Gece dayanamayınca kaldırıyorum gazi çıkartması için filan bisey dediğim zaman yapıyor adamın derdi bebekle degilki benimleBebegin sorumlugunu vermek gerekiyor.
İlkaylar evet gece falan annede hep ama ben ise basladıgımdan beri ,benim diyen annelerden iyi bakıyor bizimki artk.
Uykudan kalksın hemenn yelek giydirir,kıs artk diye külotlu corap giydiriyorm hep,alya cıkarıp atıyr corapları.
Gecen hava iyi dedim giydirmedim.
Gelmis bana kıza külotlu corap giydir bacKları buz gibi olmus diyo
Pandemi olmasa cok gezecekler ama pandemi de bile birlikte oyuncakcıya flan gidiyorlar.
Biraz biz anneler de vermiyorz cocıkları,aman sen beceremezsin dedikce adamlar hepten bırakıyor yardımı.
E sonra tabi anne sinirli.
Nasıl olmasın?
9 ay kimselere vermedim.
Araya pandemi girdi flan birebir yalnzdım.
Valla tam gün bugun bakınca pertim cıktı
Uyutma erken diyorlar,valla gelip bakın ozman dicem
Sakin olmaya calıs.Bebekten önce harika bir ilişkimiz var di diyemem ama normaldik konuşuyorduk en azından. Bazı zamanlar tribe giriyor kavga etmeden normale dönmüyor elinden telefon düşmüyor takip ettiği maçlar bizden daha değerli heralde.
Başkalarının yanında o kadar farklı davraniyorki insanlar çok ilgili bana çok yardımcı oluyor falan zannediyor
Bebek yıkamaya yardım ediyor sadece başka bisey Yok, insan zorla biriyle aynı evin içinde tutulur ya konuşmaz suratsız filan olur aynı o şekilde davranıyor
Evlendik ilk günlerimizi burnumdan getirdi ailesiyle birlikte şimdi çocuk oldu yine aynı sindirim geçmiyor affedemiyorum ağlamaktan icim dışıma çıktı çocuğa baktıkça onuda bu ortama getirmekle haksızlık ettim diye daha çok üzülüyorum dipsiz bi kuyuya girdim hiç cikamayacakmisim gibi hissediyorum
Bence kıskanıyor ilgiyi suanGece dayanamayınca kaldırıyorum gazi çıkartması için filan bisey dediğim zaman yapıyor adamın derdi bebekle degilki benimle
Noldu anlamıyorum birden bana yabancilasti iyilesemedim ağrılarım var sıkıntıdayım yine de nazlanmiyorum sesim çıkmıyor üzerine o bana trip atıyor anlamıyorum gerçekten. Söyleyince de ben ne yapıyorum ki der çıldırıcam
Anlamıyor aptalın teki ,Sakin olmaya calıs.
Suan tek önemli olan sen ve bebek.
Dünya yıkılsa umrunda olmasın bırak.
Emzirme silahını kullan gerekirse.
Biri bisey derse emziriyorm sütüm etkilenmesin de.
Bizim olaylar cok cok büyürdü ,annemlerde koci de emziriyorjm diye sustular
Aa baktım elimde bu silah var,sütüm etkilenmesin kavga istemiyrm dedim herkese.
Bna karşı normalde de böyle yaptığı zamanlar oluyor çok ilgili değil ki sorsan yoruluyor kafasını dagitiyormusBence kıskanıyor ilgiyi suan
Cok insanı bisy.
Bebek geldi 2plana atıldı dogal olarak.
E bebege bisey diyemeyeceğine göre sana sarıyor.
Babalık izninde mi?Anlamıyor aptalın teki ,
Onun keyfi önemli sadece
Bide annem yardıma geliyo ya çok biliyomus gibi onada karisiyor
İssizlikften isteBna karşı normalde de böyle yaptığı zamanlar oluyor çok ilgili değil ki sorsan yoruluyor kafasını dagitiyormus
Hadi siftahı yapmısısn bereketli olsınSelamlar kizlar yazamadim bir bugün yemek oğlan dizi izledik çabuk geçti film açtık izliyos dolapta ilk satışı yaptım p tesi kargoya vercem yarım saat mesafede yürüyüş olur kahvaltı edip çıkarım yemekler bitti esim kokoreç istoyo yarın bulursa yaparım yoksa ne yaparsam
Bende sayarimBen degmicek en 10 kisi sayarım
Oluyor canım. Canını sıkma lütfen öyle olumsuz düşünme...Selamlar
Doğum yaptıktan sonra eşlerinizle aranızdaki ilişki bozuldu mu yoksa daha mi baglandiniz bende mi bi sorun var gerçekten çok merak ediyorum ne olduğunu anlayamıyorum düşman olduk sanki birbirimize akşama kadar elinde telefon sosyal medyada yada mac izliyor .
