- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Tarif isteriz kuzuooo ozaman gelsin bi sivasin yolları
se toplaya toplaya gel madimakda isterim
sadece siviyagla yaptim gercekden pastanedeki gibi oldu
veririm tabiki canim ozelden yazarimTarif isteriz kuzukız madımak ddin en son teyzemde yemiştim kurusu oluyo onunla yemek yapmisti
Benimde öyle iste oynuyolar millete karsiselam kızlar,
Bugün saat 14:00 gibi eşim arkadaşını aradı evlilik yıldönümleri için ne yapıyonuz nereye kaçıyorsunuz diye. Arkadaşı da ne evlilik yıldönümü boşanıyoruz dedi. Şaka yapıyor sandık. Sonra şoooookk olduk. Blraz gel konuşalım müsaitsen dedi. Eşim gitti. Ben kızı çimlere çıkarttım top ve saklambaç oynadık sonra parka uğradık kimse yoktu iyi oldu. Küçük park kilitli değil büyük olan kilitli. hatta arkadaşa dedim çimlere ineceğim eşin yoksa gel oynasınlar. Eşi evdeymiş.
sonra eve döndük yattı tabi uyumadı. Uyurmu saat 19;30 da uyuyup 10:00 da kalkarsa nasıl uyusun.
sonra eşim geldi. Gelirken hamburger almış.yedik ocağı sildim. Dünden bayağı pis olmuş. Mutfağı süpürdüm.
sonra anlattı arkadaşını ooo zaten sürekli tartışıyorlarmış. Şunu anlamıyırum ben. Sosyal medyada öyle bir sözler yazıp yazıp paylaşımlae yapıp birbirinin vazgeçilmezi gibi yansıtıp sonra da hep tartışıyorduk olayı nasıl oluyor anlamadım. Genelde herşeyi en güzel gibi yansıtan kimi gördüysem boşandı.
Neyse haklarında hayırlısı olsun ama hiç anlattığı şeyleri hiç ama hiç beklemezdim.
şimdi babası elayı yıkıyor. Uyuturum.
evet ya yine maçDerbi var esim onu izliyo çay buskivi takılıyorum şuanmarkete cikabildim bugün dove sampuan patates kola mandalina 2 armut süt oglusa biseler biluskivi muz 20 li yumurta az az domates salatalık 56 ödedim şampuan zulaya market kalabalıktı alıp çıktım çok bakamadım 4litre bingo sıvı 19.9 di kalmamıştı millet görüp gelmiş pazar var burda bugün ama çıkmadım pahalı evde biseler var idare ederim ddim
canim zor diilde biraz ugrastiriyortr_lelli onu nasik yaptin lelli guzel duruyor masallah
yedirenk79 canim kirmizibeyaz diye internet sitesinde sleepy 24 lu paket indirimdeydi bak istersen
Kız bizim ev yazın yanıyor çocuk az uyuordu ev serinledi az rahatladı çocuğum bide kendi odasında yatıyor artık 2 aydır oda karanlık uyuyo bide 12 oluyo uyuması geç kalkınca anca uykuyu alıyor ama çok nadirdi küçükken de uyumamasi uykuyu sever bende severim
Çocuk konusunda en çok düşündüğümüz konu uykuydu. Kızımız bize çekmiş uykucu bizim gibiKıZlar hayallerinizi yıkmak istemem ama 4 yaşında oğlum 40 yılda 1 8.30 da uyanırsa evde halay çekiyoruzben umutlarımı okul çağına bağladım bakalım sen şanslısın yedirenk
Ooo yumm gözünü görmemezlikten gel çok yılların varBenim icin ne dersin abla
İyi kilo almıyorlar lelliii. Bizim evde sizin evdekiler olsa hergün ooo biz artık 90 kilo olurumBende 2 ogun besleniyorum aksam bundan yicem diye yemedim yemek 1 dilim yicem.
buzluga atacaktim guya oglan 3 dilim goturdu bile esimde birazdan yicem dedi yine buzluga bisi kalmadi kalani sabah kahvaltida yer esim.
Buzluga kadar kalmiyo artik ya istahlari fena erbaslarin
BEn dicektim sivasla ne alakanız var yokmusEsime dedim ki benden hamur isi istemeyin anam beni mutfakda mi dogurdu niye ben hep mutfakdayim bla bla konusuyordum.
Esimde bisi istemedik ki yapma dedi.
Kendimi yine una bulanmis buldum.
Unla aramizda guclu bir bag var.
Beni cagiriyo resmen gel gel diye.
Sivas katmeri yaptim.
Sivasla alakam sifir sifir sifir ama yaptim.
Pesine tabiki tasarruflu bir hatun olarak firin isindi okadar bi de kurabiye yapim demesemiydim.
kakolu findikli cikolatali falan uydurmasyon malzemos kurabis yaptim.
Ne cikarsa bahtimiza artik.
Kotu olursa esime kakalarim
Guzel olursada affetmem aksam yemegi yemedim onlar icin.
Sabah kahvaltisiyla duruyorum bunca saat hak etmisimdir bence.
Yemekde sulu kofte, pilav, tavuk doner yaptim yediler 4 gibi.
ıhlamurla katmer kahvaltilik yerler artik gec saat.
Ben 7den sonra kapanis yapmam lazim.
Desene dha 15 gün olmadi bi dur bakalimOoo yumm gözünü görmemezlikten gel çok yılların varŞimdiden belli etmiştir kendini :)) yine de bir düzen oturtmaya çalış. Tabi olursa. Gaz sorunu olan bebeklerde uyku düzeni sorunu oluyor. Bize kızımın hemşiresi çok şanslısınız gazı olmayan bir bebek demişti. Bence ondan düzen oturmuş olabilir.
almis esim yaİyi kilo almıyorlar lelliii. Bizim evde sizin evdekiler olsa hergün ooo biz artık 90 kilo olurum
Rapor param e devlete düşmüş inş ay başında hemen yatar bnde alırımİyiaksmlar
Kendime ayar verdim
Dolap bakiyem 240tl pttde
60 tl gelcek var
18 usd de hesapta var yani toplam1 gram parası
İns catlatmam giderr alırım eks.1 gr.
Kendime hic güvenmiyorm buara
Aliss yedi beni bagımlı yaptı beni
Ben peynirsiz yapmıştım. Buzluğa koydum ama buzluktaki çıkarınca o tadı vermedi.bitse de üzülme boşver :)Bende tadini begendim bu sekilde denememistim tel tel oldu.
Sade yapiyolarmis sanirim genelde ben peynirli yaptim.
Kaymaklinin kocasi kurabiye yapiyo benim kocamda kurabiye pissin diye bekliyo
soyleyeceklerim bukadar
Kizimin adini kaymaklibisiler koysaydim keske.
Bakarım kuzum sağoltr_lelli onu nasik yaptin lelli guzel duruyor masallah
yedirenk79 canim kirmizibeyaz diye internet sitesinde sleepy 24 lu paket indirimdeydi bak istersen
Tek kelime ile mükemmel
Sabah 10:30 da uyanınca gece 12 de mi uyuyorKız bizim ev yazın yanıyor çocuk az uyuordu ev serinledi az rahatladı çocuğum bide kendi odasında yatıyor artık 2 aydır oda karanlık uyuyo bide 12 oluyo uyuması geç kalkınca anca uykuyu alıyor ama çok nadirdi küçükken de uyumamasi uykuyu sever bende severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?