Çok zahmetliymis ya ben baktım daSlm gençler size bişey göster em portakal dan kahve yanına atıştırmalık isteyen yapsın baby sana diyorum bacıkoEki Görüntüle 2731738
Kolay gelsinSelam kızlar
Buğun gelemedim hiç ev topluyoruz yarın taşınacağız bi ton iş var evde
Bebe yakamı bırakmıyor bi yeri toplatmıyor oturup ağlayasım var
ben bundan bi kilo yer daha doymadim diyip bir de gofret gomerim bi guzelSlm gençler size bişey göster em portakal dan kahve yanına atıştırmalık isteyen yapsın baby sana diyorum bacıkoEki Görüntüle 2731738
UffSlm gençler size bişey göster em portakal dan kahve yanına atıştırmalık isteyen yapsın baby sana diyorum bacıkoEki Görüntüle 2731738
Meyve kurutucular 300 -350 tl falan .Çok zahmetliymis ya ben baktım da
Güzel gözüküyor tam bizim oğlana göre ben biraz elmayla armutta kurutmustum ama güneşte
Bunu hem üç kez kaynat.
Dördüncüsnde şekerle kaynat üç dört saaat fırın işi
Falan baya ugrastirici bu saatte yapamam ama çok güzell gozukuyor bakalım teşekkürler bende sağlıklı atıştırmalıklar arıyordum
Komsu apartman toplanmaları yasak yalnız.3150tl cezası var.Selam kızlar
Bugün yazamadım. Kahvaltıdan önce hamur mayaladım. Kahvaltı yaptık. Sonra evi toparladım. Lavaboları falan yıkadım. Dünkğ arkadaş gelecekti onunla konuştuk. Diğer komşu var onu aramış, yedirenk e gidiyorum deyince, ben de geleyim demiş. Onla da sık görüşmüyordum ama napalım geleyim diyene gelme denilmez. Corona meselesi :)
Neyse geldiler kahve içtik kızlar oynadı.süt söylemiştim bugün onu pişirdim.
sonra gittiler. Kıza mantı yaptım. Arkadaş sarma getirmişti onu yedim. Sonra tatlı yaptım ama evde çikolatam yoktu tamamlayamadım. Yoğurt mayaladım. Kız biraz sulu boya yaptı. Ben oyuncak topladım. Sonra parmak boyayla sayı etkinliği yaptım.
sonra diş fırçalattım. Uykum var dedi. Yatırdım sonra kalktı. Yeniden yattı uyudu. Eşim gelecek şimdi. O mayalı hamurdan yapmamı istedi. Onu yaparım.
İnşallah aminEşim gelince toptancıya gittik, millet benden fena toptancıdan alıcaklarımın yarısını alamadım. Bitmiş sahibine sordum depoda var ise getirirmisiniz diye abla sabah kuyruk oluyor bugün 11 de bitti dedi. 10 kilo un 30 tl.Ençok beni cezbeden oydu nescafede de indirim vardı kalmamış
-1 kasa sade maden suyu
-4 paket süt
-4 paket margarin
-eşimin işyerine kahve
58 tl tutmuş eşim ödedi. Ordan markete gittik tambugday unu 5 kilo, yarım mısır unu buraya ne kadar ödedi eşim bilmiyorum. 100 tl likde arabaya gaz aldık. Eve geldik ben günlerdir internetten kıyafet bakıyorum sepet hazırdı onu da aldık 5 taksit yaptık 668 tl. Eşim birşey diyemiyo çünkü onun aldıkları benim aldıklarımdan daha pahalı. Kızlar inşallah 2021 yılında yazın maskesiz, mesafesiz oluruz ve fıldır fıldır gezeriz çok ciciler aldım hepsi yazlık. Şimdi kekik çaylarımızı içtik ben Sadakatsizi izleyecegim. Hepinize iyi geceler.
Kolay gelsin havalarda sogudu.Selam kızlar
Buğun gelemedim hiç ev topluyoruz yarın taşınacağız bi ton iş var evde
Bebe yakamı bırakmıyor bi yeri toplatmıyor oturup ağlayasım var
senin yorumlar beni bitiriyooben bundan bi kilo yer daha doymadim diyip bir de gofret gomerim bi guzel
elti kizi gelirse ben ihbar ederim direk.Komsu apartman toplanmaları yasak yalnız.3150tl cezası var.
sadakatsiz yokmu bu aksamEşim gelince toptancıya gittik, millet benden fena toptancıdan alıcaklarımın yarısını alamadım. Bitmiş sahibine sordum depoda var ise getirirmisiniz diye abla sabah kuyruk oluyor bugün 11 de bitti dedi. 10 kilo un 30 tl.Ençok beni cezbeden oydu nescafede de indirim vardı kalmamış
-1 kasa sade maden suyu
-4 paket süt
-4 paket margarin
-eşimin işyerine kahve
58 tl tutmuş eşim ödedi. Ordan markete gittik tambugday unu 5 kilo, yarım mısır unu buraya ne kadar ödedi eşim bilmiyorum. 100 tl likde arabaya gaz aldık. Eve geldik ben günlerdir internetten kıyafet bakıyorum sepet hazırdı onu da aldık 5 taksit yaptık 668 tl. Eşim birşey diyemiyo çünkü onun aldıkları benim aldıklarımdan daha pahalı. Kızlar inşallah 2021 yılında yazın maskesiz, mesafesiz oluruz ve fıldır fıldır gezeriz çok ciciler aldım hepsi yazlık. Şimdi kekik çaylarımızı içtik ben Sadakatsizi izleyecegim. Hepinize iyi geceler.
onada yukselme baby derin nefes al ver al verMeyve kurutucular 300 -350 tl falan .
Onlardan almak daha mantıklı kurutma isinde
Komsu apartman toplanmaları yasak yalnız.3150tl cezası var.
kiz mozaikpastaya yakisiyomus ama krema.Basemalle
Benn kremaya asla kıyamıyorm
Herseye para harcarım krema bana asırı pahalı geliyor kız
Eski bölümü vardısadakatsiz yokmu bu aksam
Tv bakamadimda int. yaziyodu
Olabilir canım ama ben kettilimi bile kaldırdım tezgahta yer kapliyor diyeMeyve kurutucular 300 -350 tl falan .
Onlardan almak daha mantıklı kurutma isinde
Aynen onu bunu karıştırıyor yemem yapıo bu baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?