Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet kuzu artık sallanmak istemez arada sallardim ben uyku zamanı gelince karnıni doyururdum emerdi sonra yanına yatıp pişpiş yaparak uykuya daldiriyordum

İrmiklimi kuzu bende yapıyorum bu tatlıya benziyor

igda Nermin Yazılıtas var abla.
Kadın über maharetli masallah:)
5 cocugu var bide:)Sen de masallah hamaratsın abla onun gibi.
Börekler falan üsenmiyorsun acıyorsun:)
Ondan dedim Nermin abla diye:)
Teşekkür ederim Zeynom. Ama inan içten gelen birşey bu bazen biri beni durdursun diyorum. Yapmayı çok sevdiğim gibi yemeyi de az sevsem iyi olacak ama yeme konusunda da kendimi durduramıyorum. Ama irademe sahip olamıyorum. Beni de Nermin ablana benzetmene teşekkür ederim.

Evet canım bende emzirerek uyutuyorum arada söylüyorum kafanı koy gözünü kapat biseyler anlatıyorum
Öbür türlü gece boyu bırakmıyor yatağına koyunca uyanınca gelip emiyor

Gece bizimki çok geç yatıyor gündüz de geç kalkiyor

Gündüz yatirmadim bu sefer sekizde yattı on iki de kalktiyine olan bana oldu yatmadi

Kizlar bir haftadır kilo kontrolü yapmaya çalışıyordum
Tartilmadab başlamıştım
Bugün tartıldım
Beklediğim kilodan üç kilo fazlayim

Napam ne edem kur detooks ne varsa yardirmam lazım hiçte bilmiyorum
Bir Dukan birasıni biliyorum onunda düzenli yapmadım

50 tl A101;somon aldım 1 paket 19.90,kıza oyuncak vileda(mop icin kavga ediyorz evde)1 kutu süt,kuru üzüm,3 paket filtre kahve,1 paket türk kahvesi.
Aksm fırın somon ve fırın patates yapcam.
Alyada yer.
ama yyaaaa viledalarla mi oynicak balsurat

sarimsakli yogurtlu makarna yaptim.
tavuk kizarttim galetaunlu.
cok az da pilav var dunden.
patlicanli kofte yapcam bi de yiter.
Tatlida aksama biter.
Yarin sil bastan yemek.

Ben bi market yapmak istiyorum ama aasiri useniyorum ya
Giyin git gel ayy dusununce bile vazgeciyorum yine cikamicam galiba.

Seker,paketli gıda tamamen bırak cnm.
Sekersiz 21 gğn yapabilirsib
ama yyaaaa viledalarla mi oynicak balsurat
Büyüdü bu ya

Size dünyanın ek kolay sarımsaklı ekmeginin tarifini verem mi gızlarr
Verip hemenn patentini almaya gidiyprm bak benim tarifim kimsede görmedim(ay nekadr önemli)
Evde tırnak pidelerim vardı,onları 4 e böldüm,buzdılabında benim sarımsaklı zeytinyagım var,pidelerin üzerine gezdirip fırınlattım.
Süper oldu.
Aslımda parmesan ve biberiye olsa dadından yenmez

senin tariflerin kalp ben beybi

Selam kizlar kahvaltı sonrası disariciktik bulaşık açıp şöyle bı toplayıp oglus telsiz istiyodu oyuncak aldık gidip ordan fileye tavuk pirzola ıvır zıvır cikmiycas evden ddi esim pide ve ekmek süt küçük fairy bulaşık sabunu zeytin küçük tereyağ elimin alrindaki az kalmış buzlukta biraz vardı oda nerde karadelik gibi buzluk kıpirdancak yer yok kahve tek içimlik 105 verdik oyuncak pil tediden 50 oraya geldik eve esim kendine icicek biseler eve çekirdek biseler almış ne harcadı bilmiyorum

Gelince aldıklarımi yerleştirdim oglusu yıkadım tırnak kestim kendim duş aldim beyazları açtım kahve içip oglusla oynadık şimdi bulaşık boşalttım çamaşır astim makarna attım ocağa tavuk soslamistim patatesli fırında yapıyorum aksam için yogurt turşu var yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…