Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi akşamlar,
Bugün sizden sonra işlere giriştim. Sonra arkadaşla konuştuk. Çocuklar için yasak olmayan saatlerde kızları sahile götürelim hava güzel dedi. Sahile götürdük kumla oynadılar. Koştular eğlenip enerji attılar. İyi oldu mutlu oldular.
gelince banyo yaptırdım. Uyutmadım. Yemek yedirdim. Biraz kitap okudum. Biraz boya yaptı. Biraz da bebekleriyle oynadı. Şimdi de çizgi film izliyor. Biraz sonra uyur.
Eşim gelmek üzere. Yemek yemeyecekmiş.
Bugün dönerken pazar kurulmuştu. Arkadaş pazara indi kuru soğan aldırdım. 5 tl. Zaten marketler açıkmış. Birşey olsa onur market var alt katta oradan alırız iki gün.

Ay bu Uraz k.ya uyuz oluyorm ya.
Eski esi kız deli gibi asık adam resmn umut verip haytına devam ediyor
İgda kızlarının dogumgununu kutlamıslar
Kadın kuaförlere gitmis,masalar yaptırmıs.
Bide adamın dizine yatmıs
Ablacım adm ordan cıkıp hayatuna devam ediyor niye kabul etmiyorsun diyesim vr(Bana noluyosA)
Kadının umuduna üzülüyorm resmen gördükce.
Yazılar paylasıyo flan takip etmiyorm da denk geliyo kesfette.
Kız cok asık ya

Alya beni yine aglattı
Nerde napıyo acaba kadın simdi
Cidden merak ediyor insan.
Nasıl dayanmıs bu acılara
Ben geçen kardesimlerde baktim annem izliyo biri vardı mavi gözlü olan psikolog da üvey annesi var kadın kızı kullanmış hep iyi üzüldüm kız evlenmemiş bile annemi birakmiyim diye üvey olduğunu kadın hastanede ölüm dosegunde soyluyor

Evet ya bütün isi gücü yaptırmıs el kadr cocga
Ve bınlar gercek hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…