Bende aralık grubuna yaziyordum ama ordakilerin cogu kasimda dogurduEvet Kasım annesiyim orda grubumuz var. Benim ki bugün 14.üncü gün şükür kafa agrısını sadece 7 gün çektim zaten süresi o kadarmış. Şimdi halsiz ve bitkinim hep birde arada başım dönüyor. Bana ailem eşim baktı. Çocugu bile kaldırmadım sen nasıl 4 gün idare etmişsin hayretim Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah
Ayyy biz nezaman görcez o gunleriSelam kizlar 10 bucuga geliyordu uyandık oğlusun odada uyumuşum uyandırdım gece çise götürdüm o sıra uyudum orda 2 yi geciyodu esim uyuyo hala çayı demledim az bulaşığı boşalttım yarışı duruyor simit atcam fırına sucuklu yumurta kahvaltılık yeter toplarım öğle sonrası markete çıkarım alincaklar icin
10.30 dedi dimi onotuz onbucuk
Selam komşu kızlar
Şuraya bir bakıp çıkayım diye geldim
Temaslı sayilmasam bari
Çok geçmiş olsun kuzum bak benimde 14 üncü gün ama kalp agrısı var igne gibi batıyor bazen inşanlah kansızlıktandır diyorum çünkü 15 gündür kanamam var doğumdada çok gittiBende aralık grubuna yaziyordum ama ordakilerin cogu kasimda dogurdu
Bugün 12. Günüm baş ağrısı 8.gün başladı zaten ben ilk hafta çok uyuşuktum kendimde değildim sürekli hastaneye gidip geldik bebek için
Gece kalktigimda çok zor oluyor beynime ağrı saplaniyor eşim kıza bakıyor gece 3 e 4 e kadar meme isteyince getiriyor biraz kendime gelince ben alıyorum dönüşümlü bakıyoruz
Başka çarem yok canım bakmak zorundayım annemde yakın ama kalmıyor burda zaten ne bilim idare ediyoruz ağrı bugün sağ tarafa geçti burnumda tıkamıyor hangi taraf ağrıyorsa tek taraflı zonkluyor basim
Baby daha iki yilin var sabret sabret
Canım sana kan ilacı vermedi mi doktor ?Çok geçmiş olsun kuzum bak benimde 14 üncü gün ama kalp agrısı var igne gibi batıyor bazen inşanlah kansızlıktandır diyorum çünkü 15 gündür kanamam var doğumdada çok gitti
Ben normal doğum yaptım spinal anestezi yaptılar belden aşagısını uyuşturdular. Agrısız doğum sözde aman imanım gevredi doğumdan sonraCanım sana kan ilacı vermedi mi doktor ?
Bnm çok kanamam olmadi ama karnım ağrıyor kum torbasını koydukları yer ağrıyor
Gündüz baş ağrimi hafifletiyorum gece tekrar başlıyor sınır bozucu
Sen neden spinal istemiştin? Bnm bebeğe narkoz geçmesin kaldıramaz diye istedi doktor
Spinalde hareketlerini kontrol edemiyorsun ki nasıl normal doğum olduBen normal doğum yaptım spinal anestezi yaptılar belden aşagısını uyuşturdular. Agrısız doğum sözde aman imanım gevredi doğumdan sonrabu ikinci gebeliğim ilkindede olmuştum. Hiç böyle bir sorun yaşamadım
Spinal eski ismiyle ama epidural doğum yani prenses doğum belden aşagısını hissetmiyorsun kıpırdayamıyorsun belden yapılıyor igne seninkide o degilmiSpinalde hareketlerini kontrol edemiyorsun ki nasıl normal doğum oldu
Benimki de aynıSpinal eski ismiyle ama epidural doğum yani prenses doğum belden aşagısını hissetmiyorsun kıpırdayamıyorsun belden yapılıyor igne seninkide o degilmi
KıZlar hayallerinizi yıkmak istemem ama 4 yaşında oğlum 40 yılda 1 8.30 da uyanırsa evde halay çekiyoruzBaby daha iki yilin var sabret sabretlelli ye hic demeyeyim.
öhö öhö ben hic anlatmim
aslinda eniste bi iki üc ay risksiz, onu göndersen?Ben pazara gidemedim.
Annem dediki cok kalabalik ben basindan dondum geri dedi
Cesaret edemedim esim zaten ne isin var diyip duruyodu.
Marketden halledicem artik ya da bazilarini online
Çok geçmiş olsun canım. Kalp ağrısı sezeryan nedeniyle yapılan kesi dolayısıyla bağırsakların düzeni bozuluyor o da gaz sancısı gibi kalp ağrısı yapıyor. Kardeşim anlatmıştı. Sezeryan doğumdan sonra her gün 1 kase ev yoğurdu yiyince o bağırsak düzen yeniden saglanmaliymisÇok geçmiş olsun kuzum bak benimde 14 üncü gün ama kalp agrısı var igne gibi batıyor bazen inşanlah kansızlıktandır diyorum çünkü 15 gündür kanamam var doğumdada çok gitti
Benim icin ne dersin ablaBaby daha iki yilin var sabret sabretlelli ye hic demeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?