Ameliyat sırasında hava giriyormuş içeriye o yüzden gaz sancısı oluyor dediler bna hastanedeÇok geçmiş olsun canım. Kalp ağrısı sezeryan nedeniyle yapılan kesi dolayısıyla bağırsakların düzeni bozuluyor o da gaz sancısı gibi kalp ağrısı yapıyor. Kardeşim anlatmıştı. Sezeryan doğumdan sonra her gün 1 kase ev yoğurdu yiyince o bağırsak düzen yeniden saglanmaliymis
pazara gitmeyi sevmiyoaslinda eniste bi iki üc ay risksiz, onu göndersen?
Sayıılır 3 saat boru mu10.30 dedi dimi onotuz onbucuk
1 defa 10 a kadar uyumustuk kizla o da 7 de doyurup falan sayilmaz dimi
Bu beni üzerBaby daha iki yilin var sabret sabretlelli ye hic demeyeyim.
gaza getir onu, arabayi yükseltcez depazara gitmeyi sevmiyo
yazdigim gitti?
ben rejimde oldugumu söylemismiydimmm
Keske suraya koyabilsemde tepsiyi laflarken yiyebilsekyazdigim gitti?
Canim fena cekti o neböyleEline saglik!
Bende 2 ogun besleniyorum aksam bundan yicem diye yemedim yemek 1 dilim yicem.ben rejimde oldugumu söylemismiydimmm
cidden cok lezzetli görünüyorKeske suraya koyabilsemde tepsiyi laflarken yiyebilsek
Bende tadini begendim bu sekilde denememistim tel tel oldu.cidden cok lezzetli görünüyor
pazara gitmeyi sevmiyo
Oooo kuzu ben sivasliyimmm olurmu köy cayi yoldan toplayıp geliyoruz biliyorsun istanbul Sivas'ın başkenti
Kuzu pastane yapımı gibi duruyo tadında guzeldir
ooo ozaman gelsin bi sivasin yollarıOooo kuzu ben sivasliyimmm olurmu köy cayi yoldan toplayıp geliyoruz biliyorsun istanbul Sivas'ın başkenti
sadece siviyagla yaptim gercekden pastanedeki gibi olduKuzu pastane yapımı gibi duruyo tadında guzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?