- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Eşim bir arkadaşı alıyormuş bana da sipariş verirmisin demiş işyerinden bize de verilmiş sanırım Afyonda kasapmış. Siz peyniri hangi internet sitesinden alıyorsunuz müsait oldugunda yazabilirmisin bana da fikir olur.ablacim gunaydin.neden bilmiyorum ama ben de bagira bagura kinusuyorum iletisim kurmaya kurmaya oldu sanirim.ki ben ds sesini yukselten biri degilim.ben peyniri internetten aliyorum son zamanlarda.sucugu kimden aldin daha ona el atmamistim ?
onu da not alayim.yazin salarim banyoya ben bunlariAyy tencere bir de banyoda köpük yapmak en güzel oyun çocuklara göre
ben Ezineye gittigimde yukselogullarindan aldim abla.sonrasinda tadini begenince internetten soyledik gayet iyi paketlenmis seklinde geldi hemen.teneke seklinde 2 ser kiloluk aliyorum ben yetiyor bayaEşim bir arkadaşı alıyormuş bana da sipariş verirmisin demiş işyerinden bize de verilmiş sanırım Afyonda kasapmış. Siz peyniri hangi internet sitesinden alıyorsunuz müsait oldugunda yazabilirmisin bana da fikir olur.
Kız kargo yapsana elden görüsme bosver.Günaydın güzel bayanlar
Eşim giderken uyandım daha da uyuyamadım. Küçük hanım hala uykuda.
Akşam yeni aldığım şeylerin bir kaçı için iade talebi oluşturdum sonra sabah iptal ettim
Battaniyeyi iade edecektim yerine kapitoneli örtü alırım kıza onu örterim ne ince ne kalın bizim eve göre dedim. Sonra da ilerde kullanır battaniyeyi dedim vazgeçtim. Dolap dolduran birşey daha olacak :)
Dolaplardaki fazlalıklardan çıkartırım artık. Bu aralar böyle dolap boşaltma hastası oldum nedense hiç eski ben değilimeskiden atma o da lazım olur diye diye heryeri dolduruyordum.Şimdi ise kalabalık istemiyorum.
Şu Elanın küçük gelen kıyafetleri de arkadaşa verebilseydim bayağı yer açılacaktı. Yepyeni mont var bu soğukta çocuğa faydası olsun ama virüsten görüşemedik.
Yaa cok gecmis olsn ablacmGünaydın hanımlar. Hastalara acil şifalar dilerim. Ama benim de boğazımda hafif bir gıcıklanma var. Eşim ve kızlarım ben evi temizlerken şort ve yazlık kısa kollu bir penye ile evi temizliyorum kızıyorlar hissetmiyorsun şimdi ama sonra acısı çıkıyor. Kahvemi eşimle içtim şimdi ocaga demleme ıhlamur attım sizleri okudum birazdan kendime koca bir fincan koyucam. Eşimin çalıştıgı hastanede kaloriferler yanmıyor nasıl üşümüş akşam zor ısındı o da öksürüyor. Bugün menüm belli mantarlı tavuk sote, bulgur pilavı-dünden kalan çorba kabak tatlım var-üzüm de yıkarım daha ne olsun çok şükür bin şükür. Eşim Afyondan sucuk siparişi vermiş akşam onlar geldi, sabah eşime pişirdim azcık tadına baktım gerçekten güzeldi. Şimdi internetten peynir bakıyoruz Çanakkale-Karadeniz şehirlerinden çogu alışverişleri internetten alıyoruz pandemi bitince nasıl normale döneriz bilmiyorum. Kızlar ben de bir değişiklik oldu pandemi dolayısıyla kızlarım farketti hep telefonla konuşuyorum ya görüşme yok hiç kimseyi kabul etmiyoruz bizde sadece annem-babama ziyarete gidiyoruz. Bagıra bagıra konuşuryormuşum kızlarım söyleyince şok oldum. Ben ki sesimi hiç yükseltmeyen biri olarak çok üzüldüm hiç sevmem yüksek sesle konuşan insanları şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
Hahahah yine ne espirilisin ya formundasın boşver sen takip etme öyle kadınları . Güldürdün sabah sabahElinde 3 günlük bebeyle makyaj yapıp koca bekleyenler gördü bu insn.
