Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de vadelide tutuyordum. Birara döviz almıştım. Zarar ettim toparlamam zaman aldı. Bu topikte altın olayına girdim.
Benim eşim bilse altın fiyatıyla ilgilendiğimi hemen paran var gömüde der

Odasına alıştırmak ve orda beslemek önemli anladığım kadarıyla bi düzeni olursa herşey daha rahat olur
Gece zor uyanıyor siringayla besleyeyim dedim çok beceremedim zor bela uyandırdım meme emiyor şimdi
Odasına alıştırmak şu anlamda iyi oldu. Uyku saati gelince oraya gidiyoruz biliyorki uyuyacağız. Bazen kendi uykusu gelince gidiyor sen de gel anne diyor.uykusu dağılmıyor diye düşünüyorum.
Ama yanımızda yatma olarak artık kendi diyor bu gece sizin yanınzda yatmak istiyorum diye
Bak uykuyu seviyor zor uyandırdığına göre. Hiç bozulmasın inşallah. Hep sevsin.

Ya böyle olunca da yazicaklarimi unutuyorum, okuyup cevap yazıp öyle devam etcem artık siz de insaflı olun geceden bu saate 8 sayfa birikmiş yayın uyuyun gece de
Ben de şuan hızlı hızlı geçmekteyim. Kız ipad ı aldı açtı. Çok izletmemem lazım. O arada annemi aradım. Annem maraşa dedemin yanına gitti. Anneannemle de konuştum. Bir başladı bitmedi konuşması ancak gelebildim. Bugün evi komple temizlemek niyetim. Çabuk okuyup kaçayım en iyisi

Ayy zorrr. Enerji fullmuş.

Biz sormuyorz birbirimize maasları.
O da bana sormaz bende ona.
Ortak bi hesabımız yok sonucta.
Kredi kira onda
Mutfak kız bende.
Ortak hesap yapamadık biz basından beri maalesef.
Bizim de öyleydi canım. Ortak olsa bence o para birikmez çarçur edilirdi. Eşim eskiden savururdu para. Şimdi de uzun zamandır hiç sormuyorum. Birşey sorsa hesabı sen tutuyorsun sen bak diyorum. Çok rahatmış ya. Strese girip sinir olmuyırum. O da dikkat ediyor eskiyw göre tabi bir maaş daha yok. Sıkıysa dikkat etmesin

borc degil de birikim vardir insallah baby gonlunce olur

Kızlar ben de şöyle düşünüyorum. Bir kadının kesinlikle gizli parası olmalı. Hayat ne getirir belli olmaz. Heleki para kıymeti bilmeyen bir koca varsa işte o zaman kenara para koymak çok çok önemli. Bizim çocuk konusu olduğunda evi değiştirecektik tabi o zaman çocuk konusunda benim gibi kararlı değildi biraz kafası karışıktı. Evi değiştirirken dedim aldığımız evi ortak tapu yapalım. Bana bir sürü söylendi baştan. Eee yani ne bileyim ilerde birşey olsa uyanıklık yapmayacağını dedim. Sonra kendi dedi evin tapusunu senin üzerine yapalım. Ohh dedim içim rahat etti. Tabiki ortak mal oluyor ama yine de bir sürü pisliği yapabiliyor insanoğlu.
sanırım bu düşüncem de annemle babamın ayrılma olayından geliyor. Babam kadın hayatına girince karakteri değişti resmen. Hangimizin ne yaşayacağı bilinmez. Onun için imkanımı varsa kendimizi güvenceye almamız gerekiyor

ben ayrilsam ev kocanin ailesinden kalma
araba kocanin ustune bankadaki para kocanin ustunee .sonum felaket olabilir tabisi.

Hangi modeli kullandiniz bana da gönderirmsniniz
Penye şeklinde olanlardan var bebeği sarmak için ondan alayım diyorum bende
Hamilelikte kaçıncı haftadasınız mide bulantısı oluyormu
Penye şeklinde olan canım. şuan ev taşıdığım için kolilerin felan içinde o yüzden foto atamam şimdilik 10. Haftadayım canım. Biraz oluyordu geçti

Kesinlikle katılıyorum sana canım

Kış günü annen bekliyorsa ben olsam bekletirim elimde sıkissaniz etraftan istemezsiniz söyleme eşine köy kenarına

Ben de vadelide tutuyordum. Birara döviz almıştım. Zarar ettim toparlamam zaman aldı. Bu topikte altın olayına girdim.
Benim eşim bilse altın fiyatıyla ilgilendiğimi hemen paran var gömüde der
Abla seninle aynı hataları yapmışız eskidende konuşmuştuk bende dolardan zarar ettim
Benim koca altınla ilgilendigimi görüyo ama rapor param gelcek ya ona yoruyo
Bn diyorum param var diye nerde diyo gömdüm diyorum

Maşallah kuzuya
40 gunden sonra degisir diyorlar ama bilemedim
Ilk günler hiç gözünü acmiyodu şimdi daha iyi

spagetti ve tavuklu patatis yaptim.
Yani yaptimda noldi yarisini oglan yedi bile.
Kalani esim yer yarina yine yemek yapicam.
Tutturamiyorum arkadas.
fazla yapinca kalacak biliyorum orta karari tutturamadim.
Neyse artik yarin dusunurum.
y.odasini, oglanin odayi banyoyu falan supurdum.
Kaldi mutfakla salon.
Banyoyu siler toz alirim tamamdir.
2dilim katmer kaldi oglan yer onuda birazdan.
Ögutucu tayfa.

İhlamur yani kurabiye var aksama baska bisi kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…