Sahsen ben oyle carsaf falan hic utulemiyorum.Offf lütfennn çıkartsınlar. Bana süpürgeden daha önemli geliyor.uzun sürede ütü yapan biri olarak çok isterdim.
benim arkadaş da burada biri varmış parçayı 1 tl ye ütülüyormuş. Ona veriyorum dedi. Yaktığım elektrik uğraştığım yanıma kar dedi :)
Benimkide öyleydi hafif yastığa koyuyuodum püskürterek kusardi çok korkardım endecanim bende öyle 10lu aldim e bebekden.
Ama pratik diye hep ıslak mendile gitti elim.
Hala öyle
Ama pisik donemi hep pamukla sildim iyi geldi.
Fazlasini kusuyordur korma.
Bogazinda kalir gibi olunca hemen yuzustu koluna cevir hafif vur sirtina.
Benimkide ilk zaman emerken cok bogazina dururdu panikatakda var bende
Cigligi basardim.
Alistim sonra
HoşgeldinizGünaydın kızlar sizleri uzun süredir uzaktan takip ediyorum,dün üyelik aldım bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul eder misiniz
Allah kabul etsin cnm.İftar Ettim kaldı 5 günüm kahve içiyorum başağrısı yapiyo oglusla çıktık biraz parka götürdüm kalabalık değildi kahvalticiya gittik az eski kaşar pastırma açık biber salçası bı tane cezerye aldık 40 oraya onur markete gittik kıvırcık soğan maydonoz ekmek simit tavuk dondurma 35 civarı verdik geldik tavuğu haşlayıp çorba yaptım kısır yaptım oglusla kek yaptık fındıklı kakaolu güzel olmuş az yedim ablamlar çaya uğrayacak c tesi dönüyorlar yalovaya inşallah
Biraz önce alt değiştirmede pamukla temizledim sudocrem sürdüm bi bakalım nasıl olcak geçmezse zeytinyağı denerim_Sitare_ zeytinyağını hafif ısıtıp soguyunca her alt açmada kullanabilirsin, trosyd de çok iyi gelmişti bize ama eczacıya sormak lazım küçük olduğu için, bez de yapabilir her çocuk farklı bezi seviyo
Görmezlikten gel bu ara bende öyle yapıyorum. Benim oğlan da sürekli oyun istiyor sürekli oyun oynuyoruzYine evi supuremedim etti 2 gün
Resmen batiyo ev bana ama kizla ugrasmakdan elime alamadim.
Aksamda oldu kiz yine uyudu kisirdonguye girdim yeminle.
Muhallebili bisk. yaptim bu seferde.
Olsun tatlimiz var napalim.
Pamukla temizlemeye başladım bakalım sonuç alırsak ıslak mendil kullanmam dahaDaha cok minik annesi teni cok hassas oluyor .
Alisirsin zamanla insan pratiklesiyor alisiyor
öyle olcak galiba aksam esimin gelmesi oluyo 7 yemek hazirla ye cay fasli oldu bu saat.Görmezlikten gel bu ara bende öyle yapıyorum. Benim oğlan da sürekli oyun istiyor sürekli oyun oynuyoruz
degisirsiniz ama kucuk almayin.Eşim bugün lcw ya kıza küçük kıyafetler alayım diye gitti premature boy almış birsuru hatta aynı takımdan 2 şer aldığı var1 aylık alsaydı bari iyiydi kıza olmaz biraz kilo aldığı zaman çok minik kıyafetler.
420 tl vermiş
bizim evde cingenecadiri.Alinazik yanınapatates kızartması yaptık
Alya artk 10 parmak kendi yiyo aksmları(sadece 1 ögünlük sabrım var)
Önüne koydum taze fasulye elimde ıslak mendil tetikte bekledimyarım kase yedi
Üst degistik,bırakırsa motoru uykuya geccez.
Ay evde yer yok deli evi gibi oldu hepten.
1 tane de unicornlu bisikletimsi bisey var
Yaza akulu alcam kızıma diyo bide.
İyi dedim yatagın üstüne koyarız bizim dedim
Bi orası bos cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?