- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Ben coronadan bu yana bir defa kuaföre gittim. Şimdi de gitmek istemiyorum. Saçım iyice kötü oldu. Kaşımı üst komşum kuaför ama çalışmıyor yaz günleri ona aldırmıştım. Son aylarda da kendim toparlamaya çalışıyorum.Saçımı az kestim kendim rahatladım kışın kurumuyor sürekli fonle kurutmuyorum saçlarım kötü oluyo diye az da kaş bıyık yaptım oglus erken uyurda maske yapacagim
Kizlar kolay tatli arayanlar sunu siddetle tavsiye ediyorum bilen bilmeyen yapin yaptirin.
Eki Görüntüle 2732841
Bukadar kaldi dunden.
Kizla yaptim ben bunu cok basit ama tat
2 tane yedim sadece yememek icin direniyorum.
Basina oturunca 7-8 tane gidiyor lüp lüp.
erbaslar aksama bitirir yemicem.
Diren lelli.
iradeli lelli.
yeme lelli
yirsen döt döbek buyur lelli
gaganintut lelli.
@dimple81 sen seversin serbetli tatli yapmayi
Aynen canım çok gitmiyordum zaten normalde de birde kesim 35 olmuş fiyatı az kestim zaten bı yere gittimiz yok cebimde kalsınBen coronadan bu yana bir defa kuaföre gittim. Şimdi de gitmek istemiyorum. Saçım iyice kötü oldu. Kaşımı üst komşum kuaför ama çalışmıyor yaz günleri ona aldırmıştım. Son aylarda da kendim toparlamaya çalışıyorum.
Ben onları çok yakistiriyordumAy bu Uraz k.ya uyuz oluyorm ya.
Eski esi kız deli gibi asık adam resmn umut verip haytına devam ediyor
İgda kızlarının dogumgununu kutlamıslar
Kadın kuaförlere gitmis,masalar yaptırmıs.
Bide adamın dizine yatmıs
Ablacım adm ordan cıkıp hayatuna devam ediyor niye kabul etmiyorsun diyesim vr(Bana noluyosA)
Kadının umuduna üzülüyorm resmen gördükce.
Yazılar paylasıyo flan takip etmiyorm da denk geliyo kesfette.
Kız cok asık ya
İyi yapmışsın sağlıkla kullan bende kendim alıyorum kas ve bıyık. Cesaret edemiyorum malesefSaçımı az kestim kendim rahatladım kışın kurumuyor sürekli fonle kurutmuyorum saçlarım kötü oluyo diye az da kaş bıyık yaptım oglus erken uyurda maske yapacagim
Adam havalandı bence.Ben onları çok yakistiriyordum
Ayrilmalari beni üzmüştu
Hahaa kız bende takip ederdim hatta kadın ayrıldılar bı guzellesti e ablacığım adam yanındayken yapsaydın diyesim geldi ben onu angeliden daha çok beğenirsinAdam havalandı bence.
Kilo verdi ,ünlendi.
Ama kadın bi garip depresif halli hep.
Off güzel insanların ayrılmasına cok üzülüyorm
Hala Brad Pitt Jennifer Aniston la barısır diye bekleyen insannım ben
Ben de aşı taraftarı bir insanım ama Corona aşısı gerçekten çok yeni, bu konuda bilimsel anlamda bilgim olmadığı için şu an yorum yapamıyorum sadece gözlemleyip bilgi edinmeye çalışıyorum. Rota aşısına gelirsek Türkiye de yeni yaygınlaşıyor ama 1970 lerde aşı geliştirmeye başlanmış, 2010 larda sanırım kullandığımız aşıların lisansı alınmış. Yani deney yapılma süresi çok uzun. (kızım doğduğunda aşıları araştırmıştım daAsıyı bosa aradılar bence.
İgda bile bütün herkes anket yapıyır.
Ası olmak isteyen cok az
E sen olmcan ben olmucam kim olcak bu asıyı?
Saglık calısanlarına zorunlu değil mi?
İnsayifite bırakmasınlar asılasınlar herkesi valla.
Bitmez yani böyle.
Rota asısı yeni ası degil mi?
Catır catır vurduruyorz cocuklarımıza
Ben de aşı olmaktan yanayım ama bize sıra en son gelecek. Bugün eşimle onu konuşuyorduk. Öncelikli olanlar var. 65 yaş üstü sağlık çalışanları vs gibiAsıyı bosa aradılar bence.
İgda bile bütün herkes anket yapıyır.
Ası olmak isteyen cok az
E sen olmcan ben olmucam kim olcak bu asıyı?
Saglık calısanlarına zorunlu değil mi?
İnsayifite bırakmasınlar asılasınlar herkesi valla.
Bitmez yani böyle.
Rota asısı yeni ası degil mi?
Catır catır vurduruyorz cocuklarımıza
Ben kafaya karsıyım.Ben de aşı taraftarı bir insanım ama Corona aşısı gerçekten çok yeni, bu konuda bilimsel anlamda bilgim olmadığı için şu an yorum yapamıyorum sadece gözlemleyip bilgi edinmeye çalışıyorum. Rota aşısına gelirsek Türkiye de yeni yaygınlaşıyor ama 1970 lerde aşı geliştirmeye başlanmış, 2010 larda sanırım kullandığımız aşıların lisansı alınmış. Yani deney yapılma süresi çok uzun. (kızım doğduğunda aşıları araştırmıştım da)
Evet bunu aslında demeye calısıyormBen de aşı olmaktan yanayım ama bize sıra en son gelecek. Bugün eşimle onu konuşuyorduk. Öncelikli olanlar var. 65 yaş üstü sağlık çalışanları vs gibi
Seviyosn tmmda adamm gitmis bırak artkbabyloading87 sacmalik ya
Kadin saf mi ne
seviyo hala ama karsiliksiz.
Bosanmissin (ki Uraz bisanmak istedi bence) hala damin kucagina yatmak ne
Cocugunuz var diye ne alaka yani.
Daha neler gorucizz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?