Ay 800 tlm olsa da vermem ben o kadar ya benim de ruhum fakir demekkiarkadaslar benim cuzdanim fakir ama ruhum zengin.bir lego begendim bebelere 800 tl ama ona vercek para var mi yok otur dedim kendime sifir
gozumde ceyrek altin canlandi hemen nen bunla bi ceyrek alirim ya dedim.ama cidden evladiyelik urunler de veremem o parayiAy 800 tlm olsa da vermem ben o kadar ya benim de ruhum fakir demekki
Aynen çeyrek alırım dicektim ben degozumde ceyrek altin canlandi hemen nen bunla bi ceyrek alirim ya dedim.ama cidden evladiyelik urunler de veremem o parayi
iste aradigim bebek .masrafsiz kendi oyuncagini kendi kazananAynen çeyrek alırım dicektim ben deikizler büyüyünce daha iyi anlayacaksın aldığın pahalı oyuncak dururken kap kacakla oynamayı tercih edecekler mesela benimkiler spor ayakkabımın yedek iplerini bulmuşlar bütün gün onlarla oynuyorlar bi de paylaşamıyorlar kavga ediyorlar bağcıklar için
Ayy tencere bir de banyoda köpük yapmak en güzel oyun çocuklara göreiste aradigim bebek .masrafsiz kendi oyuncagini kendi kazanan
Kız benim koci sever antin kuntin şeyleri ben hep katıyorum ooo güzel olmuş diyor. Ne de olsa masterchef takipçisikiz ben salataya ceviz nar atsam adam bu ne der.
yanlislikla attim zanneder
Bi bellemis coban salata.
Gel kız yapalım baby istediğin çiğ köfte olsun bacım. Köri bile koyar çiğ köfteye babası da eşim deAy ben bi cig köfte yerim 10 parmak
Haftada 1 söylüyoruz nerdeyse
Ya bana yapan olsa güneydogu mutfagına yakınım
Yapan yok avokado yiyorz napalk
Buzluğa herşeyi koy yok yok ben kalan çorbayı bile koyuyorumallah rizasi icin ustume buzluk kulturu atin.sifir bende sifir .derin dondurucum bombosss
Al benden de o kadar.benim kız dişlerini fırcalarken dönüp beni öpüp duruyor. Penyem her sabah diş macunu lekeleriyle doluYani bacım bir kaç yıl dahasürer bu haller
Ama kot giyince kendimi insan gibi his ettim yaekiden full makej yapınca böyle hisediyordum şimdi bi kot giyince kendimi çok havalı his ediyorum
Ben hepsini atıyorum kuzuhangi peynirler :) cikinca bozulnuyor mu ay cidden cehalet ornegiyim
Bizde de durum aynı. Mandal sepeti tencere tava ne ararsan hepsi oyuncak :)Aynen çeyrek alırım dicektim ben deikizler büyüyünce daha iyi anlayacaksın aldığın pahalı oyuncak dururken kap kacakla oynamayı tercih edecekler mesela benimkiler spor ayakkabımın yedek iplerini bulmuşlar bütün gün onlarla oynuyorlar bi de paylaşamıyorlar kavga ediyorlar bağcıklar için
Benim kayınvalidem acaip margarin kullanır ben yavaş yavaş bitirip tereyağına ayçiçek yağına alistirdimKız benim koci sever antin kuntin şeyleri ben hep katıyorum ooo güzel olmuş diyor. Ne de olsa masterchef takipçisiben de diyorum ananın evinde de salataya nar ceviz katıyorlardı Diyarbakırda yani
Gecmis olsn bacımSelam canlar grip olmuşuz oglusla burunlar durmuyorgece yanında uyudum gece burnu tıkanır diye kahvaltı ettik çarşaf değiştim bulaşık açtım bir makine beyaz yıkandı deterjan 1 2 kezlik kaldı aslında migros puanım var yakında yok istoycem netten bu insertte bakarım fileye gidelim ddi esim tavuk alayım suyuna çorba yaparim tavuklu pilav yaparım deterjan bakarım bide sütçü geldi 2 kilo aldım kaynadı mayalaliycam
Elinde 3 günlük bebeyle makyaj yapıp koca bekleyenler gördü bu insn.nasil yani pijamasiz anneler mi var mis?
T thesekreter ne diyo bacim bu
Baby sana resin atarken elbise, kumas oant, kalem topuk falan atarim olmamii
Dun arkadasim goruntulu yolladi bende pijama anne topuzu
Kiz saskin lelli pijamami o topuz mu nerde o salik saclar dedi
Kizim bi sus ya dedim anayimm ben ana..
yalniz daha da kimseye pijamayla topuzla kamera acmam he dalga geciyolla
ben de deneyeyim eve gidebilirsem .buzluktan bir sey cikarinca hemen bozulcaj gibi geliyorBen hepsini atıyorum kuzu
ablacim gunaydin.neden bilmiyorum ama ben de bagira bagura kinusuyorum iletisim kurmaya kurmaya oldu sanirim.ki ben ds sesini yukselten biri degilim.ben peyniri internetten aliyorum son zamanlarda.sucugu kimden aldin daha ona el atmamistim ?Günaydın hanımlar. Hastalara acil şifalar dilerim. Ama benim de boğazımda hafif bir gıcıklanma var. Eşim ve kızlarım ben evi temizlerken şort ve yazlık kısa kollu bir penye ile evi temizliyorum kızıyorlar hissetmiyorsun şimdi ama sonra acısı çıkıyor. Kahvemi eşimle içtim şimdi ocaga demleme ıhlamur attım sizleri okudum birazdan kendime koca bir fincan koyucam. Eşimin çalıştıgı hastanede kaloriferler yanmıyor nasıl üşümüş akşam zor ısındı o da öksürüyor. Bugün menüm belli mantarlı tavuk sote, bulgur pilavı-dünden kalan çorba kabak tatlım var-üzüm de yıkarım daha ne olsun çok şükür bin şükür. Eşim Afyondan sucuk siparişi vermiş akşam onlar geldi, sabah eşime pişirdim azcık tadına baktım gerçekten güzeldi. Şimdi internetten peynir bakıyoruz Çanakkale-Karadeniz şehirlerinden çogu alışverişleri internetten alıyoruz pandemi bitince nasıl normale döneriz bilmiyorum. Kızlar ben de bir değişiklik oldu pandemi dolayısıyla kızlarım farketti hep telefonla konuşuyorum ya görüşme yok hiç kimseyi kabul etmiyoruz bizde sadece annem-babama ziyarete gidiyoruz. Bagıra bagıra konuşuryormuşum kızlarım söyleyince şok oldum. Ben ki sesimi hiç yükseltmeyen biri olarak çok üzüldüm hiç sevmem yüksek sesle konuşan insanları şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?