Küçük Düşün Büyük Olsun!

ablacim gunaydin.neden bilmiyorum ama ben de bagira bagura kinusuyorum iletisim kurmaya kurmaya oldu sanirim.ki ben ds sesini yukselten biri degilim.ben peyniri internetten aliyorum son zamanlarda.sucugu kimden aldin daha ona el atmamistim ?
Eşim bir arkadaşı alıyormuş bana da sipariş verirmisin demiş işyerinden bize de verilmiş sanırım Afyonda kasapmış. Siz peyniri hangi internet sitesinden alıyorsunuz müsait oldugunda yazabilirmisin bana da fikir olur.

ben Ezineye gittigimde yukselogullarindan aldim abla.sonrasinda tadini begenince internetten soyledik gayet iyi paketlenmis seklinde geldi hemen.teneke seklinde 2 ser kiloluk aliyorum ben yetiyor baya

Günaydın güzel bayanlar
Eşim giderken uyandım daha da uyuyamadım. Küçük hanım hala uykuda.
Akşam yeni aldığım şeylerin bir kaçı için iade talebi oluşturdum sonra sabah iptal ettim
Battaniyeyi iade edecektim yerine kapitoneli örtü alırım kıza onu örterim ne ince ne kalın bizim eve göre dedim. Sonra da ilerde kullanır battaniyeyi dedim vazgeçtim. Dolap dolduran birşey daha olacak :)
Dolaplardaki fazlalıklardan çıkartırım artık. Bu aralar böyle dolap boşaltma hastası oldum nedense hiç eski ben değilim eskiden atma o da lazım olur diye diye heryeri dolduruyordum.Şimdi ise kalabalık istemiyorum.
Şu Elanın küçük gelen kıyafetleri de arkadaşa verebilseydim bayağı yer açılacaktı. Yepyeni mont var bu soğukta çocuğa faydası olsun ama virüsten görüşemedik.

Kız kargo yapsana elden görüsme bosver.

Yaa cok gecmis olsn ablacm

Hahahah yine ne espirilisin ya formundasın boşver sen takip etme öyle kadınları . Güldürdün sabah sabah biraz daha uğraş kaçar adam rahat ol iyilik yaramıyor sana anladık Kazen sen ne diyorsun yaaa bu duruma acaba . İyilikte yaramıyormuş bunu da görmüş oldum böylece

Eklentiler

• 7C9397A8-0FA3-44E5-BAFD-C2B977844CB8.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleme:
Kız kargo yapsana elden görüsme bosver.
Aaaaa hiç aklıma gelmedi ya
Önceden eşim izindeyken acil olanları metrobüsün orada görüştük verdim. Zaten iş dönüşü buradan geçiyor.
Ama çocukla gidemem.
kargo mantıklı geldi sağol canım. En azından acil olanları veririm

Tuce sen niye her yazılanı üzerine alınıyorsun?
İnan senden önce daha yakın tanıdıklarım var bunu yapan:)
Özelden msj atmıssın tesekkür etmisim?
Sorun ne anlamadım?
Okuma bacım sen burayı ya.
Canına yazık?
Yok mu senin isin gücün?

Bugün gram altın paramı tamamladımm, gelsin altınlar
Tabi ela da bozuk paralarıma el koydu doldurdu kumbaraya.
Zaten o biriktiriyor diye biriktiremedim onun paralarıyla da gram alırım.
biriktirip seneye yazabbisiklet almayı düşünüyordum ona. Kardeşim doğum gününde alacaktı aldırmadım. Zaten dışarı çıkamayacağız evde kalabalık olacak dedim. Yaza kardeşim alırsa altın olarak saklarım.

Merhaba , ben senin eşin gelmeden hazırlandığını biliyorum sizi de okuyorum ama mesela burada okuyunca aklıma hiç sen gelmedin. Burada sadece kendileri ile şakalaşıyorlardı, sanırım yanlış anladın. Onlar dese de inanmazsın diye dış görüş olarak ben yazayım dedim.

Ben de ceyrek yapcamm göyaaa bu ay.
Aliex.aklımı celiyor

Ben olayı anlamadim acikcasi ama surekli bu topikde bir gergin ortam yaratiliyor gercekden sohbet edemez olduk.
Ben gunluk olagan seyleri hep yaziyorum kendi adima.
Ama kim alinacak napacak diye yazmasak mi bilemedim inanin.

Selamm uzerimi giyindim risksizim yesillendim nihayet kargo vercem bime gidecem gidemiyorum.
Kizi uyuttum okey ama oglanin mat. dersi var.
Simdi kiz aglarsa dikkati dagilcak.
dersi bitene kadar kiz uyanirsa
aman beğ neyime benim disari cikmak.
Kargo olmasa yine cikmazdim galiba.
Bekliyorum bakim ptt ve bim dibimde Allahdan oglanin ders arasi 2 kosu halledicem yapcak bisi yok.
20dk halleder gelirdim cikabilsem.
Aslinda kiz 1 saat uyur erken uyandi ama iste analik.
Otekinin zamanini riske atamam.
Ogleden sonrada yemek yapicam halledim gelim diyordum.

Yemegim yok.
supurge yapicam.
kizin corbasini aksamdan yaptim Allahdan.
Esim meyve kabak almis aksam.
Sabah kabagida tatladim.
Kizada pure olarak ayirdim pisirdim.
kizin loru yok sadece ona lor yapmam lazim.

oyyy bitmeyen dunyalik isler anacim

Aksam koci 2 tane kot almıs kendine:)
Lcw den 79a
Bana da dondurmalı irmik helvası almıs
Herhalde dedi buna bisey almazsam triplenir simdi dedi
İyi yapmmısn 2 tane daha al,atalım eskiyenleri dedim.
Vakurluktan öleceğim yine
benim esiminde 2 kot 2 keteni var evirip cevirip giyiyordu hafta sonlari.
H.ici takim malum.
Dedim kot al (tutturabilsem bedeni kalibi bana kitlicek) diyoki zaten artik h.sonlarida cikamiyorum bosver diyo.
bi markete pijama tkm gelcekti pijama takimi alim bari adam evde takiliyo h.sonu nede olsa.

ayy benimde hepsini atasim var.
Bir anda atamiyorumda tek tek gozumu kapatip yolluyorum.
Napim ya baza alti dolu dolaplar ferahladida bazanin altina care bulmam lazim.
Gozumu kapatcam yine 3-5 yollicam evden
Nermin ablamcanım yine hayatı asırı sevmis
kiz bunu ben yanyana dizip yapiyorum dizme diyoruz biz
Ama ben kabak, patlican falands dilimliyorum.
pilavin yaninda guzel gorsel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…