bosanma asamasinda fln serh koyduruyolar ozaman satamiyor.aynen oyleymis ama cirkinlesmek isteyen oncesinde satar bir sey yapar.Allah sasirtmasin diyelim de
Kesinlikle katılıyorum..Kızlar ben de şöyle düşünüyorum. Bir kadının kesinlikle gizli parası olmalı. Hayat ne getirir belli olmaz. Heleki para kıymeti bilmeyen bir koca varsa işte o zaman kenara para koymak çok çok önemli. Bizim çocuk konusu olduğunda evi değiştirecektik tabi o zaman çocuk konusunda benim gibi kararlı değildi biraz kafası karışıktı. Evi değiştirirken dedim aldığımız evi ortak tapu yapalım. Bana bir sürü söylendi baştan. Eee yani ne bileyim ilerde birşey olsa uyanıklık yapmayacağını dedim. Sonra kendi dedi evin tapusunu senin üzerine yapalım. Ohh dedim içim rahat etti. Tabiki ortak mal oluyor ama yine de bir sürü pisliği yapabiliyor insanoğlu.
sanırım bu düşüncem de annemle babamın ayrılma olayından geliyor. Babam kadın hayatına girince karakteri değişti resmen. Hangimizin ne yaşayacağı bilinmez. Onun için imkanımı varsa kendimizi güvenceye almamız gerekiyor
aynen hesap kayitlarundan falan bulunur bakalim.ben de esimin tum banka sifreleri var ayri bir zulasi olsa ne sevinirdim amabosanma asamasinda fln serh koyduruyolar ozaman satamiyor.
Ama evlilik birligi icinde sende kendi paranla uzerine mal aldiysan o da ortak oluyor.
Simdi hersey degisti yaw.
eskiden diyelim ki cocugundan mal kacirmak icin bir baba malini baskasina satip ordanda oglu alis yapiyordu.
Simdi o da anlasiliyor artik.
Yapamiyorlar.
devlet esit boluyor is devlete kalinca
Senin oğlan evlenince inşallah karısı da senin gibi mutfak da döktürürspagetti ve tavuklu patatis yaptim.
Yani yaptimda noldi yarisini oglan yedi bile.
Kalani esim yer yarina yine yemek yapicam.
Tutturamiyorum arkadas.
fazla yapinca kalacak biliyorum orta karari tutturamadim.
Neyse artik yarin dusunurum.
y.odasini, oglanin odayi banyoyu falan supurdum.
Kaldi mutfakla salon.
Banyoyu siler toz alirim tamamdir.
2dilim katmer kaldi oglan yer onuda birazdan.
Ögutucu tayfa.
İhlamur yani kurabiye var aksama baska bisi kalmadi.
Aynen yapmak isteyen yapar. Tabi Allah göstermesin. Aminaynen oyleymis ama cirkinlesmek isteyen oncesinde satar bir sey yapar.Allah sasirtmasin diyelim de
Ooo ben de keşke dökse para biriktirdim diye ama nerdeeee.aynen hesap kayitlarundan falan bulunur bakalim.ben de esimin tum banka sifreleri var ayri bir zulasi olsa ne sevinirdim ama
benimkine dunyalari ver o gun harcar.bir sey alayim mi sorusuna alma dedigine daha denk gelmedim sagolsun iyidir ama tutumlu olmak sart bu devirdeOoo ben de keşke dökse para biriktirdim diye ama nerdeeee.
Hepsi aynı ya , kumbaraya para at desem 3 5 lira batar dışarda gereksiz şeylere para harcarbenimkine dunyalari ver o gun harcar.bir sey alayim mi sorusuna alma dedigine daha denk gelmedim sagolsun iyidir ama tutumlu olmak sart bu devirde
Aileden kalan miras bağış gibi malları alamaz ama evlilik sırasında alınan malların yarısını alabilirherseyin yarisini alabiliyosun diye biliyorum.
Yani yari yariya.
