Küçük Düşün Büyük Olsun!

Daha almadım
Vazgecirin beniiii
Ay çok güzel onlar al biraz karakter önemli ama senin kız küçük belki alışır , bir etkinlik alanı belirle. Ben hadi etkinlik zamanı örtü geliyor diyorum hemen o köşeye gidiyor bir tane büyük muşamba var onu seriyorum, orda su yada Kum , hamur, bakliyat taşıma oyunlarını oynuyor. Alan dışına çıkarsa bir kerr uyarıyorum devam ederse topluyorum, arada cozutsa da genelde alıştı bölgeyi terk etmiyor 2 yaşında şu an. Su ile ilgili olaylarda da eğer mızmızlanmıyorsa aktivite önlüklerinden giydirebilirsin.

Selam kızlar hıphızlı girdim güne eşimi gönderdiğim gibi ortalık toplamaca evin camlarını açtım havalandırdım, ve mutfak akşamdan asma yapragı basmıştım suya biraz da kuru dolmalık biber. Önce kızlar istedi sebze çorbası, eşim keşkek istedi akşamdan bugdayımı ıslamıştım. Ocaga attım bunları dolmanın içini hazırladım başladım önce dolmaları doldurdum sonra yaprakları sardım 3 su bardagı pirinç ve biraz bulgurda koydum ama çok gerildim iki küçük dondurma kabı ve bir küçük tencere sardım. Dondurma kaplarını dondurucuya tencereyi de hazırladım buzdolabının sıfır derecesine koydum. Çorbamı ve keşkeğimi hemen blendırdan geçirdim mutfak topladım, bulaşık yıkadım detaylı bir şekilde ocagı sildim sabah eşime tost basmıştım sucukları tavada kızartırken hep sıçradı ama içime sindi tertemiz oldu. Bittimi hayır, hemen toz bezimi aldım oturdugumuz odada ki tv tozunu aldım, koltukların deri olan kısımlarını nemli bir ile sildim oturma odası koridor mutfak elektrikliye tutuldu elimle laminantlarını sildim. Elimi yüzümü yıkadım üstümü değiştirdim doğru bankaya işimi hallettim eve geldim yolda tanıdık bile görmek istemiyorum inanın bu vürüs beni çok değiştirdi ben tanıdığım insanlar beni görmese bile ben görünce selam verirdim hal hatır sorardım şimdi kaçıcak yer arıyorum. İnşallah herşey normale döner tabi ki bende inşallah. Yemekler tamam az önce bende yemegimi yedim ama hiç canım istemedi çayın yanına aldım gofret paketini valla gömdüm paketi. Sonra sizi okudum.

T thesekreter

Sekreterim Allah kabul etsin Maşallah sana hem çocuk hem ev iyi yetişiyorsun birde oruç tutuyorsun. Allah gayret kuvvet versin canım.

Bana eşim askerlere yaptırdığı hareketleri yaptırıyorKarın çalışıyoruz yarım mekik falan.alt kat dükkan olduğu için gecede 50-100arası ip atlıyorumAyrıca netten videolara bakıp popo bacak çalıştırıcı hareketlere başladım

Saol kuzum ya günler kısa iyi oluyor az kaldı haftaya iki gün tutarsam bitiyo gibi

Fileye gittik geldik oglusla avmye girdik tediden tayt aldım fileden kıyma yufka içe tea sucuk süt oglusa biseler iki küçük börek mısır haşlamalik 69 verdik
taytlar guzel mi ya.
1 tane almistim gecen sene hala onu gitiyorum banada lazim tayt

Kızlar
Beni hoş görün başında bir bebeyle canli ders yapmaya çalışan öğretmen bı anneyim ben buraya etiket yapmışım
Gruptaki ev sahibi arkadaşlarım kusura bakmayın dan dan girmişim arada okuyorum sizleri seviyorum,okurken buraya etiket yapmışım hay Allah
Affedin yaa

Okyonus ben deliriyorum galiba

Ezogelin corba yaptim.
pilavim var.
kiza bal kabagindan corba yaptim.
kıymali bisi yapicam ama ne bilmem.
Dusunuyorum hala
ne nohut yiyolar ne bezelye dusunmekden usandım.
Mozik pasta yaptim bu sefer kremayla denedim hep sütle yapiyordum.
Dun aksam ıhlamurun yanina bisi bulamadilar gofret bulmuslar onu yediler
Resmen araniyolar ne yesek yanina diye.
Ne ev supurebildim ne toz alabildim.

Ancak ortaligi topladim
Iste sabah keyif yapmanin sonu

Suya bayılıyor aynen deliriir ya

Slmmm bacımlar
Kız yolda uyumus hala uyuyor
Ayaktayız gece
Sok da 35 tl bıraktım;Avokado,yufka,2 paket makarna,cöp poseti,cips.
Aksma kendime fırın makarna yapcam.
Kıza brokoli corbası var.
Avokado yediririm kalkınca.
Kahve ictim,camasır astım.
Ses yapmayayım diye bi isde yapamıyorm

kuzu firinnakarnayi basamellemi yapiyosun kremaylami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…