Küçük Düşün Büyük Olsun!

300 -500 le bitmicek nasılsa koy kenara.
Daha da büyütürsen borca katarsın bence.

Eşin bilmiyorsa o paranın geleceğini hiç söyleme kenara kendime ayır bence.

Ahh hep öyle ama genctik yedik ictik bitti:)
Önümüze bakıyorz:)
Aynen öyle.Zamanında bende gereksiz o kadar çok para harcadımki.Ortada bişeyde yok.Ama pişman değilim o zamanlar o gerekiyordu diyorum.Azcık birikin yapsaydım fena olmazdı ama ,neyse şimdi yapıp acısını çıkarıyorum

ay sorma 10tl 20tl marka istiyolar cok sey istiyolla
Ama satilmiyo falan diyoruzda benin takilar vardi belki 1 senedir duruyolardi gecen hafta sattim.
bir ihtiyaci olan begenen cikiyor
Hepsinin bir zamanı var demekki koyulcak biseyler var ama vakit var gerçekten öyle marka koyuyo ucuz a ondada indirim istiyolar bide bugün insagramda gördüm çok ucuza satmış kadına kadın diyor bı baktım benim sattığım kişi satılığa koymuş ürünleri daha pahalıya çok şikayet var bugün kampanya varmış bı kaç ürün ekledim ama daha bakan yok ay sonu galiba o yüzden

Bende kadının evlilikte ayrı bir birikimi olması gerektiğine inanıyorum.Erkekte yapsın bence mahsuru yok Kimse boşanmak için evlenmez tabi ama dünyanın binbir türlü hali var, ne güzel çift dediğim insanların nasıl boşandıklarına şahit oldum.O mal mülk para kavgası öyle yapılıyorki insanlıklarından çıkıyorlar.Allah kimsenin yuvasını bozmasın,ama her daim herşeye hazırlıklı olmak lazım.Bazı arkadaşlarıma bu düşüncelerim garip gelmişti paylaştığımda, mesela kızın ailesinden miras gelmiş ortak paraya katıyor,yada bekarken aldığı arabayı kocasının şirketinin üstüne kaydettiriyor.Eşlerine çok aşıklar maşallah ama aşık olmak kör olmayı gerektirmiyor.Bende yapmasanmı acaba ne olur ne olmaz o senin güvencen olsun dediğimde, garip karşılanmıştım

Katılıyorum yazdıklarınıza, aklımız başımıza geliyor ama geç geliyor diyorum. Benimde bir ablam vardı eşiyle her daim sorunları oldugunu söylerdi, devlete ait fabrikada işçi kadrosunda çalışıyordu iş yeri kapanınca devlet tazminatını vermiş ne kadar oldugunu bilmiyorum ama eşi gittmiş tıka paraya sıfır passat almış, iki yıl sonra da ayrıldılar bir yazlık bir kışlık ve passat var eşi o kadar uyanık kı kışlık ve passatı kendine yazlığı da sana bırakıyorum demiş, afedersiniz ama lütfetmiş gibi bana söyledi ben de ben olsam arabayı da alırdım dedim çünkü benim tazminatım aman yakamı bıraksın diye lafını dahi etmedim dedi çok şaşırmıştım. Şimdi her ikiside başkaları ile evli ablam mutlu oldugunu söylüyor 40 yaşında ikinci çocugunu doğurdu kızı şimdi 12 yaşında ama ilk evliliğinden olan oğlu görüşmüyor hala annesini suçluyor ayrılıktan.

paylasilmiyor kizlar zaten paylasilmasi mantikli degil.adamin babasinin emek emek aldigi evi bosanmada paylasmak hos olmazdi aman Allah dusurmesin diyelim
babasinin mali diilde evliyken babasi veefat etmis ve mal onun uzerine gecmistir falan
Neticede artik onun oluyo öyle dusunmustum.
Benimkine kalan ya da kalacak bisi yok zaten.
Babasi sagken yemis iyiki yemis diyorum bunlar birbirini yermis mal diye zaten olsa

Gelemeyrummm
Kız noluyo malları paylastınız adamları attınız skandal
Evliliği kötü giden benim size noluyo
Ben bosansam zengin olurum valla bi bogaz eksilir
Hakkını yemiyim bu ara pek bonkör bisey ödetmiyo,marketi faln yapıo geliyo ama vardır onun bi hesabı
Kesin tlefonu bana kitlicek
2 mak.camasır yıkadım belkiyo asılcak
Kız hemen arkmdan balkona kostugundan asamayrumm
Uyuyunca ascam.
Kıza dün balık corbası yaptı koci ondan yedirdim
Sonra yıkadım
Banyoyu topluyırm benimki öglen kahve icti 2 parca ciikolata storun arkasında kalmıs.
Anam bi geldim perdenin arkasında gizli gizli cikolata yiyo
Cikolatayla tanıstık böylece
Tansiyonlarım düstü evladım yapma bana böyle seyler dedim
Koci görüntülü aradı bu kız cikolata yedi gizli gizli biliyor musun diyorm
Eyvah organik de değildi onlar diye dalga geciyo benle
Patlıcanlı pilav yaptm kendime ayranla yicem yeter.
Süpürge attım vileda atılcak

aynen evlilikte edinilen ortak diyoruz ama miras durumu farkli geciyormus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…