Küçük Düşün Büyük Olsun!

canim ben bir süre kacirmasinin normal oldugunu okumusdum. normalmis yani

Hasta değildir inşallah canım ay benimkide tad alma yok çok şuan ama griple hep böyle oluyo bana annesine diyo ihbar edeyim diye şimdi daha iyiyim tad koku geldi az az nane limon yapıp içtim oğlanı uyutcam flim ayarladım izliyces

Herkesler nörüyo
kofte yedim ben 3 dene
Kabak tatlisida yidim.
Kizi yikadik uyuttuk.
dizi izliyoruz birazdan uyuklarim
Ay bizimde takip ettiğimiz bir yabancı dizi var 15.sezomu final yaptılar resmen izlemiyorum biticek diye 6 bölüm var , oglysu uyutup izliyoruz korku tarzi

Aynenn
Kırk yılda bir ıslak kek yaptm
2 dilim kalmıs
Ben haftasonunu cıkarıırm diyodum
bacim siz karantinaya girmeyin☺ doymuyolla cunkusu
ahahaha kiz ne guzel adam yiyor.saray sarmasi mi ne var ya ondan yaptim benim ki yemez pek tatli.bi dilim yedi yeter dedi o kadar yapmisim bosuna mi gitsin diyerek 1 tepsiyi yalniz yedim
bu hatunda tek kisilik dev kadro cikti guldurdun

Kızlar selam
Okuyamadımmn. Kız uyandı.ne zaman eşim konuşsa kızım akşama şöyle böyle yapacağız dese o gün uyanıyor.
kız uyandı. Babasıyla biraz oynadılar. Ben de kıyafet ayırmaya koyuldum. Sonra meyve çıkarttım. Çamaşır attım astım. Eşim de dedi kokulu deterjan niye alıyorsun. Bir de eline kokulu krem sürüyorsun. Zaten alerjin var dedi. Söylendi :) napiimn ellerim artık yıkamaktan acıyor kuruluktan.
neyse odanın kapısını kapattım camı açtım.
kız babasına çişini yaptığını anlatıyor aklında kalmış kuzumun ya.
sonra yatalım dedik. Biraz yattı benimle sonra süt isteyecek. Anne şimdi gecemi gündüzmü diyor gündüz vermiyorum uyurken.
neyse içti sütünü babasının yanına gitti. Hayrrett

Rahat olun sizi ilgilendiren bir durum yok . Ben yöneticileri etiketledim şikayet butonu kullandım gerekli kararı onlar verirler . @Kazen
Yahu tuce hanım iğneleyici sözler laf sokmalar olmasa sizi bu topik de göremeyeceğiz de yazınca sürekli bir atraksiyon yaşanıyor. neden arada bir gelip birilerini şikayet edip sonra kayboluyorsun anlam veremedim.
burada üzerine alınacak birşey yok belki de dünkü konuşulan konunun devamıydı yani ben öyle algıladım baby nin yazdığını okurken.
Bir de özel mesajın burada açık paylaşılması hiç hoş bir davranış değil.
Ayrıca baby ile aranızda sorun varsa ya da söylediği sözü üzerinize alındıysanız bunu özelden yazabilirsiniz. Değişik bir karakteriniz var

Kız balığı yarın yapaydın ya. Geç kaldım bacım. Ben yoğun hatun

kiz baci bu firinda dolma guzel oluyomus.
Esim normalde burun kivirir biber dolmasina.
Yani 2 tane koysam birini zor yer.
Begenmis firinda.
Etli yapmistim bi de.
Yapcam yine sevdim bende.
Bizde de öyle canım özellikle fırında yapıyorum. Bayılıyor. Normalde o kuru dolmaya alışkın normal dolmayı pek yemezdi. O sebeple fırında yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…