Küçük Düşün Büyük Olsun!

gozumde ceyrek altin canlandi hemen nen bunla bi ceyrek alirim ya dedim.ama cidden evladiyelik urunler de veremem o parayi
Aynen çeyrek alırım dicektim ben de ikizler büyüyünce daha iyi anlayacaksın aldığın pahalı oyuncak dururken kap kacakla oynamayı tercih edecekler mesela benimkiler spor ayakkabımın yedek iplerini bulmuşlar bütün gün onlarla oynuyorlar bi de paylaşamıyorlar kavga ediyorlar bağcıklar için

iste aradigim bebek .masrafsiz kendi oyuncagini kendi kazanan

kiz ben salataya ceviz nar atsam adam bu ne der.
yanlislikla attim zanneder
Bi bellemis coban salata.
Kız benim koci sever antin kuntin şeyleri ben hep katıyorum ooo güzel olmuş diyor. Ne de olsa masterchef takipçisi ben de diyorum ananın evinde de salataya nar ceviz katıyorlardı Diyarbakırda yani

Ay ben bi cig köfte yerim 10 parmak
Haftada 1 söylüyoruz nerdeyse
Ya bana yapan olsa güneydogu mutfagına yakınım
Yapan yok avokado yiyorz napalk
Gel kız yapalım baby istediğin çiğ köfte olsun bacım. Köri bile koyar çiğ köfteye babası da eşim de
Şuana kadar beğenmeyen olmadı. Köriyi de çiğ köftede zaten Diyarbakır ve Malatya mutfağı çok kullanırdı

Al benden de o kadar.

Bizde de durum aynı. Mandal sepeti tencere tava ne ararsan hepsi oyuncak :)

Selam kızlar,
Bugün giriştim benim dolaba tabi ben dolap toparlarken kız evi birbirine kattı. Bir de geldi saklambaç oynaylım diye saklanıp beni bul diyor. Tabi hemen bulmayacağım arayacakmışım heryerde en son bulacakmışım :)
Neyse giymeyeceklerimi ayırdım. Bir kısmını yani. Toparladım. Tam bitmedi. Çünkü sonra evi toparladım.
baş ağrım geçmedi baş dönmesi de başladı. Uzun süre sürdü ağrı kesici içtim.
Akşama balık yaptım yanına salata kızla yedik. Banyo yaotırdım. Uyuttum. Eşim geldi. Yemek yemedi.
çay film faslı. Sonra da size takıldım. O da oradan diyor telefon da elinden düşmüyor. Ben de dedim senin de tv izlemen bitmiyor
Neyse kıza aldıklarımın birazını değişim yapacağım. Battaniye gözüme bayağı büyük ve kalım geldi. Ne yapsam bilemedim. 60 tl di. İlerde kullanır. Ama ne örtsem bilemedim. Pikesi çok ince.
ince battaniye aldım ama kalın bizim eve göre. Bakalım bir karar vereceğim.
alt eşofmanlarda az uzun ve beli bol. 24-36 aylık. Onları değiştirmem. İlerde giyer. Belini daraltırım elimle.Tayt aldım. Tam oldu ama çabuk kısalır gibi görünüyor. Onu bir beden büyükle değiştirim. Bahara rahat giyer. Fazla alt eşofmanı var. Bir iki tanesini de başka şeyle değiştiririm

Kız benim koci sever antin kuntin şeyleri ben hep katıyorum ooo güzel olmuş diyor. Ne de olsa masterchef takipçisi ben de diyorum ananın evinde de salataya nar ceviz katıyorlardı Diyarbakırda yani
Benim kayınvalidem acaip margarin kullanır ben yavaş yavaş bitirip tereyağına ayçiçek yağına alistirdimşimdide margarinli bişe yese yanıyor midesi diyorum ananın evinde öbek öbek yiyodunuz noldu şimdi

Günoo
Alya 5.30 da uyandı
Süt verdim uyuttum
Anama gol attık
Simdi gelince sorar kacta uyandı diye
Dün 7 de uyandı dedim
Aa uyumaz da simdihemen diyo
Ya 10 gündür görmüyosn azcık hasret gider dimi.
Tost bastık yedik
Mutfagı topladım
Kahve demledim öyle yatak keyfindeyim
Aksam dizi de yarım kaldı uuyudum
Gülbene asırı üzüldüm
Esatın ev beni benden aldı
Hele omutfakkkk
Aksma yemegim yok
Sasırdık mı???Noo
Tutumlu da satısım olmus onu hazırlrım birazdan.

Gecmis olsn bacım
Benimde öglen bogazım acır gibi oldu.
Aha dedim geliyorgelmekte olan
Aksam da koci dondrmalı irmik helvası almıs
Yedim enl azındn bahanem var artık

Elinde 3 günlük bebeyle makyaj yapıp koca bekleyenler gördü bu insn.
Bak yinede demedim size ,yeni anasınız üzülmeyin diye
İste böyle byle kacıyo o kocalar
Benimki de kacar belki dedim ,evden bi bogaz eksilir bari dedim ama ııh kacmıyr adam

Günaydın hanımlar. Hastalara acil şifalar dilerim. Ama benim de boğazımda hafif bir gıcıklanma var. Eşim ve kızlarım ben evi temizlerken şort ve yazlık kısa kollu bir penye ile evi temizliyorum kızıyorlar hissetmiyorsun şimdi ama sonra acısı çıkıyor. Kahvemi eşimle içtim şimdi ocaga demleme ıhlamur attım sizleri okudum birazdan kendime koca bir fincan koyucam. Eşimin çalıştıgı hastanede kaloriferler yanmıyor nasıl üşümüş akşam zor ısındı o da öksürüyor. Bugün menüm belli mantarlı tavuk sote, bulgur pilavı-dünden kalan çorba kabak tatlım var-üzüm de yıkarım daha ne olsun çok şükür bin şükür. Eşim Afyondan sucuk siparişi vermiş akşam onlar geldi, sabah eşime pişirdim azcık tadına baktım gerçekten güzeldi. Şimdi internetten peynir bakıyoruz Çanakkale-Karadeniz şehirlerinden çogu alışverişleri internetten alıyoruz pandemi bitince nasıl normale döneriz bilmiyorum. Kızlar ben de bir değişiklik oldu pandemi dolayısıyla kızlarım farketti hep telefonla konuşuyorum ya görüşme yok hiç kimseyi kabul etmiyoruz bizde sadece annem-babama ziyarete gidiyoruz. Bagıra bagıra konuşuryormuşum kızlarım söyleyince şok oldum. Ben ki sesimi hiç yükseltmeyen biri olarak çok üzüldüm hiç sevmem yüksek sesle konuşan insanları şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.

ablacim gunaydin.neden bilmiyorum ama ben de bagira bagura kinusuyorum iletisim kurmaya kurmaya oldu sanirim.ki ben ds sesini yukselten biri degilim.ben peyniri internetten aliyorum son zamanlarda.sucugu kimden aldin daha ona el atmamistim ?

Kızlar çok tatlısınız ne güzel sohbet dönmüş sizleri okurken dudagımın kenarında oluşan gülmemi çok seviyorum. Bana çok iyi geliyorsunuz. Burda herşey var para olunca birikim yapıyoruz, kısıtlı paramız olunca da evde hesaplı alışveriş yapıyoruz, dondurucudan yapıyoruz ama akşama evde hep yemek var. Tasarrufu ve anlamını iyi biliyoruz hepiniz gerçekten iyi gidiyoruz. Daha da iyi olucaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…