Benim adam kendi biriktirmez benim biriktirdiğim çok tatlı geliyor , bi taşınma işimiz var eve perde yapılacak her odaya bana güveniyor senin biriktirdiğinle alalım diyor, bir kuruş da sen biriktir demi yaBenim esimde bazen bunu diyor.
Simdi yemicez nezaman yicez.
Simdi gezmicez ne zaman gezicez falan diyor.
Birikeni harcayalim demiyorda yani kisitlamayalim diyor.
Ee tamamda hic kisitlamadanda nasil birikcek ki
Iste o dengeyi kurmak bize dusuyor.
Yoksa biz onlara alalim, yapalim, gidelim dersek Onlar dunden razi..
yok yok alistirma.Benim adam kendi biriktirmez benim biriktirdiğim çok tatlı geliyor , bi taşınma işimiz var eve perde yapılacak her odaya bana güveniyor senin biriktirdiğinle alalım diyor, bir kuruş da sen biriktir demi ya
Bende sudocrem sürüyorum azcik pişik oldu sanki ne yapabilirim başkakizamin sudocream mi bitiyo.
35tl dusmus 125gr. alayim bari.
Islak mendiller hala gelecek kargoda yatiyolla..
20 gun oldu..
Kizin son islak mendilindeyim nasil bir kargo bu elinde bekletiyo yeminle anlamadim.
Bitmeden siparis verimde bu da 1 ayda gelir artik.
sudocream iyi geliyo, z.yagida surmustum 2-3 defa benBende sudocrem sürüyorum azcik pişik oldu sanki ne yapabilirim başka
HoşgeldinizGünaydın kızlar sizleri uzun süredir uzaktan takip ediyorum,dün üyelik aldım bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul eder misiniz
Çok sık değiştirmeye çalışıyorum ama neden oldu bilemedim ablasudocream iyi geliyo, z.yagida surmustum 2-3 defa ben
ben de sabah 200 kusur bayildim bebelere yine.sanal kartla aliyorun ben lelli daha guvebilir oluyortrendyola baydim yine 150tl.
Esimede her alisverisde msj atiyorum Bizim karttan alisveris yapmaya calistilar ya bir ara anlatmistim adam paranoya oldu/olduk yani.
Kim nasil yapmaya calisti hala anlayamadik.
Bi de trendyolda oldu bu.
O sebeple o siteden bisi alinca relax ben aldim diyorum.
panik yapiyo bankayi falan arar.
Bir de o hic bisi almaz netten.
sen hallediyosun der netten
öyle yapmam lazim esim kisitladi gerci int. alisveris kotasini.ben de sabah 200 kusur bayildim bebelere yine.sanal kartla aliyorun ben lelli daha guvebilir oluyor
bilmem biz prima kullaniyoruz bizde de oldu ama.Çok sık değiştirmeye çalışıyorum ama neden oldu bilemedim abla
Bezimiz molfix onla alakalı olablirmi
Çok minik , içim gidiyo kızarıklık görüncebilmem biz prima kullaniyoruz bizde de oldu ama.
Oluyo arada surekli kapali kaliyo
Teşekkürler
ahhh analik iste.Çok minik , içim gidiyo kızarıklık görünce
Bir sürü pamuk aldım ama o anda ıslak mendil dha pratik oluyo diye ıslak mendil daha çok kullandım, pamukla devam edeyim ogrendigim iyi oldu teşekkür ederimahhh analik iste.
aşilarda da icin gidecek
acıyodur tabiki ince tabaka seklinde sür canim gecer..
Bir de ıslak mendil kullanma eger kullaniyosan pamukla sil ise yariyor
canim bende öyle 10lu aldim e bebekden.Bir sürü pamuk aldım ama o anda ıslak mendil dha pratik oluyo diye ıslak mendil daha çok kullandım, pamukla devam edeyim ogrendigim iyi oldu teşekkür ederim❤
Hastanede çok kan aldılar ama ilk defa pazar günü olan kontrolde gördüm ben kucagomdayken topuğundan kan aldılar fena oldum
Bu sabah da ilk defa kustu resmen içtiği bütün sütleri fiskirir gibi çıkardı, benimde aklım çıktı boğuldu diye
Bende pamuğa geceyim baya aldım indirimden.canim bende öyle 10lu aldim e bebekden.
Ama pratik diye hep ıslak mendile gitti elim.
Hala öyle
Ama pisik donemi hep pamukla sildim iyi geldi.
Fazlasini kusuyordur korma.
Bogazinda kalir gibi olunca hemen yuzustu koluna cevir hafif vur sirtina.
Benimkide ilk zaman emerken cok bogazina dururdu panikatakda var bende
Cigligi basardim.
Alistim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?