Sinirimden Sabah dan beri ağlıyorum bebeğime baktıkça onu doğurduğun için haksızlık yapmışım gibi geliyor ben huzursuzum eminim oda huzursuzluğunu hissediyor buda daha çok uzuyor beni içinden cikamiyorum
bizde de ben suan 2.plandayimBence kıskanıyor ilgiyi suan
Cok insanı bisy.
Bebek geldi 2plana atıldı dogal olarak.
E bebege bisey diyemeyeceğine göre sana sarıyor.
ooo haydi hayirli bereketli olsunSelamlar kizlar yazamadim bir bugün yemek oğlan dizi izledik çabuk geçti film açtık izliyos dolapta ilk satışı yaptım p tesi kargoya vercem yarım saat mesafede yürüyüş olur kahvaltı edip çıkarım yemekler bitti esim kokoreç istoyo yarın bulursa yaparım yoksa ne yaparsam
Babalık izni bitti o zamanlar anestezi etkisi sarılık hastane gel gitleri derken hemen geçti bu son günlerde başladı zaten yine böyle yapmaya sorsan bisey Yok der suratından düşen bin parca asla konuşmuyor benimleBabalık izninde mi?
Ayy o fena bisey
Simdiki aklım olsa asla kullandırtmazdım babalık izni
Ayak altında dolanmasın
Bizde alya mama destekli gitti dr dediki 30 cc verin
Biz bigün 40 cc vermisiz
Ay aksma kadr söylendi
Neden veriyorsnjz
Catlatcanız mı cocugu diye
En son kontrolde demistim dra ya biz 40 cc verdik bisey olmadı ama esim panik yaptı diye
Dr hic bisey olmaz 60 a kdr verebilirsiniz demisti.
Böyle bisürü olay yasadık
Adamı bogmadan iyi geldim yine bugunlere
Haftasonu yasagi var diye evde iki günİssizlikften iste
Suan bisey yapmadıgı icin bari karısayım da ortamda yok sayılmayayım diyordur
Ay sinir oluyorum yeni doğum yapmışsın erkeklerin çoğu böyle adapte olamıyorlar geçiyor ama sen canını sikmamaya bak bugünlerin gelmiyor geri sen görev ver bezi getir babası fln gibi yardım isteSelamlar
Doğum yaptıktan sonra eşlerinizle aranızdaki ilişki bozuldu mu yoksa daha mi baglandiniz bende mi bi sorun var gerçekten çok merak ediyorum ne olduğunu anlayamıyorum düşman olduk sanki birbirimize akşama kadar elinde telefon sosyal medyada yada mac izliyor .
Sinirimden Sabah dan beri ağlıyorum bebeğime baktıkça onu doğurduğun için haksızlık yapmışım gibi geliyor ben huzursuzum eminim oda huzursuzluğunu hissediyor buda daha çok uzuyor beni içinden cikamiyorum
Bebek konusunda bisey isteyince yapıyor derdi benimle, hamileykendr ara ara böyle yapıyor du zaten beni yok sayıyor resmen doğurdum isim bitti gibiOluyor canım. Canını sıkma lütfen öyle olumsuz düşünme...
O da alışacak onu da sorumluluğa dahil etmeue çalış .
Destek almaya çalış ondan..
Evet bugün dedim zaten yeni evlendiğin günleride burnumdan getirdin şimdide aynısını yapiyosun sesini cikartmadiAy sinir oluyorum yeni doğum yapmışsın erkeklerin çoğu böyle adapte olamıyorlar geçiyor ama sen canını sikmamaya bak bugünlerin gelmiyor geri sen görev ver bezi getir babası fln gibi yardım iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?