Küçük Düşün Büyük Olsun!

Koci pazardan brokoli,patlıcan,yesililk,havuc,cennet hurması almıs.
Asıl sorun basım cok agrıyo dedi yattı
Allaam nolur gelmesin gelmekte olan
2-3kezde öksürdü ama ates vs yok
Nasıl bi sabaha uyancaz acaba
Kızı aldım salona kapadım.
Yarım cennet hırması yedi
Önden corba icirmistim tavuk suyunu
Uyumadan süt veririm devM sütü
Salonda yatarız biz bu gece nolur nolmazz
Yenidogan besigine yatırırım en olmadı
Yemege kalkarım dedi ama kalkmaz biliyorm koci.
Hayırlısı

Ayy yap canım bir de poşette yapınca tüm dolmalar eşit pişiyor. Tencerede pişince alttakiler sulu oluyor. Zeytinyağlı daha da güzel oluyor. Piştikten sonra sıcak fırında 15 dakika daha beklet
posetide denicem
peki en son disi kizarsin falan diye aciyormuyuz poseti?
Bir de posette tahmini kac dk pisiyor?

Allah korusun bacim

Selam kızlar,
Bugün kahvaltıya herzaman görüştüğüm komşum çağırdı. Yağda hamur kızarttım. Gittik saat 12 ye geliyordu zaten. Kahvaltı yaptık. Oturduk falan.
kızlar oynadı vs. Boya yaptılar falan. Sonra geldik eve. Biraz iş yapayım derken o da oyuncaklarıyla oynasçdı. Tabi dolabını da karıştırdı. hımm acaba ne giysem diyor çıkartıyor. Deniyor yok bu olnadı diyor. Ev dandini şuan. Sonra köfte patates yaptım. Yedik. Yogurtta yedi çok kaşık kaşık.
ilk defa acıktım dedi.
eve gelince de sulu boya ile bebeğini boyadı.
Bugün sabah benimle saklambaç oynuyordu çişini komple kaçırdı odasında kapı arkasına. Akşamüstü de oyuncaklarıyla oynarken ilk defa kakasını kaçırdı kokudan anladım. Bu ara niye böyle anlamadım. Çok çiş kaçırıyor yetmedi bir de kaka. Şaşkınım. niye acaba.
Bugün altın alamadım. Çünkü bayağı soğuktu. Kızı sıkı giydirmemiştim. Doğru eve geçtik.
O uyumadan önce alt komşu uğradı. Meyve getirmiş tabak ondaydı. İlk defa gördüm. Su bastığında eşim konuşmuştu.
sordum sen geliyormu çocuğun diye koşma sesi geliyor bazen ama sorun değil dedi. Eşim duymasın kızı evde yürütmez bile. Meğer vardiyalı çalışıyorlarmış. Gündüz de evde olabiliyorlarmış. Ben de gündüz yoklar diye oooh ver yansın ses yapıyorduk çocuk da yokmuş tabi onların. İyice sessizdir ev :)
Neyse ben de durum böyle. Kız uyudu şimdi. Kolları sıvayıp evi toplayayım. Fena dağıttı yine

Koci kalktı yemege
İyiyim diyor bası agrıyor yalnz
Yemek yedik cay koydm limonlu ic dedim
2 dilim kek yedi cay demlenene kadar kahve bas bari dedi
Arkasına mandalina da soy bari dedi
Otur kalk yaptm hep.
Bide odaya tasıyorm
Beyimiz dizi izliyo netten
Hasta olmasa bile psikolojisine girdi benimki
Tvde acamayrum kız uyuyo salonda
Limonlu cay siparisi aldım yine
Bulasık mak.calıstırdm
Günde 3 kez calısıyo bu ara
Kettle kullanmıyorz göyaaa

Wclerden birini kapattırıp ardiye yapmıstık
Suan cok pismanım
Wcye giriyor arkasından dezenfektan spreyle kapı kolları cesme geciyorm
Abartma diye söyleniyor
Kız biara uyanmıs mutfaktayım girmis almaya
Dedim dur hoop
Yok artk diyo
Ay bide kapris hasta degilim ben diyo
Yok anam bunla karantinaya girilmez
Dan dun girer heryere

Aynenn
Kırk yılda bir ıslak kek yaptm
2 dilim kalmıs
Ben haftasonunu cıkarıırm diyodum
ahahaha kiz ne guzel adam yiyor.saray sarmasi mi ne var ya ondan yaptim benim ki yemez pek tatli.bi dilim yedi yeter dedi o kadar yapmisim bosuna mi gitsin diyerek 1 tepsiyi yalniz yedim

ahahaha kiz ne guzel adam yiyor.saray sarmasi mi ne var ya ondan yaptim benim ki yemez pek tatli.bi dilim yedi yeter dedi o kadar yapmisim bosuna mi gitsin diyerek 1 tepsiyi yalniz yedim
Mısır patlatsana diyo bana suan
Dedim ben senle 14gün karantinaya giremem bak kendine dikkat et dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…