bakayım organik tavuğu iyimi tadı çabuk pismiyor dimi köy tavuğu gibiyse alıyım bide soğuk zincirde gelir dimi bozulma olmaz
Saolin kizlar daha iyiyis sabaha göre
Canim migros sanaldan isterken bakayım organik tavuğu iyimi tadı çabuk pismiyor dimi köy tavuğu gibiyse alıyım bide soğuk zincirde gelir dimi bozulma olmaz
Filede satılıyor organik diyo ama bakarım olmadı ordandaBen daha hic söylemedim tavuk et ama öyledir herhlde
Sundan alıyorm ben cnm.
Memnunum öyle sipsak pismiyor.
Organik diyolar alıyorz iste
eski musrif yeni birikimciyim ben .ogretin bana buzlugu kullanmayi ogretin.bilgiye acimOrtamdan cıkıyorm ben
Birikim topiğinde buzlıksız insan var skandalllll
vallahi ben sevinirim tarife. Hatay yemeklerin hepsi meşurHatay kısırı tarifi vereyim mi? Çok kolay kötü olma ihtimali yok malzeme tamsa
Neden uyumadılar kibenimkiler dun gece isyandaydi 2 saat uyumamisimdir
sabahtan beri ayilamadilar uyuttum artik gece yine ayaktayiz
teşekkürler4 çay bardağı ince bulgur
2 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 bağ maydonoz
1 bağ nane
Yarım bağ yeşil soğan
Bir kaç tane marul yaprağı(ortasından)
Bol zeytinyağı
2 adet limon
Bol narekşisi
Bulguru sıcak su ile ıslat. Yeşillikleri ince ince doğra.
Bulgur yumuşayınca salçaları ekle ve yoğurmaya başla. Biraz zeytinyağı ve narekşisi ekle biraz daha yoğur. Yeşillikleri ekle, zeytinyağı limonu ekle ve harmanla. Zeytinyağı yeşillikleri parlatacak miktarda olmalı. Tadına bak ekşisi az ise narekşisi veya limon ekleyebilirsin. Salçaların tuzsuzsa tuz ekleyebilirsin. Ben Hatay salçası ya da öncü kullanıyorum tuz eklemiyorum. Yeşilliklerin bir bağı komple kullanmasan bile 3/2 sini mutlaka kullan. Marul şart değil.
Not 1-Hatay kısırına baharat konulmaz.
2-soğan salça kavrulmaz.
3-zeytinyağı ekşisi bol olur.
3- yeşillik bulgurdan çok olur.
babyloading87 @yedirenk79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?