Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar,
Bugün saat 14:00 gibi eşim arkadaşını aradı evlilik yıldönümleri için ne yapıyonuz nereye kaçıyorsunuz diye. Arkadaşı da ne evlilik yıldönümü boşanıyoruz dedi. Şaka yapıyor sandık. Sonra şoooookk olduk. Blraz gel konuşalım müsaitsen dedi. Eşim gitti. Ben kızı çimlere çıkarttım top ve saklambaç oynadık sonra parka uğradık kimse yoktu iyi oldu. Küçük park kilitli değil büyük olan kilitli. hatta arkadaşa dedim çimlere ineceğim eşin yoksa gel oynasınlar. Eşi evdeymiş.
sonra eve döndük yattı tabi uyumadı. Uyurmu saat 19;30 da uyuyup 10:00 da kalkarsa nasıl uyusun.
sonra eşim geldi. Gelirken hamburger almış.yedik ocağı sildim. Dünden bayağı pis olmuş. Mutfağı süpürdüm.
sonra anlattı arkadaşını ooo zaten sürekli tartışıyorlarmış. Şunu anlamıyırum ben. Sosyal medyada öyle bir sözler yazıp yazıp paylaşımlae yapıp birbirinin vazgeçilmezi gibi yansıtıp sonra da hep tartışıyorduk olayı nasıl oluyor anlamadım. Genelde herşeyi en güzel gibi yansıtan kimi gördüysem boşandı.
Neyse haklarında hayırlısı olsun ama hiç anlattığı şeyleri hiç ama hiç beklemezdim.
şimdi babası elayı yıkıyor. Uyuturum.

Derbi var esim onu izliyo çay buskivi takılıyorum şuan markete cikabildim bugün dove sampuan patates kola mandalina 2 armut süt oglusa biseler biluskivi muz 20 li yumurta az az domates salatalık 56 ödedim şampuan zulaya market kalabalıktı alıp çıktım çok bakamadım 4litre bingo sıvı 19.9 di kalmamıştı millet görüp gelmiş pazar var burda bugün ama çıkmadım pahalı evde biseler var idare ederim ddim

Tarif isteriz kuzu kız madımak ddin en son teyzemde yemiştim kurusu oluyo onunla yemek yapmisti
veririm tabiki canim ozelden yazarim
Benimde öyle iste oynuyolar millete karsi
evet ya yine maç

Ayyy biz nezaman görcez o gunleri tr_lelli
10.30 diyolaaa on bucuklk
9 a fitim ben
Kız bizim ev yazın yanıyor çocuk az uyuordu ev serinledi az rahatladı çocuğum bide kendi odasında yatıyor artık 2 aydır oda karanlık uyuyo bide 12 oluyo uyuması geç kalkınca anca uykuyu alıyor ama çok nadirdi küçükken de uyumamasi uykuyu sever bende severim

KıZlar hayallerinizi yıkmak istemem ama 4 yaşında oğlum 40 yılda 1 8.30 da uyanırsa evde halay çekiyoruz ben umutlarımı okul çağına bağladım bakalım sen şanslısın yedirenk
Çocuk konusunda en çok düşündüğümüz konu uykuydu. Kızımız bize çekmiş uykucu bizim gibi

Benim icin ne dersin abla
Ooo yumm gözünü görmemezlikten gel çok yılların var Şimdiden belli etmiştir kendini :)) yine de bir düzen oturtmaya çalış. Tabi olursa. Gaz sorunu olan bebeklerde uyku düzeni sorunu oluyor. Bize kızımın hemşiresi çok şanslısınız gazı olmayan bir bebek demişti. Bence ondan düzen oturmuş olabilir.

İyi kilo almıyorlar lelliii. Bizim evde sizin evdekiler olsa hergün ooo biz artık 90 kilo olurum

BEn dicektim sivasla ne alakanız var yokmus
Benimde unla alakam yok sabah krep yaparım dedim 2 yemek kasıgı un cıktı
Koci görse derki nasıl ev burası
Karantina yasak bisey olsa un yok evde
Ama chia tohumu var

Desene dha 15 gün olmadi bi dur bakalim
Gaz çıkarmaya uğraşmak çok sıkıcı
Çok olmuyor ama oluncada zor çıkartıyor.

İyiaksmlar
Kendime ayar verdim
Dolap bakiyem 240tl pttde
60 tl gelcek var
18 usd de hesapta var yani toplam1 gram parası
İns catlatmam giderr alırım eks.1 gr.
Kendime hic güvenmiyorm buara
Aliss yedi beni bagımlı yaptı beni
Rapor param e devlete düşmüş inş ay başında hemen yatar bnde alırım
Baby kocin altınları istemiyomu

Sabah 10:30 da uyanınca gece 12 de mi uyuyor gündüz uyuyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…