- 27 Şubat 2013
- 14.820
- 42.354
- 798
Hee onu biliyorım tmmWaffle keki satılıyor kuzu hazır pişmiş halı yani onu az isitip üzerine koyuyorum malzemeyi ilkkez yaptım güzeldi ama birtane eşimle bans yetermis tıkadı yiyemedik yarim biraktik
Balık gelmediKız balığı yarın yapaydın ya. Geç kaldım bacım. Ben yoğun hatun
Gece acıldı üsüttüm galiba salonda yatmaktan diyoHasta değildir inşallah canım ay benimkide tad alma yok çok şuan ama griple hep böyle oluyo bana annesine diyo ihbar edeyim diyeşimdi daha iyiyim tad koku geldi az az nane limon yapıp içtim oğlanı uyutcam flim ayarladım izliyces
Benim karakterim sizi neden ilgilendiriyor karakter analizimi yapmak size mi kaldı ? Ben bu topikten gideli seneler oldu . Geçmişi bilmiyorsunuz ve neden yorum yapma ihtiyacı hissediyorsunuz ? Yukarıda da mune yazmış alınganlık olmadığını insanların birbirlerine laf sokmaya çalıştıklarını. Baby de yine yukarda yazmış zamanında güldük eğlendik diye okumuyor musunuz bunlar ? Yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz ? Şöyle açıklayayım durumu ben bu topiğe uzun zaman yazdım seve seve hemde buraya kadar bir sorun yok . Daha sonra bir olay oldu Yöneticiler ban verdiler . Bir arkadaş burada benden benim gözümden benimle aynı hatada olmasına rağmen ceza almadı geri döndüğüm zaman bunu bu topikte dile getirdim ve bir daha buraya yazmadım . Sonra nedendir hala yemin ediyorum bilmiyorum ama beni takip etmeye başladılar ne yazsam buraya gelip dalga konusu yapıldı . Halı siliyor olmam , evde makyaj yapıyor olmam çocuk emziriyorum yazmam daha birçok şey bunu sanki başkalarından bahseder gibi arkadaş akraba vs örneklendirip sinsi denildi . Ben takip etmesemde insanlar bana ekran görüntüsü atmaya başladı haliyle bende gelip bakmaya başladım . Sonra bende çok sinirlendim aşırı üzümdüm ve birkaç kez aynı şeyi yaptım . Herkes birbirini sürekli takip edip şikayet etmeye başladı . Mune yukarıda yazmış zaten neden okuduğunuzu anlamıyorsunuz? Sonra yönetici ile görüştüm ve bu tarz şeyleri bıraktımYahu tuce hanım iğneleyici sözler laf sokmalar olmasa sizi bu topik de göremeyeceğiz de yazınca sürekli bir atraksiyon yaşanıyor. neden arada bir gelip birilerini şikayet edip sonra kayboluyorsun anlam veremedim.
burada üzerine alınacak birşey yok belki de dünkü konuşulan konunun devamıydı yani ben öyle algıladım baby nin yazdığını okurken.
Bir de özel mesajın burada açık paylaşılması hiç hoş bir davranış değil.
Ayrıca baby ile aranızda sorun varsa ya da söylediği sözü üzerinize alındıysanız bunu özelden yazabilirsiniz. Değişik bir karakteriniz var
net aciklamiyorlardi canim.Kızlar bu corona sayısına yorumunu ne bir günde 4 katı artış enteresan
bende öyle yapim yani direk vermemde once muhallebisine falan katarim.Canım ben 8. Ayda vermiştim o yıl nasıl yiyordu bayılıyordu. Şimdi uzun zamandır ağzına koymuyor.
Ben artık Allah beterinden korusun diye dua ediyorum.Günaydın. Artık uykularım iyice kaçıyor kızlar çok korkuyorum durum iyice vahim şu aşı biran önce yapılır biraz rahat ederiz diyorum. Eşim gitti hastane personeli olması korkumu daha da tetikliyor. Evden yanında yemesi için birşeyler koyuyorum meyva hamurişi varsa yoksa hazır koyuyorum çünkü arkadaşları ile asla birşey paylaşımı yapmıyorlar yemege bile herkesle aynı gitmiyorlarmış. Çünkü hergün eve geldiğinde kimlerin hastalığa yakalandığını söylüyor çok üzülüyorum inşallah biran önce bu illetten dünya olarak kurtuluruz kızlar.
Bugün yine evde biraz temizlik yaparım her gün mutlaka birşeylerin temizlenmesi gerekiyor yapmasam olmaz çünkü içime sinmiyor. Akşamdan yemeklerim az az kaldı gece saat 11 de küçük kızım makarna istedi bu saatte yapamam dedim kendisi mantı haşlamış markette satılan hazırlardan yogurt hazırlamış tavada yag kızdırmış mutfak nasıl dağılmış yatmadan önce birde oralarını topladım. Bugün o yemekleri yeriz şimdi de patates haşladım patates salatası yapıcam mantıdan da var yeter.
Bacim onlara nekadar indirim yapiyolla acabaRobottan sonnra Smeg kahve makinası mı dagıtıyorlar bu instamomlara ya?Herkes mi aynı anda aldı.
Asırı güzell
Daha robot parasını biriktiremedim
Yavas alsınlar biraz ya yetisemeyrummm
Valla bilmiyorm ya ama herkes birden aldıBacim onlara nekadar indirim yapiyolla acaba
Ayrica hic biri ozlemin dysonu etmez
Tabiki hoşgeldiniz bileGünaydın kızlar sizleri uzun süredir uzaktan takip ediyorum,dün üyelik aldım bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?