Canım benim bilmiyorum ki kimseye güvenemiyorum.Ben de istiyorum aşık olayım inşallah inanıyorum iyi biri çıkacak karşımaKız yok mu bi aday flan
Asık ol be Beren
Cok istiyorm asık ol sen
Güzel seviyorsun sen
Ben uyanığım merak etmeHerkesler bebesini aldi uyudu ruya bile görerkene ben bebe uyutmaya calisiyorum
1 de uyusa bari
No cano bende burdayımHerkesler bebesini aldi uyudu ruya bile görerkene ben bebe uyutmaya calisiyorum
1 de uyusa bari
İyi yapmışsın canım ben de bir daha söylemeyeceğimHoşgeldin zulocu bayanların grubunaBen de maaşımın tamamını söylememiştim. Zam yapınca dilimin ucuna geldi. Akıllı ol kızım dedim söylemedim. Bazen patronun verdiği bayram paralarını da söylemedim zuloya atmıştım.
Aynen öyleAmin canım
Kesinlikle.. en çok kendine guveneceksjn bu hayatta
Ben uyanığım merak etmegel sohbet edek
ooo bizim kizlar iste yaNo cano bende burdayım
Ah babalar da olmasa ne yapardıkooo bizim kizlar iste ya
simdi uyudu babasi kucaginda gezdirdi uyudu.
uykumu kacirtti ama
ben bir kez cok huysuzdu ve agliyordu agri kesici verdim, ondan haric bende 38,5 gibi atesi olunca verdim. Insan anliyor ya bence agrisi varsa. Doktorum diyordu, nasil senin agrin olunca agri kesiciye ihtiyacin varsa, onunda var. Agrisi fazlasa ver demisdi.Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.
Boşver yat dinlen misafir gelmiyor artkkın dün bende süpürmedimAksam 1.30 da yatan bebe benim uyumam 2yi gecti sabahin cininde yine uyandi wöhh artik ya
Geri uyuttum aglaya zirlaya.
Vallahi uzandim bende.
Buyuk ihtimal pisman olucam surayi toplasaydim kiza corba yapsaydim falan die ama napim ya sersem tavuk gibi geziyorum.
Az keyif yapicam uyuyamasamda.
İste bacımBenim mayıss yine sarktı
Valla heray aynı sey sıkıldım artık.
Cepten yiyorm bunlar yüzünden
Görsem isticem de .İste bacım
valla eltikizi geliyodu o da ise basladi iyi olduBoşver yat dinlen misafir gelmiyor artkkın dün bende süpürmedim
Bebeğe kim bakıyor kuzu onunda bebeği vardı dimivalla eltikizi geliyodu o da ise basladi iyi oldu
Ayy vallahi kimseyi kafam kaldirmiyo daha.
Zaten yetisemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?