oglum cok kusardi doktor fazlasini kusuyor derdi.Bende pamuğa geceyim baya aldım indirimden.
Emdiginin hepsini çıkardı resmen onun üstüde bnm üstümde battı çok çıkardı ters cevirdim hemen ama çok da korktum birazda oksurdu şimdi gidip gelip bakıyorum iyimi diye
Bende de var kız robot parası bende mi alsamValla bilmiyorm ya ama herkes birden aldı
2300 tl o khve mak.Masallah 2 binden asagı da alet yok kullandıkları
Nil yesiline vuruldum ama ya
Ben de aslında robotun parası var ama kıyamayrum bozmaya altınlarımı
Yok yastık bos kalamaz dayanamam buna
Ben alcam ya esime yol yaptim ama tasininca.Bende de var kız robot parası bende mi alsamşimdi size yazarken o evi süpürürdü, ohhhkii ne ohh. Ama kociye ne derim. Aman bilmesin ev hanımlığında da para artırdığımı
Saat 10 da uyan kızla yatak keyfi yap. Kahvaltı hazırla topla. Kendini dışarı at hava güzeldi diye. Öyle geç kaldımyedirenk79 nereyesunnn
ooo keyifci hatun.Saat 10 da uyan kızla yatak keyfi yap. Kahvaltı hazırla topla. Kendini dışarı at hava güzeldi diye. Öyle geç kaldım
Al benden de o kadar.Bu kocalar hep aynı bende birikim severim kocam tam tersiAllah analı babalı büyütsün bebeklerini
Canım yeni doğmuş bebeğe kullanılırmı bilmiyorum ama bana doktor bebekken travozol bu sınırlı sürülüyor. Bir de çinko içeren krem vermişti.Bende sudocrem sürüyorum azcik pişik oldu sanki ne yapabilirim başka
Bezi değiştir istersen canım. O da etki edebiliyor.Çok sık değiştirmeye çalışıyorum ama neden oldu bilemedim abla
Bezimiz molfix onla alakalı olablirmi
Pişik varken kesinlikle mendil kullanma canım. Zaten normalde de mendil için daha çok küçük.Bir sürü pamuk aldım ama o anda ıslak mendil dha pratik oluyo diye ıslak mendil daha çok kullandım, pamukla devam edeyim ogrendigim iyi oldu teşekkür ederim❤
Hastanede çok kan aldılar ama ilk defa pazar günü olan kontrolde gördüm ben kucagomdayken topuğundan kan aldılar fena oldum
Bu sabah da ilk defa kustu resmen içtiği bütün sütleri fiskirir gibi çıkardı, benimde aklım çıktı boğuldu diye
Offf lütfennn çıkartsınlar. Bana süpürgeden daha önemli geliyor.uzun sürede ütü yapan biri olarak çok isterdim.Bi de utu yapan bi mak. falan cikarsalar dua ederdim.
Bobregimi satar alirim
Bezdim kumas pant. gomlek utulemekden Hergune 1 gomlek.
2 gune 1 pant.
utule lelli utule
Canım yeni doğmuş bebeğe kullanılırmı bilmiyorum ama bana doktor bebekken travozol bu sınırlı sürülüyor. Bir de çinko
Molfix bende de pişik yapmıştı canım,ben sudo kullandım pişiği geçmeyince travozol verdi doktor 3 gün kullan dedi sadece penaten krem kullandım sonradan dabilmem biz prima kullaniyoruz bizde de oldu ama.
Oluyo arada surekli kapali kaliyo
Doğrudur aliscam bunlaraoglum cok kusardi doktor fazlasini kusuyor derdi.
Canım yeni doğmuş bebeğe kullanılırmı bilmiyorum ama bana doktor bebekken travozol bu sınırlı sürülüyor. Bir de çinko içeren krem vermişti.
Bezi değiştir istersen canım. O da etki edebiliyor.
Yarın doktoruna tekrar soracağım ben pamuk aldım ıslak mendille silmeyi düşünmüyordum hemşireler bu ıslak mendiller izotonik sulu kullanabilirsiniz deyince kullandım alt değiştirme esnasında pratik oluyor bide ama sürmeyeceğim artık poposu pembis pembis kızarmış görünce icim tuhaf oluyo cani acıyor diyePişik varken kesinlikle mendil kullanma canım. Zaten normalde de mendil için daha çok küçük.
Teşekkürler
Daha cok minik annesi teni cok hassas oluyor .Yarın doktoruna tekrar soracağım ben pamuk aldım ıslak mendille silmeyi düşünmüyordum hemşireler bu ıslak mendiller izotonik sulu kullanabilirsiniz deyince kullandım alt değiştirme esnasında pratik oluyor bide ama sürmeyeceğim artık poposu pembis pembis kızarmış görünce icim tuhaf oluyo cani acıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?