yine mi babylere geldik yafuuu dicekler.Patlıcanlar artk kosarak kaccak
Benimki 10 da uyudu 11 gibi naptınız yazdım uyuyo ama uyancak dedi anamKizim bir uyumus bir uyumus (yazimde yarin kesin uyumasin)
gece uyumadiginin acisini cikardi.
Anasi mutfak dolabi sildi, lavabo ovdu, fayans sildi, yemek yapti uzerine birnyandan dizi izledi.
Camasir asti.
Gurban olsun anasi uyuyan surata uyu kizim uyudiye kapi arasi baktim.
Uyuyan bebek en sevdigim.
yesin icsin uyusun ama aglamasin.
disjeli rahatlatti biraz.
cok huzursuzdu ama iyi geldi.
sadece supurge isim kaldi..
o da uyaninca artik.
Fayanslara, pimapenlere bastim c.suyunu
tezgahada.
Bir özlem ablam olamam dysonum yok ama kahvalti birakan kocamda yok.
Hayat aglarini örmeye devam ederken hep bana gelince ilmek kacmis gibi
Anne yine formundasin deseydinBenimki 10 da uyudu 11 gibi naptınız yazdım uyuyo ama uyancak dedi anam
12 de yazdım 12.20 de uyandık cokktannn yazdı ama yeni uyanmıs cocuk belli
Teşekkür ederimyaaa minnos bir hamis daha topige bir baby daha geliyo
Hayirli olsun saglikla gelsin
Oglunuzuda Allah bagislasin .
Kocalar anlamiyo bu alisveris indirim islerinden.
Cok sevindim ben iyiki dahil oldunuz.
Gelsin minik bebek topige en minik
1. cookgozol kiz ayy boyle etekle cizmeyle bak simdiAliex.sepetimde 550 tl var suan:S
Ama kocam ne dediii
Bana trafiği ödüycekmis maasta bak inancam utanmasam.550 tl trafik de ne tesadüf
kucukken biraz zorlanirsin belki ama buyuyunce rahat edersin inan sil bastan daha zor..Teşekkür ederimendişelerim var benim oğlum abi olmak için çok küçük ama rabbim verdi elden birşey gelmez
HoşgeldinizGünaydın kızlar sizleri uzun süredir uzaktan takip ediyorum,dün üyelik aldım bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul eder misiniz
Bu kocalar hep aynı bende birikim severim kocam tam tersiKendimi tanıtayım biraz o zaman;
Sizleri kısmi olarak tanıyorum
Ev hanımıyım, önceden özel bi banka da çalışıyordum evlenince bırakmak zorunda kaldım
3 senelik evliyim 1,5 yaşında bi oğlum var 2 aylık da hamileyim
Birikim yapmayı çok severim küçüklüğümden belli para mı biriktirmeyi çok severim
Her ne kadar kocam savurgan olsa da ben tutmayı çok severim
Sohbetinizi çok beğenerek okuyorum hepiniz harikasınız
peyniri hic tek denemedim bak ustler cikiyo biraz ciksinda tek vercem.Ya yogurt haric cok sükür yiyor simdilik.
Tabi ilerde ne yapar bilemiyırm
Ahaha yiycem onu ya
ALyada bazı seyleri tükürüyr ama öyle bi tükürmekki yüzüme tükürüyor resmen bana bunu mu yedircen diye
Peynir misal asla tek yemiyor illa biseyin icinde ericek.:S
Geldim canım orucum bugünde ev toplayıp oglusu doyurdum çamaşır katladim süpürge tuttum hemen bulaşığı toplayıp markete cikicak tavuk alıp çorba yaparim dünden yemeğim var kısır istiyo canım ondan yaparım belkiBu aksam cayin yani bos
buzlukda kek falan olaydi truff neyim yapardim.
Potubor yok etimek yok ev kurumus.
napsam pratik nermin teyzemde pratik tarif varsaa bakim.
Olmadi bisk. ufalar uzerine muhallebi yapar arasina muzla sararim.
al sana saray sarmasi, bisi sarmasi iste.
Teşekkür ederim. Benim koca benim biriktirdiğimi de göz koyarBu kocalar hep aynı bende birikim severim kocam tam tersiAllah analı babalı büyütsün bebeklerini
Onları tek yiyor aynenpeyniri hic tek denemedim bak ustler cikiyo biraz ciksinda tek vercem.
yumurta sarisini tek yiyo.
Muzuda ezince tek yiyo
tek tek de denemek lazim aslinda
Hosgeldiniz:)Teşekkür ederim. Benim koca benim biriktirdiğimi de göz koyarboş ver biriktirme bir daha mı geleceğiz der
Benim esimde bazen bunu diyor.Teşekkür ederim. Benim koca benim biriktirdiğimi de göz koyarboş ver biriktirme bir daha mı geleceğiz der
HoşbuldukHosgeldiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?