Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi yapmışsın canım ben de bir daha söylemeyeceğim

Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.
ben bir kez cok huysuzdu ve agliyordu agri kesici verdim, ondan haric bende 38,5 gibi atesi olunca verdim. Insan anliyor ya bence agrisi varsa. Doktorum diyordu, nasil senin agrin olunca agri kesiciye ihtiyacin varsa, onunda var. Agrisi fazlasa ver demisdi.

Aksam 1.30 da yatan bebe benim uyumam 2yi gecti sabahin cininde yine uyandi wöhh artik ya
Geri uyuttum aglaya zirlaya.
Vallahi uzandim bende.
Buyuk ihtimal pisman olucam surayi toplasaydim kiza corba yapsaydim falan die ama napim ya sersem tavuk gibi geziyorum.
Az keyif yapicam uyuyamasamda.

Boşver yat dinlen misafir gelmiyor artkkın dün bende süpürmedim

Gece geç yattım ama bakamadım buraya bulaşık açtım sahur ettim orucluyum az dolaba biseyler vardı onlara baktım kalktım oglusa krep döktüm yedi Trendyol kargosu vardı esimin sabah ona uyandım inip aldım ortalık topladım çamaşır topladim az oglusla markete cikicak yufka kıyma alcam biseler daha akşama yayla çorbası var kıymalı börek yapcam bide salata yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…