aha bir diyetci dahakiza bal kabakli-patatesli sebze suylu corba yaptim. Nezle olmus. Gözü yasariyordu demin. Anne gözüm bozulmus diyor ya
Neyse esime bamya ve bulgur pilavi yaptim. Bulgurdan kizda yer yogurtlu.
Ben hic birini yiyemiyorum malum protein diyetindeyim
Al sana fikir bacim
pampıkpiremses seni.gülümmm :):)
ama pamuk gibi kadınları üzdüler
Ohh yarasin yakisiklima.kendime az önce yufka böreği yaptım yedim
eşime ekmek arası köfte yapacağım
oğlan tıka basa tok geliyor
babaannesi dün ne yedirdiyse çocuk yemem yemem dedi
bende az dinlenirim :)
kiz baci bu firinda dolma guzel oluyomus.Taze fasulye yaptım
O piserken ıslak kek yaptm pms dönemim
Asırı tatlı yiyesim var
O cıktı fıırındn kociye dolma attım fırına
Domates sıuyu cıkarıyorm diye tvuk suyu cıkarmısım onu nasıl becerdiysem
Kıza tavuk suyu corba yapcam artk
Koci de aramıs balık alcm diyo
Dedim al bi gecece 8 cesit yiyelim
Yarın yine acız
Sabah alcam de dimi yemekle ugrasmayaym
ee ekonomiye can geleceğdiYok aç kalmıyorum aslında
Sadece olması gerektiği kadar yiyorum.
Farkettimki dünyayı yiyormusum önce
Kaynakları ben tuketiyomusum
Gereken herşey yazıldı bir kez daha yazıyorum sizi ilgilendiren bir durum yok . Geçmişi vs bilmeden yorum yapmayın teşekkür ediyorum iyi günler . Ayrıca şunu da söyleyeyim herkes istediği yeri takip edebilir . Onlarda benim topiğimi ediyorlardı . Önemli olan tutup orada okunanın buraya gelip milletin üzerinden anlatır gibi dalga geçilmesi. Arkadaşta yukarda zamanında nasıl malzeme edildiğini yazmış dikkat ederseniz .Aslında topiği sesli/sessiz takip eden herkesi ilgilendirir çünkü ortam birden gerginleşiyor.Her an birşey bulsam da şikayet etsem gibi bir durum bu. Siz gerçekten sorun arıyorsunuz. Üstüne alınmak isteyen herkes alınmak istedikten sonra her türlü alınır. Baby ilk yazdığında benimde aklıma görümcesi hatta kardeşine atıfta bulunduğunu düşündüm. Buraları ne kadar sıkı takip ediyorsunuz buna gerek var mı?Canınıza yazık bu kadar takmayın burayı.Daha sert yorum yapmak istemiyorum çünkü annenizin rahatsız olduğunu okumuştum daha da üzmek istemem sizi.
Ben tencerede beceremediğimden fırında yapıyormkiz baci bu firinda dolma guzel oluyomus.
Esim normalde burun kivirir biber dolmasina.
Yani 2 tane koysam birini zor yer.
Begenmis firinda.
Etli yapmistim bi de.
Yapcam yine sevdim bende.
kiz tencerede de oluyoda firin tadi daha gzlmisBen tencerede beceremediğimden fırında yapıyorm
Kocide onu daha cok seviyo
Annesine fırında yap bunu daha güzel oluyo diyo
Demiyor benim hanım tencerede pisiremiyo
kapyayida denemem lazim onun hic dolmasini yapmadim ben yaben kapya biber dolmasini firinda normal biberi tencerede yapiyorum.
Tarihe not alinsin mutfak hakkinda yorum yaptim
neye amin diyoruzAllah kabul etsin
kiz ben 3 verip 5 alanlardanimaha bir diyetci daha
Bari tasarruf ediyoruz diye yemiyoruz diyelim birikimlere yakisir olsun.
T thesekreter e yazmisdim canim, orucluymus bugün. Bizde aksine hep yemekten bahsetmisizneye amin diyoruz
Hata yapıyorsun tatlım.Ordaki ifadeden senin çıkman mümkün değil.ayrıca dünyada 3 günlük bebeğiyle makyaj yapıp oturan bir sen mi varsın?Sen evet anlatıyordun neler yaptığını ama kimse senin gerçekte nasıl olduğunu görmedi ayrıca.Burda günlerdir instamom lardan bahsettiler mesela, ben şahsen onlardan biri diye düşündüm.Bence burda yazılanlara çok takılma, burası insanların kafa dağıtmak için takıldığı bir yer, fazla hayatının merkezine alma.Kimseyi hedef gösterme, herşeye alınma, rahat ol senin için diyorumRahat olun sizi ilgilendiren bir durum yok . Ben yöneticileri etiketledim şikayet butonu kullandım gerekli kararı onlar verirler .Kazen
Kazen , yine de senin takdirindir ama ben artık uyara uyara bir hal olduğumuz kişilere yine yeniden birbirleri için laf çarpmaları sebebiyle işlem yapmıyorum, yesinler birbirlerini koca koca kadınlar, artık benim gözümde kalan tek işlem üyelik iptali çünkü, kimler oldukları belli nasılsa, giderler konu da kapanır.
Kimse vazgeçilmez değildir' i de ekleyeyim ve bu topiği terk edeyim.
Ayy yap canım bir de poşette yapınca tüm dolmalar eşit pişiyor. Tencerede pişince alttakiler sulu oluyor. Zeytinyağlı daha da güzel oluyor. Piştikten sonra sıcak fırında 15 dakika daha bekletkapyayida denemem lazim onun hic dolmasini yapmadim ben ya
Hepiniz doğrusunuz bir ben yanlışım tamam mı mune yukarıda ne yazmış bakın . Ben gerizekalı değilim . Herkes kendi işine gücüne baksın kara bitine yansın . yazmayın artık etiket yapmayın yıldım usandım bıktım!!!Hata yapıyorsun tatlım.Ordaki ifadeden senin çıkman mümkün değil.ayrıca dünyada 3 günlük bebeğiyle makyaj yapıp oturan bir sen mi varsın?Sen evet anlatıyordun neler yaptığını ama kimse senin gerçekte nasıl olduğunu görmedi ayrıca.Burda günlerdir instamom lardan bahsettiler mesela, ben şahsen onlardan biri diye düşündüm.Bence burda yazılanlara çok takılma, burası insanların kafa dağıtmak için takıldığı bir yer, fazla hayatının merkezine alma.Kimseyi hedef gösterme, herşeye alınma, rahat ol senin için diyorum
Herkes kendi işine gücüne bakıyor zaten, munenin yazdıklarınıda okudum.Bu nasıl bir yazım tarzı?Sen tartışmak için tetikte bekliyorsun.Yılıp usandıysan, hayat bu topikten ,bu insanların yazdıklarından ibaret değil bakmaz ve yazmazsın olur biter.Ben yıllardır bu topiği takip ediyorum,emi n ol senden önce başlamışımdır takibe.Hiçbir tartışma konusu bu denli uzamadı.Uzatmayın, bu kadar takılmayın.Sen bu uslupla yazıp sonrada beni etiketlemeyin,bana yazmayın diyemezsin ayrıca.Hepiniz doğrusunuz bir ben yanlışım tamam mı mune yukarıda ne yazmış bakın . Ben gerizekalı değilim . Herkes kendi işine gücüne baksın . yazmayın artık etiket yapmayın yıldım usandım bıktım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?