Canım benim oğlumda çok gazlı bi bebekti kanguru işe çok yaradı .evde hep onla gezerdik ,bide bizim akşam 6 dan sonra hep ağlardı araba ile dolaştırırdık geceleri arabada uyurdu eve gelirdik yatağına yatırırdım ,6 ay gaz damlası kullandımBabası öyle yapıyor omzuna koyup odada dolaşıyor hmde sırtını sıvazlıyor
Denerim valla sagolun iyi oldu ögrendigim
Est:)Günaydınlar
Uyku konusunda oğlum 3.5 yaşında hiç konuşmiyim moraliniz bozulmasıngeçen ay doktora götürdüm değerlerine bakıldı hala uyumadigi için
Kizlar ben çalışırken benim hesabımda topluyodum maaslarimizi, aynı bankada bı de Zulam vardı işte hesaba isim veriyosun online için, ben de zula yazmıştım hesap ismine. Eşimle bı gün otururken ne kadar para var şu an diye sordu, salak ben de telefonu verdim eline al sen bak diye
Adam nasıl guluyo hicbisey anlamadım o an tabii ki ismi bile zula olan zulami görmüşay salaklikta bir dünya markasıyim bu nasıl gizli para biriktirmek
Hazır rezene çay var evde sallama çay şeklinde yararı olurmu_Sitare_ canım aktardan anason rezene alıp çayını yapıp kendin icebilirsin sütünden geçip rahatlatir
Hangi modeli kullandiniz bana da gönderirmsninizCanım benim oğlumda çok gazlı bi bebekti kanguru işe çok yaradı .evde hep onla gezerdik ,bide bizim akşam 6 dan sonra hep ağlardı araba ile dolaştırırdık geceleri arabada uyurdu eve gelirdik yatağına yatırırdım ,6 ay gaz damlası kullandım
Ins vardır canımVAlla ins vardır.
Borc harc olmasında.
Zula kabulum.Kızına sonucta .
Biz sormuyorz birbirimize maasları.Ins vardır canım
Kaç para maaş aldığını nereye harcadığını soylemiyormu
ben olsam meraktan catlarim :)Biz sormuyorz birbirimize maasları.
O da bana sormaz bende ona.
Ortak bi hesabımız yok sonucta.
Kredi kira onda
Mutfak kız bende.
Ortak hesap yapamadık biz basından beri maalesef.
İyi bile yapmışsın canım bereketli olsun bende kaptırdım 2 gram 0.5 te takı verdim daha geçen 1 gram alabildimHazirandan beri 6 gr haziran öncesi issizlikle 2 ceyrekhaziran öncesi kociye kaptırdım hep
500 kkdan arac bakım icin cekmistim 1 gr daha yapardım
Bide gecen kıs issizlikle 0.5 gr vardı 3 tane ,buzdolabu alırken onları verdim .1.5 gr da öyle gitti
Benim maas yarım,asgari ücreti bazen buluyor bazen bulmuyor primler flanla. Toplamda 8.5 gr ,2 ceyrek yapmısm yani
Günlük yasamamak gerekiyor canım bide ilk alınca aldin aldın bidaha koymak zor maaş başı koymalı şimdiki aklım olsa çalışırken koyardım ama eşim işsizlik vs.yasadi bide tüp bebek ilaç yiyor parayıAynen
Bide burası bana cok yol gösterdi.
Kafamda bi düzen oturttum.İyiki gelmşsim,iyiki varsınız
Maas ,+primle kk ful dolu yasadım buraya gelmeden önce.
Ama he harcamak.
Kutu üyelikleri,canak cömleklere dökülen paralar,her hafta dıssrda yemeler,2 gün kacalım diyip tatile gitmeler ne ararsan var.
Öyle bereket oluyor mu olmuyor gördük.
Artık maastann o 1 gr alınacak.
Kalanı ne halt edersn et diyorm.
1 mi kaldı 1 harca,5 mi kaldı 5 harca.
Kasmıyorm .
AMa ilk o 1 grmı alıyorm.
Btün ay direndim zaten öyle aman aman Black friday indirimi de yoktu.
Son 3 gün su gibi harcadım.
Pisman değilim,aman harcamasaydım altın alsaydım demiyorm.
Harcamasam mutsuz olurdum cünkü.
Ben sorarsam yol olur o da bana sorarben olsam meraktan catlarim :)
İyi geri almıssın en azından:)İyi bile yapmışsın canım bereketli olsun bende kaptırdım 2 gram 0.5 te takı verdim daha geçen 1 gram alabildim
Ahh hep öyle ama genctik yedik ictik bitti:)Günlük yasamamak gerekiyor canım bide ilk alınca aldin aldın bidaha koymak zor maaş başı koymalı şimdiki aklım olsa çalışırken koyardım ama eşim işsizlik vs.yasadi bide tüp bebek ilaç yiyor parayı
Uzulme canım cogumuzda yok misal bizde bilse öyle bı hesabımız olsa söylemeden harcar para bırakmaz ben güvende hissediyorum kenarda param oluncaBiz sormuyorz birbirimize maasları.
O da bana sormaz bende ona.
Ortak bi hesabımız yok sonucta.
Kredi kira onda
Mutfak kız bende.
Ortak hesap yapamadık biz basından beri maalesef.
Dene bence olabilirHazır rezene çay var evde sallama çay şeklinde yararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?