Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam canlar ortalık topladım burdaki kiz kardeşim yazdı uğrayabilirler eşiyle kalkıp elektrik tuttum koltuk örtüsü cırptim serdim toz alıp banyoyu temizledim çamaşır suyuyla aynasını parlattim havlu değiştim bulaşık topladım bı balkon supurcem çöp cikararim Onur'a gitcektim zaten kıyma alayım gelirlerse köfte patates yaparım yarın paspas ve cam önü alırım kışliklar çıkmadı olankarka idareye devam

Bende aralık grubuna yaziyordum ama ordakilerin cogu kasimda dogurdu
Bugün 12. Günüm baş ağrısı 8.gün başladı zaten ben ilk hafta çok uyuşuktum kendimde değildim sürekli hastaneye gidip geldik bebek için
Gece kalktigimda çok zor oluyor beynime ağrı saplaniyor eşim kıza bakıyor gece 3 e 4 e kadar meme isteyince getiriyor biraz kendime gelince ben alıyorum dönüşümlü bakıyoruz
Başka çarem yok canım bakmak zorundayım annemde yakın ama kalmıyor burda zaten ne bilim idare ediyoruz ağrı bugün sağ tarafa geçti burnumda tıkamıyor hangi taraf ağrıyorsa tek taraflı zonkluyor basim

Ayyy biz nezaman görcez o gunleri tr_lelli
10.30 diyolaaa on bucuklk
9 a fitim ben

Çok geçmiş olsun kuzum bak benimde 14 üncü gün ama kalp agrısı var igne gibi batıyor bazen inşanlah kansızlıktandır diyorum çünkü 15 gündür kanamam var doğumdada çok gitti

Çok geçmiş olsun kuzum bak benimde 14 üncü gün ama kalp agrısı var igne gibi batıyor bazen inşanlah kansızlıktandır diyorum çünkü 15 gündür kanamam var doğumdada çok gitti
Canım sana kan ilacı vermedi mi doktor ?
Bnm çok kanamam olmadi ama karnım ağrıyor kum torbasını koydukları yer ağrıyor
Gündüz baş ağrimi hafifletiyorum gece tekrar başlıyor sınır bozucu
Sen neden spinal istemiştin? Bnm bebeğe narkoz geçmesin kaldıramaz diye istedi doktor

Ben normal doğum yaptım spinal anestezi yaptılar belden aşagısını uyuşturdular. Agrısız doğum sözde aman imanım gevredi doğumdan sonra bu ikinci gebeliğim ilkindede olmuştum. Hiç böyle bir sorun yaşamadım

Spinalde hareketlerini kontrol edemiyorsun ki nasıl normal doğum oldu

Spinalde hareketlerini kontrol edemiyorsun ki nasıl normal doğum oldu
Spinal eski ismiyle ama epidural doğum yani prenses doğum belden aşagısını hissetmiyorsun kıpırdayamıyorsun belden yapılıyor igne seninkide o degilmi

Spinal eski ismiyle ama epidural doğum yani prenses doğum belden aşagısını hissetmiyorsun kıpırdayamıyorsun belden yapılıyor igne seninkide o degilmi
Benimki de aynı
Ama spinal ile epidural farklı
Iğne takılı kalınca epidural oluyor gerek görünce tekrar ilaç veriyorlar
Bnm direk iğne yaptılar uyuştum hissettim herşeyi ama hareket edemedim

Çok geçmiş olsun canım. Kalp ağrısı sezeryan nedeniyle yapılan kesi dolayısıyla bağırsakların düzeni bozuluyor o da gaz sancısı gibi kalp ağrısı yapıyor. Kardeşim anlatmıştı. Sezeryan doğumdan sonra her gün 1 kase ev yoğurdu yiyince o bağırsak düzen yeniden saglanmaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…