Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biber salçasını memleketten alıyorum, bu sene kuzenim yapıp yollamış biraz. Nar ekşisini de annem yapıyor. Hataylıyım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın
Gece 2:30 a kadar oturduk. Kefaret dizisini izledik. Kızı kaçırılıyor. Ayy ne kötü bir psikoloji. Allah kimseye yaşatmasın dedik.
sonra tam yatacağız bir baktım kız çişini kaçırmış. Tabi kaç defa uyandı su istedi :)
Yanımıza aldık.
sabah yatakta döndük yuvarlandık. Şimdi baba kız tost yapacaklarmış. Ben de bir kaç birşey çıkarttım. Çay yaptım.

Bence bizde test yaotırsak pızitif çıkarız. Taa şurayaa yazıyorum
sana test yapicim zaten kesin dur ben bi pamuklu cubuklu bisi alam gelem.
babyloading87 sende ziyaretcilerde dahil ates olc kapida kolanya tut.
Bulucimm o pozitifi.

Kutu kutu alınca bir de ani tuvalet olayına geçmiştik. Bir plansızlık oldu. Tam o ay poşet poşet bez ve kutu kutu mendil almıştım kızın tuvalete gideceği tuttu
Sleppy kullanıyorum canım bazen gidip elini siliyor ilk doğduğunda Prima hediye gelmişti baktık bitince çok pahalı slepyy ve ünibaby kullaisyim

Selam kizlar 10 bucuga geliyordu uyandık oğlusun odada uyumuşum uyandırdım gece çise götürdüm o sıra uyudum orda 2 yi geciyodu esim uyuyo hala çayı demledim az bulaşığı boşalttım yarışı duruyor simit atcam fırına sucuklu yumurta kahvaltılık yeter toplarım öğle sonrası markete çıkarım alincaklar icin

Valla ben alamadım tazminat yok dogum yapana benim adi patronda vermedi issizlik aldım. Tazminat hakkı yok dogum nedeniyle saçma bence 7 senem gitti
Kaç gündür giremiyorum buraya ev kalabalıktı
Işsizlik almanız için çıkış vermesi lazım çıkış verince de haklarınızı banka hesabınıza yatırması lazım. Şikâyet etseydnz keske

Bugün 4. Günüm
Akşamları çok kötü oluyorum gece bebeğe uyanınca beynime bi ağrı saplaniyor gözüm hiçbirşey görmüyor şuan eşim evde ama salı günü ise başlayacak
Sizin bebiş kaç günlük kasım doğumlu mu

Evet Kasım annesiyim orda grubumuz var. Benim ki bugün 14.üncü gün şükür kafa agrısını sadece 7 gün çektim zaten süresi o kadarmış. Şimdi halsiz ve bitkinim hep birde arada başım dönüyor. Bana ailem eşim baktı. Çocugu bile kaldırmadım sen nasıl 4 gün idare etmişsin hayretim Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…