- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Ben de vadelide tutuyordum. Birara döviz almıştım. Zarar ettim toparlamam zaman aldı. Bu topikte altın olayına girdim.Evet benimde bu kadar bilgim yoktu açıkçası şimdilerde burda sizlerle konuşuyorum youtube dan ekonomistleri dinliyorum öyle bilgilendim eskiden para mi hep vadelide tutardım . Ben çalışmaya başlayınca altın alsaydım şimdi ev param olurdu .
Altın fiyatlarıyla çok ilgileniyorum diye eşim adımı ekonomi bakanı koydu
Odasına alıştırmak şu anlamda iyi oldu. Uyku saati gelince oraya gidiyoruz biliyorki uyuyacağız. Bazen kendi uykusu gelince gidiyor sen de gel anne diyor.uykusu dağılmıyor diye düşünüyorum.Odasına alıştırmak ve orda beslemek önemli anladığım kadarıyla bi düzeni olursa herşey daha rahat olur
Gece zor uyanıyor siringayla besleyeyim dedim çok beceremedim zor bela uyandırdım meme emiyor şimdi
Ben de şuan hızlı hızlı geçmekteyim. Kız ipad ı aldı açtı. Çok izletmemem lazım. O arada annemi aradım. Annem maraşa dedemin yanına gitti. Anneannemle de konuştum. Bir başladı bitmedi konuşmasıYa böyle olunca da yazicaklarimi unutuyorum, okuyup cevap yazıp öyle devam etcem artıksiz de insaflı olun geceden bu saate 8 sayfa birikmiş yayın uyuyun gece de
Ayy zorrr. Enerji fullmuş.yedirenk79 sen düzenini kurmuşsun ama ela da musaitmis maşallah canım
Bizim yaşi dolmadan park yatagindan çıkıyordu artık nereye isterse oraya, gece 2 de 3 de kalkıp sabah yatardik üstelik 12 1 de uyumuş mesela, sabah da 6 yi geçmezdi kalkmako baby TV şarkılarını gece az mı dinledik şimdi nefret ediyorum
Bizim de öyleydi canım. Ortak olsa bence o para birikmez çarçur edilirdi. Eşim eskiden savururdu para. Şimdi de uzun zamandır hiç sormuyorum. Birşey sorsa hesabı sen tutuyorsun sen bak diyorum. Çok rahatmış ya. Strese girip sinir olmuyırum. O da dikkat ediyor eskiyw göre tabi bir maaş daha yok. Sıkıysa dikkat etmesinBiz sormuyorz birbirimize maasları.
O da bana sormaz bende ona.
Ortak bi hesabımız yok sonucta.
Kredi kira onda
Mutfak kız bende.
Ortak hesap yapamadık biz basından beri maalesef.
borc degil de birikim vardir insallah baby gonlunce olurBen sorarsam yol olur o da bana sorar
Hee gizli ögrenmeye de calısmadım.Telefon karıstırmıyorm,o da karıstırmaz göstere göstere:)(yakalanıyor bazen Alya bu annenin telefonu ona götür ver kızım diyor)
Benim tek duam borc var diye gelmesin:)Onun dısında 5 bin flansa 2000 kredi +kira zaten
pazar ve kasap 1000 tl desek
kk var benzin yeme icme 1000 desek(ise marttan beri arabayla gidiyor)
1000 tl de kendine harcıyorsa yada kenara atıyrsa o da helali hos olsun.(Nakit avans cektiği oluyr ara ara onları biliyorm)
Gece gündüz calısıyor sonucta,ben nasıl maasımdan kendime ayırıp kenara atıyorsam oda istediği yapabilr.
Ben benden istediğinde bozuluyorum:)
Benden istemesin ne isterse yapsın:)
ben ayrilsam ev kocanin ailesinden kalmaKızlar ben de şöyle düşünüyorum. Bir kadının kesinlikle gizli parası olmalı. Hayat ne getirir belli olmaz. Heleki para kıymeti bilmeyen bir koca varsa işte o zaman kenara para koymak çok çok önemli. Bizim çocuk konusu olduğunda evi değiştirecektik tabi o zaman çocuk konusunda benim gibi kararlı değildi biraz kafası karışıktı. Evi değiştirirken dedim aldığımız evi ortak tapu yapalım. Bana bir sürü söylendi baştan. Eee yani ne bileyim ilerde birşey olsa uyanıklık yapmayacağını dedim. Sonra kendi dedi evin tapusunu senin üzerine yapalım. Ohh dedim içim rahat etti. Tabiki ortak mal oluyor ama yine de bir sürü pisliği yapabiliyor insanoğlu.
