Küçük Düşün Büyük Olsun!

aynen oyleymis ama cirkinlesmek isteyen oncesinde satar bir sey yapar.Allah sasirtmasin diyelim de
bosanma asamasinda fln serh koyduruyolar ozaman satamiyor.
Ama evlilik birligi icinde sende kendi paranla uzerine mal aldiysan o da ortak oluyor.
Simdi hersey degisti yaw.

eskiden diyelim ki cocugundan mal kacirmak icin bir baba malini baskasina satip ordanda oglu alis yapiyordu.
Simdi o da anlasiliyor artik.
Yapamiyorlar.
devlet esit boluyor is devlete kalinca

Kesinlikle katılıyorum..
Ben eski birikimlerimi eşime söylemedim , dunyanin binbir türlü hali var .
Dün akşam arabam var diyor sadece onunmus gibi konusuyo yarısı benim dedim boş konuşma
Bu arada doğum hediyesi alacaktı ya oda yalan oldu

aynen hesap kayitlarundan falan bulunur bakalim.ben de esimin tum banka sifreleri var ayri bir zulasi olsa ne sevinirdim ama

Senin oğlan evlenince inşallah karısı da senin gibi mutfak da döktürür yoksa evlense bile senden kopamaz sende o mutfak dan hiç çıkamazsın

Kızlar uykum geldi dedi. Evin tozunu alıyordum. Çamaşır astım. Baktım uyumadı kalktım. 1 saat geçti evin tozunu almam bitti. Hadi uyku saatimiz geldi dedim. Aldı mendilini ayağımda sallayayum dedim. İki kitap okudum. Sonra ayağımda sallamayacakmışım. Öyle yattık. Ben uyuyorum bak dedim uyuma numarası yaptım artık. Öyle uyudu. Şimdi evi süpüreceğim. Tarhana çorbası var. evde yemek var.
bugün tartıldım 1 kilo almışım. Psikolojim bozuldu. Sabah kızla çocuk şarkılarımda hopladık artık vermek lazım kilo

Selam kizlar ortalık süpürüp paspas yaptım balkon sildim bı makine atkı hırka yıkandı mutfak toplayıp kışliklari ayırdım sonunda bı kazağın var dar oluyo baktım markası fena değilmiş bilmiyordum koydum dolaba daha siftah yok ama lcw DeFacto begenmiyolar bizde indirimli görürsek aliyos

Selam kızlar her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi de evi kırkladım çok şükür, lavabo-tuvalet-banyo ovuldu, elektrikli-paspas çekildi, toz alındı, balkonun biri yıkandı digeri duruyor en mühimi yemek yaptım yayla çorbası, karışık kızartma (patlıcan-patates-kuru biber) yogurtta var kabak tatlısı da var yeter. Çok yoruldum iki makina çamaşır astım bir makina da önden toplamıştım beyazları doldurdum makinaya yarın da onları yıkarım teldekiler kurursa. Ben listemi hazırladım yarın markete gidicem eksikleri almaya bakalım kuyumcuya ugrayabilirsem çeyrek de alıcam. Kızlar ben de eşden ayrı para biriktirmeyi seviyorum ama ne zaman birşey almaya kalksak çıkarıyorum bu huyuma çok kızıyorum ama kendime engel olamıyorum. Ama söz verdim artık söylemeyecegim yalnız size söylücem. Gerçekten söz veriyorum. Çevremden o kadar uygunsuz eş boşanmaları duyuyorum hayretler içinde kalıyorum, kızkardeşimde boşanıyor annem söyledi bundan sonra duyacagım hiç bir boşanma beni şaşırtmaz dedim ama şaşırıyorum. Gerçekten kıyıda bir miktar birikmişimizin olması lazımmış.

İnsanlar boşanırken birbirine düşman oluyor. Sanki yıllarca aynı yatakta uyumadılar gibi. Ben de bunu sevmiyorum.
inan son duyduğum boşanma haberlerinden daha da şaşırmaz oldum boşanmalara. Dün anlattığım mesela, ikisinin de ikinci evliliği ikişer çocukları vardı. Bir tane de hamile kaldı sonra kötü bir hamilelik yaşadı bebeği kaybetti hamileyken. Biz de örnek aile diye anlatırdık. Hee bir de adamın ilk karısı vefat etmişti. Adam ikinci karısıyla evlenince bu konuda bir yorum yapmıştı Şok olmuştum. Bazı şeylerde hayır var demişti önceki eşinin ölümü için yani bunların yollarının birleşmesiymiş hayırlı olan yanı. Büyük aşk imajı vardı hep.
şimdi ise herkes kendi yolunda. Tüm kötü yönlerini dökmüş eşime anlatırken. İşte malesef insanlar böyle.

Senin oğlan evlenince inşallah karısı da senin gibi mutfak da döktürür yoksa evlense bile senden kopamaz sende o mutfak dan hiç çıkamazsın
aman aman usandim ben yemek derdinden pisirsinler yisinler bi bogaz eksilir derken 2 bogaz gelmezler insallah

ay sorma 10tl 20tl marka istiyolar cok sey istiyolla
Ama satilmiyo falan diyoruzda benin takilar vardi belki 1 senedir duruyolardi gecen hafta sattim.
bir ihtiyaci olan begenen cikiyor

Bende altinlari soyluyorum cunku o da aliyor heves edip ama zulayi soylemiyorum.
para oluyo zaten zula da bilmesin 3-5 elimin altinda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…