Küçük Düşün Büyük Olsun!

ara ogun yapacak 1 kayisim 1 incirim bile kalmamis.
Disari cikmadigim nekadar belli
aciktim yaw ama dayan lelli
saat 6 da yicem 1 kase corba bi de mucver
mucver 5-6 tane yerim ama okadar ekmeksiz durdum hak ettim.
bi incir arasi ceviz yapaydim cokgozol olurdu be.

baby senin filtre kahvelerden alip icememistim agir gelmisti ona süt ekledim kiz ne guzel oldu öyle.
Yumusak icimli kahveden keyf aldim valla.
Ama sutsuz anoww icemedim.

kız Allah seni ecuk oldureydin.
Bak havuclari cevir az at buzluga cikarir cikarir yogurtlarsin en pratigi boyle

oyy gecmis olsun dun aksam bende oluci. diye korktum bir usume sesim falan degismisti.
Hemen sicak bir dus aldim (bana iyi geliyo) pesine 2 kupa ıhlamur sukur gecti.
Saolin kizlar daha iyiyis sabaha göre
Canim migros sanaldan isterken bakayım organik tavuğu iyimi tadı çabuk pismiyor dimi köy tavuğu gibiyse alıyım bide soğuk zincirde gelir dimi bozulma olmaz

Saolin kizlar daha iyiyis sabaha göre

Canim migros sanaldan isterken bakayım organik tavuğu iyimi tadı çabuk pismiyor dimi köy tavuğu gibiyse alıyım bide soğuk zincirde gelir dimi bozulma olmaz
Ben daha hic söylemedim tavuk et ama öyledir herhlde
Sundan alıyorm ben cnm.
Memnunum öyle sipsak pismiyor.
Organik diyolar alıyorz iste

Eklentiler

• 76954A2C-6EAA-45CC-A126-4CE5B1F6B2BA.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 67
Fileye gittik geldik oglusuda aldık 1 nar 2 portakal sikariz oglusa mandalina sıkmistim içti çıkmadan 135 harcadik waffle hazır yapilcak şekilde deniycem esim aldı Şili biberi aldı çöp şiş et Rus salatası pide pestil fındık 2 tane kahve tek iclik oglusa biseler cips bulaşık eldiveni 1.5 kg Luk alo aldık 10 gün idare ederim evdede var az netten geçerim siparişi 2 poşet anca şeye bir suru para aksam menüsü değişti et şiş pilav bide oglus tarhana istedi onu yaparım az dinleniyorum kahve içip

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…