Küçük Düşün Büyük Olsun!

oglum cok kusardi doktor fazlasini kusuyor derdi.

Selam kızlar,
Ancak yazabiliyorum. Şimdi kız kendine oyun kurdu. Bebekleriyle evcilik oynuyo :)
Ben de kahvemi aldım size geldim. Fırsat bulduğum kadar artık.
sabah kahvaltı sonrası arkadaş aradı çimlere inelim diye indik çocuklar biraz top oynadı. Koştu falan. Sonra ben gittim markete. Yufka aldım 6 tl. Çeri domates salatalık biber Pazı, böreklik peynir aldım 26 tl bıraktım. Sonra A101 e gittim peynir kıza atıştırmalık aldım. 21 tl. Sonra gr altınımı da aldım. Parasız da kaldım. Çünkü dün benim kız bozuk paralarıma el koydu
Para bitti eve döndüm
Şuan çamaşırlar kurumuş beni bekliyor. Evde işlerde bekliyor bakalım. Girişeceğim işlere. Akşama kıza yine köfte yaparım. Kendime pazı yaparım. Keşke yese. Bir de kemik suyuna çorba Yapacağım.

Bende de var kız robot parası bende mi alsam şimdi size yazarken o evi süpürürdü, ohhhkii ne ohh. Ama kociye ne derim. Aman bilmesin ev hanımlığında da para artırdığımı

Bende de var kız robot parası bende mi alsam şimdi size yazarken o evi süpürürdü, ohhhkii ne ohh. Ama kociye ne derim. Aman bilmesin ev hanımlığında da para artırdığımı
Ben alcam ya esime yol yaptim ama tasininca.
Hem ev kucuk hemencik temizler bi de kiz ozaman ayaklanir daha cok kirinti falan olur.
Dedim sen bi 2.500tlcık at kenara unut.
Robot alicim ben.
Al dedi bagalim.
Modellerinden pek anlamiyorum herkes bir model oneriyor biraz yorum okumali

Pişik varken kesinlikle mendil kullanma canım. Zaten normalde de mendil için daha çok küçük.

Bi de utu yapan bi mak. falan cikarsalar dua ederdim.
Bobregimi satar alirim
Bezdim kumas pant. gomlek utulemekden Hergune 1 gomlek.
2 gune 1 pant.
utule lelli utule
Offf lütfennn çıkartsınlar. Bana süpürgeden daha önemli geliyor.uzun sürede ütü yapan biri olarak çok isterdim.
benim arkadaş da burada biri varmış parçayı 1 tl ye ütülüyormuş. Ona veriyorum dedi. Yaktığım elektrik uğraştığım yanıma kar dedi :)

Canım yeni doğmuş bebeğe kullanılırmı bilmiyorum ama bana doktor bebekken travozol bu sınırlı sürülüyor. Bir de çinko
bilmem biz prima kullaniyoruz bizde de oldu ama.
Oluyo arada surekli kapali kaliyo
Molfix bende de pişik yapmıştı canım,ben sudo kullandım pişiği geçmeyince travozol verdi doktor 3 gün kullan dedi sadece penaten krem kullandım sonradan da

Canım yeni doğmuş bebeğe kullanılırmı bilmiyorum ama bana doktor bebekken travozol bu sınırlı sürülüyor. Bir de çinko içeren krem vermişti.

Bezi değiştir istersen canım. O da etki edebiliyor.

Pişik varken kesinlikle mendil kullanma canım. Zaten normalde de mendil için daha çok küçük.
Yarın doktoruna tekrar soracağım ben pamuk aldım ıslak mendille silmeyi düşünmüyordum hemşireler bu ıslak mendiller izotonik sulu kullanabilirsiniz deyince kullandım alt değiştirme esnasında pratik oluyor bide ama sürmeyeceğim artık poposu pembis pembis kızarmış görünce icim tuhaf oluyo cani acıyor diye

Daha cok minik annesi teni cok hassas oluyor .
Alisirsin zamanla insan pratiklesiyor alisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…