- 8 Ocak 2015
- 6.093
- 19.109
- 448
artik sorgulamiyorum sitare ya babynin dedigi gibi kabullendim soylenmiyorum :)Neden uyumadılar ki
ben bugün kot pantolon giydim...ne haberrrrNeyimizi begenmedin zalım.
Bah hepimiz bebeli mebeli salmis pijamali hatunlariz
herkesde en az 1 bebe var oysa tam senin kriterlerine uygunduk
ahanda aynı benallah rizasi icin ustume buzluk kulturu atin.sifir bende sifir .derin dondurucum bombosss
wayyss tamam ya baby pesinden elitlik seysilerine takilin siz ben seneye falan gelirim ancak.ben bugün kot pantolon giydim...ne haberrrr
bana ver o buzlugu aninda fullerimallah rizasi icin ustume buzluk kulturu atin.sifir bende sifir .derin dondurucum bombosss
hep bir elden doldurcaz halledicez yaniOrtamdan cıkıyorm ben
Birikim topiğinde buzlıksız insan var skandalllll
benim kız dişlerini fırcalarken dönüp beni öpüp duruyor. Penyem her sabah diş macunu lekeleriyle doluwayyss tamam ya baby pesinden elitlik seysilerine takilin siz ben seneye falan gelirim ancak.
Bebem daha demin muzlu muhallebi puskurttu ustume.
Bende mom jeanlar cıx bluzlar giymek isterdim fakat ortam muusait diil
hangi peynirler :) cikinca bozulnuyor mu ay cidden cehalet ornegiyimbana ver o buzlugu aninda fullerim
Tavuksuyu koyucam simdi
peynirlerimi bile bolup buzluga koyuyorum
nasil yani pijamasiz anneler mi var mis?Pijamalı anneler degil mikemmel bakımlı analarla takılcam ben
kotlada uzanilmiyo be anacim.benim kız dişlerini fırcalarken dönüp beni öpüp duruyor. Penyem her sabah diş macunu lekeleriyle doluYani bacım bir kaç yıl dahasürer bu haller
Ama kot giyince kendimi insan gibi his ettim yaekiden full makej yapınca böyle hisediyordum şimdi bi kot giyince kendimi çok havalı his ediyorum
tel peynir, tulum peynir, yoresel yayla peyniri var esimlerin ondan, minzi, lor ben hep koyarimhangi peynirler :) cikinca bozulnuyor mu ay cidden cehalet ornegiyim
Şİmdiden afiyet olsunteşekkürler
azmettim ben de fotoyla doldurcam buralari :) saolasin lelli bebekler icin mantikli ciddenK kardespayi gel bacim dolduram ben
kofte,biber,kruvasan, kiza kirmizibiber puresi,tel peynir.
Buzlugumun demirbaslari
tavuksuyu, peyniraltisuyu falan falan gidiyor
Eki Görüntüle 2727501
kız alışverişe gittim ondankotlada uzanilmiyo be anacim.
Bebe sallayip lavabo ovcam nasil kotpantulumla yapim yaw
Hahaa bacım bunlar çok mom seysileri izliyor ben pijama giyerim evde eşofman pantolon giyince esim hayırdır diyor o kadar diyim saç anne topuzu salsam oğlan yapışıyor kuaforculuk diye yoluyo hepnasil yani pijamasiz anneler mi var mis?
T thesekreter ne diyo bacim bu
Baby sana resin atarken elbise, kumas oant, kalem topuk falan atarim olmamii
Dun arkadasim goruntulu yolladi bende pijama anne topuzu
Kiz saskin lelli pijamami o topuz mu nerde o salik saclar dedi
Kizim bi sus ya dedim anayimm ben ana..
yalniz daha da kimseye pijamayla topuzla kamera acmam he dalga geciyolla
Bendede ılık suyu 2 tane kalmış b ir kerelik pisirilcek var haftaya kaynatirim buzlukta yer açılır bendede bezelye sivri biber dolma biber köz biber domates ve menemen var fasulye koymadık bu sene kaynanam getirecek saolsun kıyma et flnda alınca bolusturup atıyorum kalan poğaça açmada atarım ben bide sigara böreği oglus seviyorK kardespayi gel bacim dolduram ben
kofte,biber,kruvasan, kiza kirmizibiber puresi,tel peynir.
Buzlugumun demirbaslari
tavuksuyu, peyniraltisuyu falan falan gidiyor
Eki Görüntüle 2727501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?