Küçük Düşün Büyük Olsun!

aha bir diyetci daha
Bari tasarruf ediyoruz diye yemiyoruz diyelim birikimlere yakisir olsun.

gülümmm :):)
ama pamuk gibi kadınları üzdüler
pampıkpiremses seni.
Kız dunyalik isler ya.
Aha geldik gidiyoruz nekadar daha omrumuz var Allah bilir.
Surda accik oturdum yemekde yapmadim masuzcukdan butun islerim bitmis gibi keyif yapiyorum.

kendime az önce yufka böreği yaptım yedim
eşime ekmek arası köfte yapacağım
oğlan tıka basa tok geliyor
babaannesi dün ne yedirdiyse çocuk yemem yemem dedi
bende az dinlenirim :)
Ohh yarasin yakisiklima.
Dinlenelim bak yemegim yok kafa raat kafa piril piril amane beeggg dedim ciktim mutfakdan.

kiz baci bu firinda dolma guzel oluyomus.
Esim normalde burun kivirir biber dolmasina.
Yani 2 tane koysam birini zor yer.
Begenmis firinda.
Etli yapmistim bi de.
Yapcam yine sevdim bende.

Gereken herşey yazıldı bir kez daha yazıyorum sizi ilgilendiren bir durum yok . Geçmişi vs bilmeden yorum yapmayın teşekkür ediyorum iyi günler . Ayrıca şunu da söyleyeyim herkes istediği yeri takip edebilir . Onlarda benim topiğimi ediyorlardı . Önemli olan tutup orada okunanın buraya gelip milletin üzerinden anlatır gibi dalga geçilmesi. Arkadaşta yukarda zamanında nasıl malzeme edildiğini yazmış dikkat ederseniz .

Son düzenleme:
kiz baci bu firinda dolma guzel oluyomus.
Esim normalde burun kivirir biber dolmasina.
Yani 2 tane koysam birini zor yer.
Begenmis firinda.
Etli yapmistim bi de.
Yapcam yine sevdim bende.
Ben tencerede beceremediğimden fırında yapıyorm
Kocide onu daha cok seviyo
Annesine fırında yap bunu daha güzel oluyo diyo
Demiyor benim hanım tencerede pisiremiyo

Kiz cildirdi bugun.
Mama sandalyesine koydum ona muhallebi yaptim güya ama sandalyenin yanindan gecerken hemen yakaliyo beni uzerimdekilerden tutuyo cekiyo derken kaseyi dusurdum.
Hali yerler muhallebi oldum.
Vela havle ceke ceke sildim her yeri sacim ustum suratim ama nasil oldu anlayamdim bile dusmesiyle sicramasi bi oldu.
Kizda aglamaya basladi.
Sildim tekrar yaptim (yikilmadim sadece accik coktuydum dinlenim diye) yedirdim uyudu.
Cok sukur ve yemegim yok hala.
Yapmicam cok gerildim az sakinlesmem lazim uzanip.
Kofte nugget yaaparim.
Dunden pilav var.
Salata yaparim.
cayin yanina biside yok bu aksam.
fiyatlari gorunce potubor etimek hepsini unuttum
Hafizam gitri resmen.
Bi de 15 gun uzerine disari ciktim yurumeyi unutmusum resmen

aa kabak tatlim var bak simdi aklima geldi iste hep hafizam seettiginden.
Kabak yeris.

Ben sabah kahvalti yapmayi unuttum sokak sevdasina.
Gelince 3 tane mucver yedim.
2 dilim pastirma yedim.
aksam ne yicem bilmiyorum.
Canim guzel seyler istiyo ama hic bisi yapasim yok
az yemem lazim kabak tatlisi yicem.
corba icerim yine olmadi paca corbasindan var hala.
ıscak ıscak.

Rahat olun sizi ilgilendiren bir durum yok . Ben yöneticileri etiketledim şikayet butonu kullandım gerekli kararı onlar verirler . Kazen
Hata yapıyorsun tatlım.Ordaki ifadeden senin çıkman mümkün değil.ayrıca dünyada 3 günlük bebeğiyle makyaj yapıp oturan bir sen mi varsın?Sen evet anlatıyordun neler yaptığını ama kimse senin gerçekte nasıl olduğunu görmedi ayrıca.Burda günlerdir instamom lardan bahsettiler mesela, ben şahsen onlardan biri diye düşündüm.Bence burda yazılanlara çok takılma, burası insanların kafa dağıtmak için takıldığı bir yer, fazla hayatının merkezine alma.Kimseyi hedef gösterme, herşeye alınma, rahat ol senin için diyorum

ben bu alınganlıklardan, takip etmiyorum diyip sıçsalar boku bana sıçrıyor diye yapılan şikayetlerden ama ben ona değil buna laf çaktım sohbetlerinden sıkıldım.

Özetle ben bunları yazmaya utanıyorum da bu lafları yemeğe kimse utanmıyor...

daha ne diyeyim ?

Not : beni boşuna etiketlemeyin etiket bildirimi bende kapalı

kapyayida denemem lazim onun hic dolmasini yapmadim ben ya
Ayy yap canım bir de poşette yapınca tüm dolmalar eşit pişiyor. Tencerede pişince alttakiler sulu oluyor. Zeytinyağlı daha da güzel oluyor. Piştikten sonra sıcak fırında 15 dakika daha beklet

Hepiniz doğrusunuz bir ben yanlışım tamam mı mune yukarıda ne yazmış bakın . Ben gerizekalı değilim . Herkes kendi işine gücüne baksın kara bitine yansın . yazmayın artık etiket yapmayın yıldım usandım bıktım!!!

Herkes kendi işine gücüne bakıyor zaten, munenin yazdıklarınıda okudum.Bu nasıl bir yazım tarzı?Sen tartışmak için tetikte bekliyorsun.Yılıp usandıysan, hayat bu topikten ,bu insanların yazdıklarından ibaret değil bakmaz ve yazmazsın olur biter.Ben yıllardır bu topiği takip ediyorum,emi n ol senden önce başlamışımdır takibe.Hiçbir tartışma konusu bu denli uzamadı.Uzatmayın, bu kadar takılmayın.Sen bu uslupla yazıp sonrada beni etiketlemeyin,bana yazmayın diyemezsin ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…