2 2.5 kilo almış tulumlar zibinlar olur ama en fazla 1 ay 1.5 ay giyer . Hepsini açıp yıkadık aynı olanlara karışmadım sadece gidip hevesle almış giysin rahat rahat dedi bisey demedim bende napim . Aldiği tulumların şapkası çocuğun kafasına şimdiden küçükdegisirsiniz ama kucuk almayin.
Benim kiz 6 aylik 9-12 giyiyor.
Ben hic bilmiyorum canim ya hep fiziki aldim.Banka hesabından altın alma konusunda bisey demediniz kızlar, bi el atın yahesaba para gelince gider valla hemen maaş çekildi hastane vs kk dan ödendiği halde para eridi bitti .
Kocamda para durmuyor
tulumlar hemen kucuk geliyo 2-3 giydirmeye aklinda bulunsun2 2.5 kilo almış tulumlar zibinlar olur ama en fazla 1 ay 1.5 ay giyer . Hepsini açıp yıkadık aynı olanlara karışmadım sadece gidip hevesle almış giysin rahat rahat dedi bisey demedim bende napim . Aldiği tulumların şapkası çocuğun kafasına şimdiden küçük
Bende hep fiziki olarak aldım ama şimdi gitmem çok zorBen hic bilmiyorum canim ya hep fiziki aldim.
O sebeple yorum yazmadim
Biliyorumtulumlar hemen kucuk geliyo 2-3 giydirmeye aklinda bulunsun
heves etmis olsun☺Biliyorumama kıyafetler hep büyük gelince ben gidip kızama kıyafet alcam diye söyleniyordu iki gündür gel netten uzun kollu citcitli bady alalım pijamaları var bisürü az büyük olsun rahat hareket ediyor dedim yok ben gitcem dedi ordan ararım dedi gitti aldıkları ortada laf dinlemiyor
Herkese iyi akşamlar. Canim bir de makineye girince de minicik kalıyor. O yüzden biraz büyük almakta fayda var. Sadece 1 kere giyebileceği bir kıyafete para verilmiş oluyor israfBende hep fiziki olarak aldım ama şimdi gitmem çok zor
Kocama git al desem hayatta almaz valla , para lazım olur der , bide bugün en para da baktım 461 altın gram satisi kuyumcu 467 dedi
Evet yaheves etmis olsun☺
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama gelde kocama anlat zaten yıkandı artık ne kadar giyerse cani sağolsun kiziminHerkese iyi akşamlar. Canim bir de makineye girince de minicik kalıyor. O yüzden biraz büyük almakta fayda var. Sadece 1 kere giyebileceği bir kıyafete para verilmiş oluyor israf
Ben ütülüyorumSahsen ben oyle carsaf falan hic utulemiyorum.
Onlarida utulesem yakarim bu gezegeni
Canım biz şimdi karışık vitamin kullanıyoruz. Etkisi olduğunu düşündüm. Çünkü kız nezle oldu bana geçmedi eskiden olsa anında kapardım. D vitamini daha önceleri ampül olanlardan kullanıyordum. Şimdi vitamin kullandığım için gerek duymadım.kizlar d vit. kullanan var mi?
marka verirmisiniz?
dogum sonrasi de. cigneme tablet olarak vermisti ona mi devam etsem napsam bilemedim.
Covid de d vit. onemliymis
Alem kadın ya çok güldümAnnemlerin kapıcıda korona cıkmıs
Napsakki diyo bana
En son nezman gördün diyorm
Yok görmedim cöpü alıyo ama diyo
Allahım dedim sen sabır ver
Değişim yaparsın canım. Az para değilmiş. Çabuk büyüyorlar.Her zaman büyük almak daha iyi.Eşim bugün lcw ya kıza küçük kıyafetler alayım diye gitti premature boy almış birsuru hatta aynı takımdan 2 şer aldığı var1 aylık alsaydı bari iyiydi kıza olmaz biraz kilo aldığı zaman çok minik kıyafetler.
420 tl vermiş
Ben sadece 1 takimin etiketini actirmadim onunda aynısını almış diye diğerleri hep açıldı yıkandı.Değişim yaparsın canım. Az para değilmiş. Çabuk büyüyorlar.Her zaman büyük almak daha iyi.
Ben de geçen birkaç parça almıştım ya. Tayt vardı bir tane modeli çok hoşuma gitmişti. 24-36 ay aldım. Tam oldu ama bahara biraz küçük gelebilir ondan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Benim kardeşim bir süre kendine gelememişti. Başı dönüyordu. Yeğenime ablam bakmıştı uzun süre.Başım inanılmaz ağrıyor, belim çok ağrıyor nefesimi kesiyor ağrı
Spinal anesteziyi bu yüzden istemiyordum iste
Genel anestezi bebeğe geçer dediler minik diye kıyamadım mecbur yapın dedim şimdi çok kötüyüm
Allah kabul etsin canimSelam Kızlar nasılsınız
Terfi etmemin şerefine işyerimde yemek verdim bi tatlı ile geçiştirmek istemedim.
Ablalara verdim parayı pide malzemesini aldırdım 15 kişiyiz 40 adet pide yaptırdım salata ayran
Tatlı da aldım.Sağolsunlar malzemeleri aldılar götürüp pişirttirip getirdiler
Terfi etmişiz şurda yemeksiz olur mu
Rabbim hep iyi şeyler sonucu böyle yemekleri nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?