- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
BEnim tarifler bebeli ana tarifleri sipsaksenin tariflerin kalp ben beybi
Aşkı memnu ne zaman başlar babyYaprak dökümü baslamıs kız
Ay yaza baslar oAşkı memnu ne zaman başlar baby
Keşke şimdi koysalar ya hayatımıza renk gelseAy yaza baslar o
Bi tur daha izlerim baslarsa
Keyfim yokken Kore dizileri izlerim ama aşkı memnu da aynı görevi görüyoryaprak dokumunu hic izlemedim daha
uzucu dizileri izlemiyorum.keyfim yokken yillardir friends izliyorum ben .hepten drama beni depresyonlara surukluyor
aski memnuya lafim yok onun entrikasi izletiyor.ama yaprak dokumunde babaya cok uzuluyorum ya ne hale geldi cocuklar diye izleyemiyorimKeyfim yokken Kore dizileri izlerim ama aşkı memnu da aynı görevi görüyor
O beni de sarmıyoraski memnuya lafim yok onun entrikasi izletiyor.ama yaprak dokumunde babaya cok uzuluyorum ya ne hale geldi cocuklar diye izleyemiyorim
Ben geçen kardesimlerde baktim annem izliyo biri vardı mavi gözlü olan psikolog da üvey annesi var kadın kızı kullanmış hep iyi üzüldüm kız evlenmemiş bile annemi birakmiyim diyeAlya beni yine aglattı
Nerde napıyo acaba kadın simdi
Cidden merak ediyor insan.
Nasıl dayanmıs bu acılara
Evet ya bütün isi gücü yaptırmıs el kadr cocgaBen geçen kardesimlerde baktim annem izliyo biri vardı mavi gözlü olan psikolog da üvey annesi var kadın kızı kullanmış hep iyi üzüldüm kız evlenmemiş bile annemi birakmiyim diyeüvey olduğunu kadın hastanede ölüm dosegunde soyluyor
Uyusun kuşum bol bol. Uykucu olsun. Çok aminKizim geri uyudu resmen anacim sen dinlen keyif yap diyo bana bugun kiyak gecti.
Sagol kizim berhudar ol..
Ne de olsa hafta sonu geldi
Babasina kitlerim bol bol yine mi keyifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?