Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saçımı az kestim kendim rahatladım kışın kurumuyor sürekli fonle kurutmuyorum saçlarım kötü oluyo diye az da kaş bıyık yaptım oglus erken uyurda maske yapacagim
Ben coronadan bu yana bir defa kuaföre gittim. Şimdi de gitmek istemiyorum. Saçım iyice kötü oldu. Kaşımı üst komşum kuaför ama çalışmıyor yaz günleri ona aldırmıştım. Son aylarda da kendim toparlamaya çalışıyorum.

ben ala bilirmiyim tarifi lütfen? 3 hafta sonra mutfagim kurulcak denerim

Aynen canım çok gitmiyordum zaten normalde de birde kesim 35 olmuş fiyatı az kestim zaten bı yere gittimiz yok cebimde kalsın

Öff dolapta tüm ölücüler bana yazıyor yazmış birisi fiyata kargo dahil yaparmisin diye ddim muadillerinde uygun koydum hem özellikli bide kesinti var üzerine teklif atti kargo dahil yapsam daha karlı yapabileceğim fiyati teklif yaptım yazmadı bişe bı kaç bişe daha ilişti gözüme koycam emzirme yastığı var koyucam nerde bulamadım bu ara

Ben onları çok yakistiriyordum
Ayrilmalari beni üzmüştu

Saçımı az kestim kendim rahatladım kışın kurumuyor sürekli fonle kurutmuyorum saçlarım kötü oluyo diye az da kaş bıyık yaptım oglus erken uyurda maske yapacagim
İyi yapmışsın sağlıkla kullan bende kendim alıyorum kas ve bıyık. Cesaret edemiyorum malesef

Ben onları çok yakistiriyordum
Ayrilmalari beni üzmüştu
Adam havalandı bence.
Kilo verdi ,ünlendi.
Ama kadın bi garip depresif halli hep.
Off güzel insanların ayrılmasına cok üzülüyorm
Hala Brad Pitt Jennifer Aniston la barısır diye bekleyen insannım ben

Asıyı bosa aradılar bence.
İgda bile bütün herkes anket yapıyır.
Ası olmak isteyen cok az
E sen olmcan ben olmucam kim olcak bu asıyı?
Saglık calısanlarına zorunlu değil mi?
İnsayifite bırakmasınlar asılasınlar herkesi valla.
Bitmez yani böyle.
Rota asısı yeni ası degil mi?
Catır catır vurduruyorz cocuklarımıza

Adam havalandı bence.
Kilo verdi ,ünlendi.
Ama kadın bi garip depresif halli hep.
Off güzel insanların ayrılmasına cok üzülüyorm
Hala Brad Pitt Jennifer Aniston la barısır diye bekleyen insannım ben
Hahaa kız bende takip ederdim hatta kadın ayrıldılar bı guzellesti e ablacığım adam yanındayken yapsaydın diyesim geldi ben onu angeliden daha çok beğenirsinilk izlediğim yabancı dizilerden birinde oynuyordu bu sevgim ondan olabilir

Ben de aşı taraftarı bir insanım ama Corona aşısı gerçekten çok yeni, bu konuda bilimsel anlamda bilgim olmadığı için şu an yorum yapamıyorum sadece gözlemleyip bilgi edinmeye çalışıyorum. Rota aşısına gelirsek Türkiye de yeni yaygınlaşıyor ama 1970 lerde aşı geliştirmeye başlanmış, 2010 larda sanırım kullandığımız aşıların lisansı alınmış. Yani deney yapılma süresi çok uzun. (kızım doğduğunda aşıları araştırmıştım da)

Ben de aşı olmaktan yanayım ama bize sıra en son gelecek. Bugün eşimle onu konuşuyorduk. Öncelikli olanlar var. 65 yaş üstü sağlık çalışanları vs gibi

Ben kafaya karsıyım.
Ası gelsin ası gelsin yıktılar ortalıgı ,ası gelince ben olmam
E ne ugrastırdın adamları ozman.
Biz rotayla 2015 de tanıstık.
Kardesimin kızla ögrendik.
Asıları arastırmadım acıkcası.
Cünkü kara delik google.
Canlı olan ve ölü ası varmıs.Korona icin.
Ölü ası daha iyi deniyor.
Ben buay Alyanın drna da soracagım.
Bakalım ne diyecek.

Ben de aşı olmaktan yanayım ama bize sıra en son gelecek. Bugün eşimle onu konuşuyorduk. Öncelikli olanlar var. 65 yaş üstü sağlık çalışanları vs gibi
Evet bunu aslında demeye calısıyorm
Sana bana sıra gelene kadaR yan etkileri var yok az cok cıkar herhlde ortaya.
Twtterdaki anketler %85 ası olmam demis daha bastan.
Sonra Suriyelilere ası olmadıkları icin kızıyorz

babyloading87 sacmalik ya
Kadin saf mi ne
seviyo hala ama karsiliksiz.
Bosanmissin (ki Uraz bisanmak istedi bence) hala damin kucagina yatmak ne
Cocugunuz var diye ne alaka yani.
Daha neler gorucizz bakalim.
Seviyosn tmmda adamm gitmis bırak artk
Adamın sevgilisi varmıs
Eski karıısı dizine yatmıs.
Saygısızlık yani
Ay bide o memiktolar hep ortada
Ablacım adm meme sevmiyo demek bosa acıyon

Günaydın kızlar
Dün maaşım yattı Allah bereket versin akşam koştur koştur markete gittik nasıl kalabalık Allah'tan yanımda eldiven vardı sıfır temas geldik evimize
350 TL harcamışız ama iki hfta rahat götürür bizi aldıklarımız bir tek zeytin alamadım onu da bugün hallederim iki dk marketler açıkmış nasılsa
Yeni bir program indirdim telefona artık giderlerimi hergün oraya yazıyorum doğalgazı da açtık bu ay bakalım nasıl yetircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…