Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sözde dünden tavuk ve kuru vardı bugün pilav yaptım bide turşu fln yendi birde muhallebi adam kuruttu bir pilav kaldı az yemek peşine çay çekirdek saat 10 gece yumurta pisirsene ddi pisirdum ben yemedim geç oldu diye arada muhallebi var bide geçen haftadan beri akşamları oruç hariç dikkat ettim 600 gram gitmiş bozamiycam moral oldu bana

karsina al suclayici degilde, tatli dille konus. Onu sevdigini, artik bir aile oldugunuzu. Cocuk ve kendiniz icin mutlu ve huzurlu bir yuva kurmaniz gerektigini anlat. Belki bazi tersliklerle basladi bu iliski, ama öyle ilerlemesinin gerekmedigini. Belli bir noktadan sonra iylesmiyen yaralar ala bileceginizin, onun icin el ele tutup yeniden baslamaniz gerektigini gibi seyler söyle bence.
Ailesi hakkindada kötü yorumlar yapma. Ne olursa olsun ailedir, atsan atilmaz, satsan satilmaz.
Umarim sorunlarinizi atlatirsiniz, huzura kavusursunuz canim

Benim eşim de çocuğu oyalamayı çok beceremiyor. Biraz oynuyor çabuk sıkılıyor. Bebekken de ben ondan bakım konusunda birşey beklemedim.ilk aylar yanında uzanıp uyutmayı seviyordu. Yemek yediriyordu bunları keyifle yapıyordu. Ama mama verdiğini alt değiştirdiğini çok hatırlamam beceremezdi. Hatta ilk eşimin teyzesi biberonu eline tutturmuştu yapsın diye :) o an boğazında kalacaktı korktu
Zaten çalışıyordu.hiç yapsın demedim.

Yine sordum ben bisey yapmıyorum ki sen yapiyosun diyor bnmle konuşmayan evde yokmusum gibi davranan kendisi
Bence çok üzerinde durup kendini üzme pek oralı olma üzerine gitme. Kızınla mutlu olmaya bak. İlla çevre aile etkisi olabilir. Sen kızınla ilk günlerinin tadını çıkarmaya bak derim. Bugünler geri gelmez. Onu kendi haline bırak.

Aynı fikirdeyim. Sen kötü söyledikçe aile kafasında değerlenir. Ama bir bakarsın ses etmezsin kendi ailesiyle ilgili kötü söylemeye başlar.

Özledik seni hayırlı olsun yeni işin. Arasıra uğra özletme kendini

Kizi aksam uyutamadik resmen direndi 1.30 falandi uyudugunda ben nasil bu saatlere duzen kurcam sastim kaldim.
Besikde, ayakda, arabada denedik ı ıhh.
Simdi doyurdum geri uyudu.

Gece artik aldim geldim yataga kivrana kivrana uyudu.
Uyumamak icin kivraniyo donuyo, kendi kaydiriyo asagilara falan.
Sebeklik pesinde guluyo kikir kikir ☺
Uyusun bari biraz geri uyucam az daha

GÜnaydınlar
İyi pazarlar
Koci ise geckaldı uyumus kalmısız
8 de uyandı Alya
Kahvaltı ettik
Bugun yemek yok dısardan söylicem dedim
Cig köfte söylicem öglene kendime
İcli köftede söyle diyo gelince yermis
Aksma da pide getiririm dedi.
Valla kızla tam mesai yapamıcm dedim
Kızım anan sana bakıcı tutar tam gün baksa diyo
Anan gibi sosyetik olma diyo cocuga

Hahaa kız kendi yarım gün çalışıp hem evi hem çocuğu idare edebilirmi sen çokta güzel idare ediyorsun tebrikler

Ay gece gece bütün tuhaflar beni buluyor zaten uygun koyuyorym ürünleri dolaba 1 e doğru gelen bir tayfa var 40 TL lik ürüne 20 yolluyor 30 olsun kargo senden olsun diyor önceki gün leopar için teklif atana güzel fiyat verdim zaten diğerlerine bakınca yeni ve uygun almadı gitmiş 3 katı olan daha büyük bişe almış hemde ayrıca kargo ödeyerek millet bı bana uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…