Bak yinede demedim size ,yeni anasınız üzülmeyin diye
İste böyle byle kacıyo o kocalar
Benimki de kacar belki dedim ,evden bi bogaz eksilir bari dedim ama ııh kacmıyr adam
Aaaaa hiç aklıma gelmedi yaKız kargo yapsana elden görüsme bosver.
Tuce sen niye her yazılanı üzerine alınıyorsun?Hahahah yine ne espirilisin ya formundasın boşver sen takip etme öyle kadınları . Güldürdün sabah sabahbiraz daha uğraş kaçar adam rahat ol iyilik yaramıyor sana anladık Kazen sen ne diyorsun yaaa bu duruma acaba . İyilikte yaramıyormuş bunu da görmüş oldum böylece
Oyuncak alınca kutusuyla daha çok oynuyorlar sinir oluyorumBizde de durum aynı. Mandal sepeti tencere tava ne ararsan hepsi oyuncak :)
Merhaba , ben senin eşin gelmeden hazırlandığını biliyorum sizi de okuyorum ama mesela burada okuyunca aklıma hiç sen gelmedin. Burada sadece kendileri ile şakalaşıyorlardı, sanırım yanlış anladın. Onlar dese de inanmazsın diye dış görüş olarak ben yazayım dedim.Hahahah yine ne espirilisin ya formundasın boşver sen takip etme öyle kadınları . Güldürdün sabah sabahbiraz daha uğraş kaçar adam rahat ol iyilik yaramıyor sana anladık Kazen sen ne diyorsun yaaa bu duruma acaba . İyilikte yaramıyormuş bunu da görmüş oldum böylece
Ben de ceyrek yapcamm göyaaa bu ay.Bugün gram altın paramı tamamladımm, gelsin altınlar
Tabi ela da bozuk paralarıma el koydudoldurdu kumbaraya.
Zaten o biriktiriyor diye biriktiremedim onun paralarıyla da gram alırım.
biriktirip seneye yazabbisiklet almayı düşünüyordum ona. Kardeşim doğum gününde alacaktı aldırmadım. Zaten dışarı çıkamayacağız evde kalabalık olacak dedim. Yaza kardeşim alırsa altın olarak saklarım.
Ben olayı anlamadim acikcasi ama surekli bu topikde bir gergin ortam yaratiliyor gercekden sohbet edemez olduk.Merhaba , ben senin eşin gelmeden hazırlandığını biliyorum sizi de okuyorum ama mesela burada okuyunca aklıma hiç sen gelmedin. Burada sadece kendileri ile şakalaşıyorlardı, sanırım yanlış anladın. Onlar dese de inanmazsın diye dış görüş olarak ben yazayım dedim.
benim esiminde 2 kot 2 keteni var evirip cevirip giyiyordu hafta sonlari.Aksam koci 2 tane kot almıs kendine:)
Lcw den 79a
Bana da dondurmalı irmik helvası almıs
Herhalde dedi buna bisey almazsam triplenir simdi dedi
İyi yapmmısn 2 tane daha al,atalım eskiyenleri dedim.
Vakurluktan öleceğim yine
ayy benimde hepsini atasim var.Günaydın güzel bayanlar
Eşim giderken uyandım daha da uyuyamadım. Küçük hanım hala uykuda.
Akşam yeni aldığım şeylerin bir kaçı için iade talebi oluşturdum sonra sabah iptal ettim
Battaniyeyi iade edecektim yerine kapitoneli örtü alırım kıza onu örterim ne ince ne kalın bizim eve göre dedim. Sonra da ilerde kullanır battaniyeyi dedim vazgeçtim. Dolap dolduran birşey daha olacak :)
Dolaplardaki fazlalıklardan çıkartırım artık. Bu aralar böyle dolap boşaltma hastası oldum nedense hiç eski ben değilimeskiden atma o da lazım olur diye diye heryeri dolduruyordum.Şimdi ise kalabalık istemiyorum.
Şu Elanın küçük gelen kıyafetleri de arkadaşa verebilseydim bayağı yer açılacaktı. Yepyeni mont var bu soğukta çocuğa faydası olsun ama virüsten görüşemedik.
kiz bunu ben yanyana dizip yapiyorum dizme diyoruz bizNermin ablamcanım yine hayatı asırı sevmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?