Sözde dünden tavuk ve kuru vardı bugün pilav yaptım bide turşu fln yendi birde muhallebi adam kuruttu bir pilav kaldı az yemek peşine çay çekirdek saat 10 gece yumurta pisirsene ddi pisirdum ben yemedim geç oldu diye arada muhallebi var bideYarin yine yemek derdim var
Biberleri doldurcam, guvec yapicam..
yine firin acicam elektrik fatr. cosuyormus
bu ara.
Esim gecem 195tl gelmis dedi.
yaa extra firin sık calisiyor farkli baska elekt. alet yok ki herzamanki seyler.
Evrilip devriliyorum halim yok ya.
aksam uzeri evi supurdum komple dedim kapanis.
İhlamur kayniyo alin icin
Oglan ben yine aciktim dedi
Len siz doymazmisiniz hic besmele cekin yemeden dedim.
Vallahi mutfakla ilgili kesin bisi denmis uzerime oynanmis.
Mutfak benim kaderim.
Dogdugun ev kaderindir gibi oldu
Mutfaksiz ev istiyoring.
karsina al suclayici degilde, tatli dille konus. Onu sevdigini, artik bir aile oldugunuzu. Cocuk ve kendiniz icin mutlu ve huzurlu bir yuva kurmaniz gerektigini anlat. Belki bazi tersliklerle basladi bu iliski, ama öyle ilerlemesinin gerekmedigini. Belli bir noktadan sonra iylesmiyen yaralar ala bileceginizin, onun icin el ele tutup yeniden baslamaniz gerektigini gibi seyler söyle bence.Çok üzgünüm iki ucu b.klu değnek bu işin içinden çıkılmıyor, bırakıp gitseydim keşke diyorum ilk hatasını gördüğümde şimdi böyle yapamazdı. Ben yanında oldum her zaman şimdi çocuk oldu baba oldu daha me yapayim onun icin .
Böyle kızıyorum kendi kendime düşünüyorum sonra kızıma baktıkça bnm huzursuzlugum onada geçer diye üzülüyorum karmakarışık duygularımbana prensesler gibi davransın etrafimda 4 dönsün demiyorum ama insan hicmi sormaz iyimisin diye aynı evin içinde konuşmayacak kadar düşmanlığı da haketmiyorum
Bizim ilk günden bu yana hala karışır. Olsun kızı kıymetli işte anlaAnlamıyor aptalın teki ,
Onun keyfi önemli sadece
Bide annem yardıma geliyo ya çok biliyomus gibi onada karisiyor
Benim eşim de çocuğu oyalamayı çok beceremiyor. Biraz oynuyor çabuk sıkılıyor. Bebekken de ben ondan bakım konusunda birşey beklemedim.ilk aylar yanında uzanıp uyutmayı seviyordu. Yemek yediriyordu bunları keyifle yapıyordu. Ama mama verdiğini alt değiştirdiğini çok hatırlamam beceremezdi. Hatta ilk eşimin teyzesi biberonu eline tutturmuştu yapsın diye :) o an boğazında kalacaktı korktuBebe konusunda esim sagolsun bi sikinti yasamadim.
Benimlede ilgilendi bebeylede.
Hatta annenin kalmasina gerek yok ben bakarim dedi.
Ama ise gidiyordu gece nasil kalk dicektim adama surekli annem geceleri kaldi biraz iste ben toparlaninca gerek kalmadi anneme.
Aiyy ilk dogum yapip gelince annemle guya ayni odada yattik gece falan bebegi kucagima verdin diye sesleniyorum kadin uyanmiyo bende kalkamiyorum.
Esim icerden gelip kaldiriyordu beni.
Simdide bebesiyle oynuyolla uzandim oda da ben aiy yoruldum ben hafta sonu benim tatilim.
Ama esim yemek falan beceremez.
ancak gotur getir ☺
Bence çok üzerinde durup kendini üzme pek oralı olma üzerine gitme. Kızınla mutlu olmaya bak. İlla çevre aile etkisi olabilir. Sen kızınla ilk günlerinin tadını çıkarmaya bak derim. Bugünler geri gelmez. Onu kendi haline bırak.Yine sordum ben bisey yapmıyorum ki sen yapiyosun diyor bnmle konuşmayan evde yokmusum gibi davranan kendisi
Aynı fikirdeyim. Sen kötü söyledikçe aile kafasında değerlenir. Ama bir bakarsın ses etmezsin kendi ailesiyle ilgili kötü söylemeye başlar.karsina al suclayici degilde, tatli dille konus. Onu sevdigini, artik bir aile oldugunuzu. Cocuk ve kendiniz icin mutlu ve huzurlu bir yuva kurmaniz gerektigini anlat. Belki bazi tersliklerle basladi bu iliski, ama öyle ilerlemesinin gerekmedigini. Belli bir noktadan sonra iylesmiyen yaralar ala bileceginizin, onun icin el ele tutup yeniden baslamaniz gerektigini gibi seyler söyle bence.
Ailesi hakkindada kötü yorumlar yapma. Ne olursa olsun ailedir, atsan atilmaz, satsan satilmaz.
Umarim sorunlarinizi atlatirsiniz, huzura kavusursunuz canim
Özledik seniSelam kızlar
İşler yoğun
Bu arada yine görev değişikliğim oldu
20 kişilik ekinin başına getirdiler
Bakalım hayırlı olur inşllah
Önce pek düzenim bozulsun istemedim
Ama çok ısrarcı oldular
Kabul ettim
Evlere kapandık sessizce devam ediyoruz
Aklımdasınız ama işe dalınca yazamıyorum.Özledik senihayırlı olsun yeni işin. Arasıra uğra özletme kendini
Hayirli olsun bacimAklımdasınız ama işe dalınca yazamıyorum.
Bende özledim
Hahaa kız kendi yarım gün çalışıp hem evi hem çocuğu idare edebilirmi sen çokta güzel idare ediyorsun tebriklerGÜnaydınlar
İyi pazarlar
Koci ise geckaldı uyumus kalmısız
8 de uyandı Alya
Kahvaltı ettik
Bugun yemek yok dısardan söylicem dedim
Cig köfte söylicem öglene kendime
İcli köftede söyle diyo gelince yermis
Aksma da pide getiririm dedi.
Valla kızla tam mesai yapamıcm dedim
Kızım anan sana bakıcı tutar tam gün baksa diyo
Anan gibi sosyetik olma diyo cocuga
Hayırlı olsun canım yeni görevinAklımdasınız ama işe dalınca yazamıyorum.
Bende özledim
Yaa canımsınHahaa kız kendi yarım gün çalışıp hem evi hem çocuğu idare edebilirmi sen çokta güzel idare ediyorsun tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?