- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
masallah diyeyim elaya.ben sleepy kullaniyirum cok da seviyorumKutu kutu alınca bir de ani tuvalet olayına geçmiştik. Bir plansızlık oldu. Tam o ay poşet poşet bez ve kutu kutu mendil almıştım kızın tuvalete gideceği tuttu
Ben kullandım canım ama koku vardı diye hatırlıyorum, e bebek ten aliyodum oranın kendi mendili kokusuz guzelKızlaaaarr
Islak mendil alıcam. Elimdekiler yenidoğandı. Yeni bitiyoruni baby den başka birşey kullanmadım. Sleepy sensitive kullanan varmı ?
Geçmiş olsun canımbizde ailece nezle olduk. Kızımınbir gün burnu aktı atlattı. Eşim biraz halsizdi, ama oda toparladı. Benimde burnum tıkanık. Yarına oda geçer umarım.
Biber salçasını memleketten alıyorum, bu sene kuzenim yapıp yollamış biraz. Nar ekşisini de annem yapıyor. Hataylıyım benNereden alıyorsunuz biber salçasini ve nar ekşisini? Geçen hafta Urfa dan getirttim. Biber salçası ev yapımı ve yeni mahsulden yapılmış nar ekşisi lezzet gerçekten harika, acı biber salçası Urfa Ev Yapımı Acı Biber Salçası 1 kg - bu üründen almıştım tavsiye ederim
ayy sorma bir de agzi akiyo ceşme mubarekAh dişler bu dişler var ya uyutmuyor bebelerimizi
Bence bizde test yaotırsak pızitif çıkarız. Taa şurayaa yazıyorumKizlar cogumuzun bogaz agrisi , eklem agrisi falan var topikcek corona mi geldi napti.
Kim pozitifse desin bak
sana test yapicim zaten kesin dur ben bi pamuklu cubuklu bisi alam gelem.Bence bizde test yaotırsak pızitif çıkarız. Taa şurayaa yazıyorum
Sleppy kullanıyorum canım bazen gidip elini siliyor ilk doğduğunda Prima hediye gelmişti baktık bitince çok pahalı slepyy ve ünibaby kullaisyimKutu kutu alınca bir de ani tuvalet olayına geçmiştik. Bir plansızlık oldu. Tam o ay poşet poşet bez ve kutu kutu mendil almıştım kızın tuvalete gideceği tuttu
Kizlar cogumuzun bogaz agrisi , eklem agrisi falan var topikcek corona mi geldi napti.
Kim pozitifse desin bak
Selam komşu kızlarsana test yapicim zaten kesin dur ben bi pamuklu cubuklu bisi alam gelem.
babyloading87 sende ziyaretcilerde dahil ates olc kapida kolanya tut.
Bulucimm o pozitifi.
Sağol canım benim kilo derdi işteya cidden felaket bir fiyat ya! gecmis olsun bu arada canim
Işsizlik almanız için çıkış vermesi lazım çıkış verince de haklarınızı banka hesabınıza yatırması lazım. Şikâyet etseydnz keskeValla ben alamadım tazminat yok dogum yapana benim adi patronda vermedi issizlik aldım. Tazminat hakkı yok dogum nedeniyle saçma bence 7 senem gitti
Kaç gündür giremiyorum buraya ev kalabalıktı
Bugün 4. GünümCanım ben 7 gün öyleydim ne yaparsan yap o ağrı geçmiyor ben kendim de degildim hep antibiyotik ve igne serumlarla yatıyordum hala iyi degilim dengem şaşmış hala yürüyecek halim yok o haldeyken yemeden içmeden kesildim 15 günde 15 kilo verdim şuan hala düşüp bayılacak gibiyimdüzelemedim yani
Evet Kasım annesiyim orda grubumuz var. Benim ki bugün 14.üncü gün şükür kafa agrısını sadece 7 gün çektim zaten süresi o kadarmış. Şimdi halsiz ve bitkinim hep birde arada başım dönüyor. Bana ailem eşim baktı. Çocugu bile kaldırmadım sen nasıl 4 gün idare etmişsin hayretim Allah yardımcın olsun şifa versin inşallahBugün 4. Günüm
Akşamları çok kötü oluyorum gece bebeğe uyanınca beynime bi ağrı saplaniyor gözüm hiçbirşey görmüyor şuan eşim evde ama salı günü ise başlayacak
Sizin bebiş kaç günlük kasım doğumlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?