Ay çok güzel onlar alDaha almadım
Vazgecirin beniiii
Lesli ve yürüyüş arada dans
Bana eşim askerlere yaptırdığı hareketleri yaptırıyor
Saol kuzum ya günler kısa iyi oluyor az kaldı haftaya iki gün tutarsam bitiyo gibiSelam kızlar hıphızlı girdim güne eşimi gönderdiğim gibi ortalık toplamaca evin camlarını açtım havalandırdım, ve mutfak akşamdan asma yapragı basmıştım suya biraz da kuru dolmalık biber. Önce kızlar istedi sebze çorbası, eşim keşkek istedi akşamdan bugdayımı ıslamıştım. Ocaga attım bunları dolmanın içini hazırladım başladım önce dolmaları doldurdum sonra yaprakları sardım 3 su bardagı pirinç ve biraz bulgurda koydum ama çok gerildim iki küçük dondurma kabı ve bir küçük tencere sardım. Dondurma kaplarını dondurucuya tencereyi de hazırladım buzdolabının sıfır derecesine koydum. Çorbamı ve keşkeğimi hemen blendırdan geçirdim mutfak topladım, bulaşık yıkadım detaylı bir şekilde ocagı sildim sabah eşime tost basmıştım sucukları tavada kızartırken hep sıçradı ama içime sindi tertemiz oldu. Bittimi hayır, hemen toz bezimi aldım oturdugumuz odada ki tv tozunu aldım, koltukların deri olan kısımlarını nemli bir ile sildim oturma odası koridor mutfak elektrikliye tutuldu elimle laminantlarını sildim. Elimi yüzümü yıkadım üstümü değiştirdim doğru bankaya işimi hallettim eve geldim yolda tanıdık bile görmek istemiyorum inanın bu vürüs beni çok değiştirdi ben tanıdığım insanlar beni görmese bile ben görünce selam verirdim hal hatır sorardım şimdi kaçıcak yer arıyorum. İnşallah herşey normale döner tabi ki bende inşallah. Yemekler tamam az önce bende yemegimi yedim ama hiç canım istemedi çayın yanına aldım gofret paketini valla gömdüm paketi. Sonra sizi okudum.
T thesekreter
Sekreterim Allah kabul etsin Maşallah sana hem çocuk hem ev iyi yetişiyorsun birde oruç tutuyorsun. Allah gayret kuvvet versin canım.
Annesi isten cikmis o bakiyomusBebeğe kim bakıyor kuzu onunda bebeği vardı dimi
taytlar guzel mi ya.Fileye gittik geldik oglusla avmye girdik tediden tayt aldım fileden kıyma yufka içe tea sucuk süt oglusa biseler iki küçük börek mısır haşlamalik 69 verdik
Kızlar
Okyonus ben deliriyorum galibaBana eşim askerlere yaptırdığı hareketleri yaptırıyorKarın çalışıyoruz yarım mekik falan.alt kat dükkan olduğu için gecede 50-100arası ip atlıyorum Ayrıca netten videolara bakıp popo bacak çalıştırıcı hareketlere başladım
Suya bayılıyor aynen deliriir yaAy çok güzel onlar albiraz karakter önemli ama senin kız küçük belki alışır , bir etkinlik alanı belirle. Ben hadi etkinlik zamanı örtü geliyor diyorum hemen o köşeye gidiyor bir tane büyük muşamba var onu seriyorum, orda su yada Kum , hamur, bakliyat taşıma oyunlarını oynuyor. Alan dışına çıkarsa bir kerr uyarıyorum devam ederse topluyorum, arada cozutsa da genelde alıştı bölgeyi terk etmiyor 2 yaşında şu an. Su ile ilgili olaylarda da eğer mızmızlanmıyorsa aktivite önlüklerinden giydirebilirsin.
kuzu firinnakarnayi basamellemi yapiyosun kremaylami?Slmmm bacımlar
Kız yolda uyumus hala uyuyor
Ayaktayız gece
Sok da 35 tl bıraktım;Avokado,yufka,2 paket makarna,cöp poseti,cips.
Aksma kendime fırın makarna yapcam.
Kıza brokoli corbası var.
Avokado yediririm kalkınca.
Kahve ictim,camasır astım.
Ses yapmayayım diye bi isde yapamıyorm
Basemallekuzu firinnakarnayi basamellemi yapiyosun kremaylami?
Kendime almadım canım oglusa aldım geçen aldım güzel cikmisti bitane daha aldım bugüntaytlar guzel mi ya.
1 tane almistim gecen sene hala onu gitiyorum banada lazim tayt
Aynı benBasemalle
Benn kremaya asla kıyamıyorm
Herseye para harcarım krema bana asırı pahalı geliyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?