- 21 Ağustos 2015
- 32.143
- 97.556
- 798
- 38
Yaa cok tatlısınben kapya biber dolmasini firinda normal biberi tencerede yapiyorum.
Tarihe not alinsin mutfak hakkinda yorum yaptim
posetide denicemAyy yap canım bir de poşette yapınca tüm dolmalar eşit pişiyor. Tencerede pişince alttakiler sulu oluyor. Zeytinyağlı daha da güzel oluyor. Piştikten sonra sıcak fırında 15 dakika daha beklet
Canım 180 derece 30 dakika yeterli. Tabi poşeti kesip buharda da bekletiyorum piştikten sonraposetide denicem
peki en son disi kizarsin falan diye aciyormuyuz poseti?
Bir de posette tahmini kac dk pisiyor?
biber alinca bunu denicim sagol canimCanım 180 derece 30 dakika yeterli. Tabi poşeti kesip buharda da bekletiyorum piştikten sonra
Allah korusun bacimKoci pazardan brokoli,patlıcan,yesililk,havuc,cennet hurması almıs.
Asıl sorun basım cok agrıyo dedi yattı
Allaam nolur gelmesin gelmekte olan
2-3kezde öksürdü ama ates vs yok
Nasıl bi sabaha uyancaz acaba
Kızı aldım salona kapadım.
Yarım cennet hırması yedi
Önden corba icirmistim tavuk suyunu
Uyumadan süt veririm devM sütü
Salonda yatarız biz bu gece nolur nolmazz
Yenidogan besigine yatırırım en olmadı
Yemege kalkarım dedi ama kalkmaz biliyorm koci.
Hayırlısı
kız bende diyet falan dedik yaT thesekreter e yazmisdim canim, orucluymus bugün. Bizde aksine hep yemekten bahsetmisiz
Saol kuzu iftar ettim mutfak toplayiop çay demliycem waffle yapcam kalkıp hazır kekten
senin tatligin o babyYaa cok tatlısın
Allah kabul etsin cnmSaol kuzu iftar ettim mutfak toplayiop çay demliycem waffle yapcam kalkıp hazır kekten
baby sipsak tariflerin pesindesin sanirimAllah kabul etsin cnm
Hazır kekden waffele nasıl oluyır kız
Aynennbaby sipsak tariflerin pesindesin sanirim
ahahaha kiz ne guzel adam yiyor.saray sarmasi mi ne var ya ondan yaptim benim ki yemez pek tatli.bi dilim yedi yeter dedi o kadar yapmisim bosuna mi gitsin diyerek 1 tepsiyi yalniz yedimAynenn
Kırk yılda bir ıslak kek yaptm
2 dilim kalmıs
Ben haftasonunu cıkarıırm diyodum
Mısır patlatsana diyo bana suanahahaha kiz ne guzel adam yiyor.saray sarmasi mi ne var ya ondan yaptim benim ki yemez pek tatli.bi dilim yedi yeter dedi o kadar yapmisim bosuna mi gitsin diyerek 1 tepsiyi yalniz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?