sanırım bu düşüncem de annemle babamın ayrılma olayından geliyor. Babam kadın hayatına girince karakteri değişti resmen. Hangimizin ne yaşayacağı bilinmez. Onun için imkanımı varsa kendimizi güvenceye almamız gerekiyor
Penye şeklinde olan canım. şuan ev taşıdığım için kolilerin felan içinde o yüzden foto atamam şimdilik 10. Haftadayım canım. Biraz oluyordu geçtiHangi modeli kullandiniz bana da gönderirmsniniz
Penye şeklinde olanlardan var bebeği sarmak için ondan alayım diyorum bende
Hamilelikte kaçıncı haftadasınız mide bulantısı oluyormu
hamilelik hayirli olsun ben kacirmisim sanirim orayi saglikla gelsin insallahPenye şeklinde olan canım. şuan ev taşıdığım için kolilerin felan içinde o yüzden foto atamam şimdilik 10. Haftadayım canım. Biraz oluyordu geçti
Kesinlikle katılıyorum sana canımKızlar ben de şöyle düşünüyorum. Bir kadının kesinlikle gizli parası olmalı. Hayat ne getirir belli olmaz. Heleki para kıymeti bilmeyen bir koca varsa işte o zaman kenara para koymak çok çok önemli. Bizim çocuk konusu olduğunda evi değiştirecektik tabi o zaman çocuk konusunda benim gibi kararlı değildi biraz kafası karışıktı. Evi değiştirirken dedim aldığımız evi ortak tapu yapalım. Bana bir sürü söylendi baştan. Eee yani ne bileyim ilerde birşey olsa uyanıklık yapmayacağını dedim. Sonra kendi dedi evin tapusunu senin üzerine yapalım. Ohh dedim içim rahat etti. Tabiki ortak mal oluyor ama yine de bir sürü pisliği yapabiliyor insanoğlu.
sanırım bu düşüncem de annemle babamın ayrılma olayından geliyor. Babam kadın hayatına girince karakteri değişti resmen. Hangimizin ne yaşayacağı bilinmez. Onun için imkanımı varsa kendimizi güvenceye almamız gerekiyor
Kış günü annen bekliyorsa ben olsam bekletirim elimde sıkissaniz etraftan istemezsiniz söyleme eşine köy kenarınaslm kızlar kv gittik hafta sonu
görümceyle maşallah bizim görümcenin nasıl biriktirdiği ortaya çıktı kaynanam veriyı yiyecek kaynanasıda koyuyo nolcak banada biri getirse koyarım üçbeş
banda biryerden para gelcek bende onu saklıycam yada annemin borcunamı katsam diyorum ya 300 yada 500 ne yapıyım borç biran evvel bitsinmi
Biriktirmeye devam boş verBiz sormuyorz birbirimize maasları.
O da bana sormaz bende ona.
Ortak bi hesabımız yok sonucta.
Kredi kira onda
Mutfak kız bende.
Ortak hesap yapamadık biz basından beri maalesef.
Miden bulanıyor mu kaçıncı haftadasınGünaydın kızlar
Yine güne 2 saat uyku ile başladım sadeceinsanlar hamilelikte kilo alır ben kilo veriyorum 3 kilo vermişim
Abla seninle aynı hataları yapmışız eskidende konuşmuştuk bende dolardan zarar ettimBen de vadelide tutuyordum. Birara döviz almıştım. Zarar ettim toparlamam zaman aldı. Bu topikte altın olayına girdim.
Benim eşim bilse altın fiyatıyla ilgilendiğimi hemen paran var gömüde der
Maşallah kuzuyaOdasına alıştırmak şu anlamda iyi oldu. Uyku saati gelince oraya gidiyoruz biliyorki uyuyacağız. Bazen kendi uykusu gelince gidiyor sen de gel anne diyor.uykusu dağılmıyor diye düşünüyorum.
Ama yanımızda yatma olarak artık kendi diyor bu gece sizin yanınzda yatmak istiyorum diye
Bak uykuyu seviyor zor uyandırdığına göre. Hiç bozulmasın inşallah. Hep sevsin.
Bende penye şeklinde olandan alcamPenye şeklinde olan canım. şuan ev taşıdığım için kolilerin felan içinde o yüzden foto atamam şimdilik 10. Haftadayım canım. Biraz oluyordu geçti
herseyin yarisini alabiliyosun diye biliyorum.ben ayrilsam ev kocanin ailesinden kalma
araba kocanin ustune bankadaki para kocanin ustunee .sonum felaket olabilir tabisi.
aynen oyleymis ama cirkinlesmek isteyen oncesinde satar bir sey yapar.Allah sasirtmasin diyelim deherseyin yarisini alabiliyosun diye biliyorum.
Yani yari yariya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?