Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben senin yazılarını çok beğeniyorum çok da gülüyorum. En zor zamanlarımda yazdıklarına çok guldüm. Boşanma aşamasındayim bunu da bir kaç kez söyledim burada ama hiç üzerime alınmadım. Senin de yapın gereği kimseyi hedef seçtiğini düşünmüyorum. Arkandayım minik kuşun annesi.
 

Rahat olun sizi ilgilendiren bir durum yok . Ben yöneticileri etiketledim şikayet butonu kullandım gerekli kararı onlar verirler . Kazen
 
Merhaba ablacım, ben kelle peyniri vb dağıstanlı peynirden alıyorum tavsiye edebilirim
 
kiz uyurken kactim
Baktim ptt bos hemen isimi hallettim.
Bime gectim gecmeseydim daha eyiydi galiba.
150tl baydim.
Bal yoktu evde gezmeyede vaktim yok 450gr balparmak 27tl yaw el insaf.
karadutozu aldim soguk sıkım
bulut yumusatici aldim.
Kahvedunyasinin 3ü1 aradalarindan aldim pkt.
recel, ıslak mendil, süt, 10lu pil, 1 pkt pirinc, nugget aldim.
Suncak sey 150tl mi olur yafu.

karadutozunden 1 tane daha alaydim keske..
Bizde bu ara en tuketilen her markette yok burayada gelmis öyle bu hafta..

kiza ayri var keciboynuzu ozude karadurlt ozude.

Kiza yogurt yedirdim ancak mutfagi topladim.
yemek supurge bekliyo kizin disler fena.
Dün jel aldirdim artik 1 olcekde calpol verdim.
Miziklanmasi salyasi herseyi agzina sokmasi falan.
 
Canımsın.
Ya hepimiz kafa dagıtmaya geliyor suraya.
Kimsenin kimseye laf söylüyecek dermanı yok.
Biz yorgun kadınlarız
İs güc,sorunlu evlilikler kendimizle eglenmesek bilekleri dikine keseriz Allah korusun
 
Hanımlar,
yazacaklarım için kusura bakmayın, özellikle ara ara yaşanan bu tartışmalarda hiçbir rolü olmayanlar, zira bu tartışmalar yalnızca birkaç kişi arasında dönüp duruyor, hepsi de çoluklu çocuklu koca koca kadınlar.

Birbirlerini hem hiiiç haz etmiyorlar hem de birbirlerini ne yazıyor diye takip edip profillerinden, topiklerinden laf çarpıyorlar.

Aylardır açık versin de rapor edeyim diye bekliyorlar, birbirlerini dikkate almadıklarını, umıursamadıklarını söyleseler de sürekli topik takibindeler.

Konuştuk olmadı, yazdık olmadı, uyardık olmadı, banladık olmadı, şimdi bu yazılanlara hepsi itiraz edecek, çünkü sorarsanız sütten çıkma ak kaşıklar, biri diyecek ben yapmıyorum o alınıyor, biri diyecek ben yapmıyorum o alınıyor.

Hepsi teyzesi, komşusu, arkadaşı hakkında yazıyor ama ne hikmetse öyle bir denk geliyor ki her 2 tarafın duvarlarını, topiklerini okuyunca puzzle tamamlanıyor, biri değil hepsi böyle.

Birbirlerini umursamıyorlar ama sıkı takipten de vazgeçemiyorlar, böyle bir aşk var aralarında.

Şimdi ben yazıyorum ya, valla bekliyorum özelden hayır o öyle değil, onlar beni takip ediyor ben bir şey yapmıyorum yazılarını ya da Kazen'e hem birbirlerini hem de Mune neler yazdı öyle bilmeden yazıp durmasın şikayetlerini


Buralardan sürekli tartışan ve devamlı uyardığımız bu kişiler hakkında ne zaman rapor gelse, 30-40 yaş grubu kadınların yazılarını değil de liselilerin erkek arkadaş kavgasına müdahale ediyoruz hissi uyanıyor bende.

Yazıyorum ya, biliyorum birbirinizi iğnelemeleriniz, tartışmalarınız bitmeyecek çünkü hep böylesiniz, ben işime gücüme bakayım demezsiniz, topikte benim hakkımda ne yazmışlar, sinir olduğum x bugün neler yazdı, dur laf çarpayım çekişmeleriniz bitmez sizin, bitmesi için büyümeniz olgunlaşmanız lazım ama o da bu yaştan sonra zor.
 
Son düzenleme:
Zamanında gülmüsüz eglenmisiz bazı seylere.
Banımızı da yemisiz.
Üzerinden zaman gecmis,canım sıkkın diye msj atmıs,tesekkürümü de etmisim.
E daha napim?
Nüfusumuma alayım kızı Mune abla
O ordan bunu yazdı,bana yazdı dersem ohoo.
Yazdıklarımı üzerlerine alınmaları benim sorunum degil
Elimizden geldigince polemiklere girmemeye calısıyorz topikce.
Basta lelli kızıyor.
Valla o kızın hatrına susuyorum.
 
Kazen , yine de senin takdirindir ama ben artık uyara uyara bir hal olduğumuz kişilere yine yeniden birbirleri için laf çarpmaları sebebiyle işlem yapmıyorum, yesinler birbirlerini koca koca kadınlar, artık benim gözümde kalan tek işlem üyelik iptali çünkü, kimler oldukları belli nasılsa, giderler konu da kapanır.

Kimse vazgeçilmez değildir' i de ekleyeyim ve bu topiği terk edeyim.
 
Koci pazara gitcek
Cennet hurması
Nar
Roka önemli bak dedim.
Roka mı pisircen aksma nesi önemli diyo
Ay yemek yok asıl cidden ne pisircem ben ya
Bende patlicanli kofte falan uydurcaktim ama bebe eyliyom.
Cennet hurmasi bende seviyorum kiza nezaman versem ki bi aylara bakmam lazim
 
Kızlar peynir önerileriniz için çok teşekkür ederim. Yükselogulları sitesine girdim baktım eşimle kızlarla birlikte karar veririz artık. Mihaliç peynirini duydum ama almadım. İsli peynirin ben kokusunu bile sevmiyorum kızlar Balkan turunda bir lokanta da ikram ettiler Allahım birkez tadına baktım valla peynirden sogucaktım. Dışarı çıktım eşim banka hesabıma para yolladı hemen çektim yoksa o da bir fatura ödemesine gider. Hemen zulama attım biraz daha biriktireyim yılın son çeyreklerini alıcam artık. Annem pazar arabasına iki tane tekerlek istedi alırım dedim iki tane pazar arabası tekerlegi 20 tl valla öyle şaşırdım ki tabi aldım. Ama içime oturdu neyse hayat çok pahalı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…