Aynı biz işte.benimkine dunyalari ver o gun harcar.bir sey alayim mi sorusuna alma dedigine daha denk gelmedim sagolsun iyidir ama tutumlu olmak sart bu devirde
İnsanlar boşanırken birbirine düşman oluyor. Sanki yıllarca aynı yatakta uyumadılar gibi. Ben de bunu sevmiyorum.Selam kızlar her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi de evi kırkladım çok şükür, lavabo-tuvalet-banyo ovuldu, elektrikli-paspas çekildi, toz alındı, balkonun biri yıkandı digeri duruyor en mühimi yemek yaptım yayla çorbası, karışık kızartma (patlıcan-patates-kuru biber) yogurtta var kabak tatlısı da var yeter. Çok yoruldum iki makina çamaşır astım bir makina da önden toplamıştım beyazları doldurdum makinaya yarın da onları yıkarım teldekiler kurursa. Ben listemi hazırladım yarın markete gidicem eksikleri almaya bakalım kuyumcuya ugrayabilirsem çeyrek de alıcam. Kızlar ben de eşden ayrı para biriktirmeyi seviyorum ama ne zaman birşey almaya kalksak çıkarıyorum bu huyuma çok kızıyorum ama kendime engel olamıyorum. Ama söz verdim artık söylemeyecegim yalnız size söylücem. Gerçekten söz veriyorum. Çevremden o kadar uygunsuz eş boşanmaları duyuyorum hayretler içinde kalıyorum, kızkardeşimde boşanıyor annem söyledi bundan sonra duyacagım hiç bir boşanma beni şaşırtmaz dedim ama şaşırıyorum. Gerçekten kıyıda bir miktar birikmişimizin olması lazımmış.
aman aman usandim ben yemek derdinden pisirsinler yisinler bi bogaz eksilir derken 2 bogaz gelmezler insallahSenin oğlan evlenince inşallah karısı da senin gibi mutfak da döktürüryoksa evlense bile senden kopamaz sende o mutfak dan hiç çıkamazsın
miras onun uzerine gecince onun oluyo amaAileden kalan miras bağış gibi malları alamaz ama evlilik sırasında alınan malların yarısını alabilir
ay sorma 10tl 20tl marka istiyolar cok sey istiyollaSelam kizlar ortalık süpürüp paspas yaptım balkon sildim bı makine atkı hırka yıkandı mutfak toplayıp kışliklari ayırdım sonundabı kazağın var dar oluyo baktım markası fena değilmiş bilmiyordum koydum dolaba daha siftah yok ama lcw DeFacto begenmiyolar bizde indirimli görürsek aliyos
Bende altinlari soyluyorum cunku o da aliyor heves edip ama zulayi soylemiyorum.Selam kızlar her pazartesi oldugu gibi bu pazartesi de evi kırkladım çok şükür, lavabo-tuvalet-banyo ovuldu, elektrikli-paspas çekildi, toz alındı, balkonun biri yıkandı digeri duruyor en mühimi yemek yaptım yayla çorbası, karışık kızartma (patlıcan-patates-kuru biber) yogurtta var kabak tatlısı da var yeter. Çok yoruldum iki makina çamaşır astım bir makina da önden toplamıştım beyazları doldurdum makinaya yarın da onları yıkarım teldekiler kurursa. Ben listemi hazırladım yarın markete gidicem eksikleri almaya bakalım kuyumcuya ugrayabilirsem çeyrek de alıcam. Kızlar ben de eşden ayrı para biriktirmeyi seviyorum ama ne zaman birşey almaya kalksak çıkarıyorum bu huyuma çok kızıyorum ama kendime engel olamıyorum. Ama söz verdim artık söylemeyecegim yalnız size söylücem. Gerçekten söz veriyorum. Çevremden o kadar uygunsuz eş boşanmaları duyuyorum hayretler içinde kalıyorum, kızkardeşimde boşanıyor annem söyledi bundan sonra duyacagım hiç bir boşanma beni şaşırtmaz dedim ama şaşırıyorum. Gerçekten kıyıda bir miktar birikmişimizin olması lazımmış.
Miras yoluyla edinilen mallar kişinin olur ancak eş ile ortak alınıp sahip olunmadığı için eş ortak olamaz.miras onun uzerine gecince onun oluyo amaalabilir diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?