Evet kuzu artık sallanmak istemez arada sallardim ben uyku zamanı gelince karnıni doyururdum emerdi sonra yanına yatıp pişpiş yaparak uykuya daldiriyordumDün aksm bide sallamakla artık dalamıyor.
Eskiden yarım saat sallasam uyurdu,1-1.5 saat sallıyorz
Telefondaki uygulama uyarmıstı zaten,artk sallayarak uyutuyorsanuz süre uzar,kendi kendine uyumaya gecis yapmaya calısın diye.
Aksmda uykusu var 20.30 da süt verdim yattık yataga,elini ttuttum,ninni söyledim falan yok kalkıp gidiyo
En son aldım salladım artk uyudu tabi.
Ondan mı oldu noldu anlamadım.
Uyku eğitimine karsıyım.
Ama kendi uyuma rutini olusturmam lazım
İrmiklimi kuzu bende yapıyorum bu tatlıya benziyorKizlar kolay tatli arayanlar sunu siddetle tavsiye ediyorum bilen bilmeyen yapin yaptirin.
Eki Görüntüle 2732841
Bukadar kaldi dunden.
Kizla yaptim ben bunu cok basit ama tat
2 tane yedim sadece yememek icin direniyorum.
Basina oturunca 7-8 tane gidiyor lüp lüp.
erbaslar aksama bitirir yemicem.
Diren lelli.
iradeli lelli.
yeme lelli
yirsen döt döbek buyur lelli
gaganintut lelli.
@dimple81 sen seversin serbetli tatli yapmayi
evt cnm icinde de var disinda daİrmiklimi kuzu bende yapıyorum bu tatlıya benziyor
Valla canım bendd öğrenciyken biriktirdim hep lisede başladım o zaman aklım olsaydı altın alırdımValla kız 25 yasında mimarlık ögrencisiymis
Ögrenci okadar altını bursundan kısıp mı yaptı naptı
Teşekkür ederim Zeynom. Ama inan içten gelen birşey bu bazen biri beni durdursun diyorum. Yapmayı çok sevdiğim gibi yemeyi de az sevsem iyi olacak ama yeme konusunda da kendimi durduramıyorum. Ama irademe sahip olamıyorum. Beni de Nermin ablana benzetmene teşekkür ederim.igda Nermin Yazılıtas var abla.
Kadın über maharetli masallah:)
5 cocugu var bide:)Sen de masallah hamaratsın abla onun gibi.
Börekler falan üsenmiyorsun acıyorsun:)
Ondan dedim Nermin abla diye:)
Dün aksm bide sallamakla artık dalamıyor.
Eskiden yarım saat sallasam uyurdu,1-1.5 saat sallıyorz
Telefondaki uygulama uyarmıstı zaten,artk sallayarak uyutuyorsanuz süre uzar,kendi kendine uyumaya gecis yapmaya calısın diye.
Aksmda uykusu var 20.30 da süt verdim yattık yataga,elini ttuttum,ninni söyledim falan yok kalkıp gidiyo
En son aldım salladım artk uyudu tabi.
Ondan mı oldu noldu anlamadım.
Uyku eğitimine karsıyım.
Ama kendi uyuma rutini olusturmam lazım
ama yyaaaa50 tl A101;somon aldım 1 paket 19.90,kıza oyuncak vileda(mop icin kavga ediyorz evde)1 kutu süt,kuru üzüm,3 paket filtre kahve,1 paket türk kahvesi.
Aksm fırın somon ve fırın patates yapcam.
Alyada yer.
Seker,paketli gıda tamamen bırak cnm.Kizlar bir haftadır kilo kontrolü yapmaya çalışıyordum
Tartilmadab başlamıştım
Bugün tartıldım
Beklediğim kilodan üç kilo fazlayim
Napam ne edem kur detooks ne varsa yardirmam lazım hiçte bilmiyorum
Bir Dukan birasıni biliyorum onunda düzenli yapmadım
Büyüdü bu yaama yyaaaaviledalarla mi oynicak balsurat
senin tariflerin kalp ben beybiSize dünyanın ek kolay sarımsaklı ekmeginin tarifini verem mi gızlarr
Verip hemenn patentini almaya gidiyprm bak benim tarifim kimsede görmedim(ay nekadr önemli )
Evde tırnak pidelerim vardı,onları 4 e böldüm,buzdılabında benim sarımsaklı zeytinyagım var,pidelerin üzerine gezdirip fırınlattım.
Süper oldu.
Aslımda parmesan ve biberiye olsa dadından yenmez
Tamam canım çok kolaydı ne zamandır yapmıyordum bende şerbeti fln hemen olandan yapayım bu araevt cnm icinde de var disinda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?