- 21 Ağustos 2015
- 32.143
- 97.557
- 798
- 38
Bzimkininde montu evliliğimizle yasıt nerdeysebenim esiminde 2 kot 2 keteni var evirip cevirip giyiyordu hafta sonlari.
H.ici takim malum.
Dedim kot al (tutturabilsem bedeni kalibi bana kitlicek) diyoki zaten artik h.sonlarida cikamiyorum bosver diyo.
bi markete pijama tkm gelcekti pijama takimi alim bari adam evde takiliyo h.sonu nede olsa.
O patlıcan kabak dizme Ratatuy oluyor.ayy benimde hepsini atasim var.
Bir anda atamiyorumda tek tek gozumu kapatip yolluyorum.
Napim ya baza alti dolu dolaplar ferahladida bazanin altina care bulmam lazim.
Gozumu kapatcam yine 3-5 yollicam evden
kiz bunu ben yanyana dizip yapiyorum dizme diyoruz biz
Ama ben kabak, patlican falands dilimliyorum.
pilavin yaninda guzel gorsel oluyo
bos kartonlari unutmuyalim lütfenAyy tencere bir de banyoda köpük yapmak en güzel oyun çocuklara göre
ne alaka ya?Hahahah yine ne espirilisin ya formundasın boşver sen takip etme öyle kadınları . Güldürdün sabah sabahbiraz daha uğraş kaçar adam rahat ol iyilik yaramıyor sana anladık @Kazen sen ne diyorsun yaaa bu duruma acaba . İyilikte yaramıyormuş bunu da görmüş oldum böylece
rahatsız olanlar kapı açık çıkışlar buradan :):)Ben olayı anlamadim acikcasi ama surekli bu topikde bir gergin ortam yaratiliyor gercekden sohbet edemez olduk.
Ben gunluk olagan seyleri hep yaziyorum kendi adima.
Ama kim alinacak napacak diye yazmasak mi bilemedim inanin.
gülo senin tapelerine kurban :)Asıl Nermin ablaya attgım msjlar ifsa olsa sapık derler.
O sekilli süküllü yemeğin yanına cacık yapmıs güzel olur demis.
Abla o yemeğin yanına ben bile güzel olurum dedim kadına
Ay ifsa etse beni rezillik.
Allahtan Nermin ablam vakur kadın.
Yapmaz öyle seyler.
Kız kimde tapelerim var acaba daha:S
Canımsıngülo senin tapelerine kurban :)
Hayır olsun bacımzaten sabah 9 itibari ile barut gibi başladım:):)
Canim dolaba yuklediklerimden çocuk için olanları orayada yüklesem satilinca sorun olurmuGünoo
Alya 5.30 da uyandı
Süt verdim uyuttum
Anama gol attık
Simdi gelince sorar kacta uyandı diye
Dün 7 de uyandı dedim
Aa uyumaz da simdihemen diyo
Ya 10 gündür görmüyosn azcık hasret gider dimi.
Tost bastık yedik
Mutfagı topladım
Kahve demledim öyle yatak keyfindeyim
Aksam dizi de yarım kaldı uuyudum
Gülbene asırı üzüldüm
Esatın ev beni benden aldı
Hele omutfakkkk
Aksma yemegim yok
Sasırdık mı???Noo
Tutumlu da satısım olmus onu hazırlrım birazdan.
Yoo satılır sorun olmaz.Canim dolaba yuklediklerimden çocuk için olanları orayada yüklesem satilinca sorun olurmu
bir hadssize haddini bildirdim ama çok kaşınmıştıHayır olsun bacım
Eline saglık:)bir hadssize haddini bildirdim ama çok kaşınmıştı
Aa yaz bakayımifşa olmak istemem
ama sana özelden yazarım
Gerçekten sen yazmasan tuce aklıma gelmezdinn hayatımız burdan ibaret değil normalde tanıdığı bir insan ablası kuzeni komşusu olamaz mı ki benim arkadaşım var misafir gelse şıkır giyiniyor mutlaka bileziklerini takıyor ilk anne olduğunda oda böyle yapmaya çalıştı sonra saldı mesala yapıyorum artık diye sikayetlik bişey yazmamış babyHahahah yine ne espirilisin ya formundasın boşver sen takip etme öyle kadınları . Güldürdün sabah sabahbiraz daha uğraş kaçar adam rahat ol iyilik yaramıyor sana anladık @Kazen sen ne diyorsun yaaa bu duruma acaba . İyilikte yaramıyormuş bunu da görmüş oldum böylece
Saol canimYoo satılır sorun olmaz.
Silersin dolaptan satıldıkca.
T thesekreter bi sende tapem yok kız:)Gerçekten sen yazmasan tuce aklıma gelmezdinn hayatımız burdan ibaret değil normalde tanıdığı bir insan ablası kuzeni komşusu olamaz mı ki benim arkadaşım var misafir gelse şıkır giyiniyor mutlaka bileziklerini takıyor ilk anne olduğunda oda böyle yapmaya çalıştı sonra saldı mesala yapıyorum artık diye sikayetlik bişey yazmamış baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?