Küçük Düşün Büyük Olsun!

_Sitare_ gecici bir durumdur evin duzeni degisiyor, hersey bebege göre olusuyor.
O da alisacak bu duzene.
Inşallah öyledir çok sıkıcı ve huzursuz bi ortam.
Kız doğdu çok şükür durumu iyi mutlu olup birbirimize destek olcagmiz yerde bna düşman oldu resmen anlamiyorum

normalde gercekten mutlu olan evliligimiz varken lohusalikda adami vurasim gelmisdi yine normale döndük

gel bana, halen mutfagim yok

sizin sorunlariniz disardan geliyor. Aileyle yasadiginiz sorunlar etkiliyor diye düsünüyorum

sen cocugu annesine bacilarinagöstermiyorsun diye böyle bence
Geçen gün babamlara gittik kızım ilk defa gidiyor evine diye babam altın taktı orda yazmıştım burayada ona da tavır yaptı vay niye onlar bize gelip de takmıyormuş sonuç olarak yine geldiler görmeye benimkiler .
Kendi annesi bacıları arayıp sormuyorki ben ne yapayım hastaneden geliyorduk kapıda kardeşiyle karşılaştık bebek pusetin içinde benimle konuşmuyor olabilir hala oldu sonuçta örtüyü kaldırıp bi merak eder yeğenime bakayım der insan . Ben çok kızgınım onlara evet ama ben mi kardeşinizi aramayın diyorum sanki benim ailem devamlı arıyor soruyor onunkiler aramıyor diye eziklik duyuyor olabilir içinden. Benden güzellik görünce fazla geldi ailesinden gördüğü gibi ezmeliydim değer vermemeliydim kıymetli olurdum
Benim ailemde ondaki değişimin farkında, annem sordu hatta neden öyle yapıyor degisik davranıyor dedi bisey demedim

Selamm kızlar
Uyutma faslında herzamanki gibi buradayım :) Bugün yürüyüş yapacaktım yapamadım. Gündüz öyle takıldık evde 4-5. gibi markete indim. Eşim bugün çiğ köfte yapayım dedi. Eksikleri ben alayım dedim. 45 tl tuttu. Eve geldim kız uykum var dedi. Uyutsammı diye kararsız kaldım. Neyse 1 saat uyusun dedim. O çiğ köfteyi yaparken ben kıza tavuk ve makarna yaptım. Uyandırdık. Yemek yedirdim. Bol bol Yoğurt yedirdim. Sonra çay faslı. Kıza parmak boya taş boyama yapmak istedi yine onu yaptırdum sulu boyayı kendi boyama kitabını boyamak istedi boyadı. ardından puzzle yaptık. Sonra eşleştirme kartları ile oynadık.
o arada eşim mutfağa gitti. Baktık gelmedi bir baktım makinayı boşaltmış. Ocağa girişecekti bırak ben yatmadan hallederim dedim. Olsun siz oynayın dedi. Neyse birlikte sildik. Kıza dişini fırçalattım kitap okudum. Uykuya geçtik.

cogu evliliklerde iste böyle icden degilde disdan gelen sorunlar huzursuzluk yaratiyor malesef.

enisteye

Kuzum biz çocuktan sonra daha iyi olduk. Çocukla sorunlarımız daha azaldı,önceden bir kavga etsek uzardı. Ayrıca eşim de önceliği kendi evine vermeye başladı. Mesela sorunları uzatmadı. İkimizde daha olumlu olduk. Ben lohusalık yaşamadım. İlla o dönemde insan daha alıngan kırılgan oluyor.O dönemde sık sık ağlamalarım bunlardan çok kızımla bağlarımızla alakalıydı.
Tabi beklentin daha başka şeylerdir. Ama o an düşünememiş olabilir. Sonuçta erkekler o dönemde kadınlar gibi olmayabilir. İstersen konuşmayı dene. Hassaslığını beklentini anlat. Zaten ilerleyen zamanda kızın büyüdükçe o da daha çok onunla vakit geçirecek. Diğer şeylere vakti kalmayacak.

cogu evliliklerde iste böyle icden degilde disdan gelen sorunlar huzursuzluk yaratiyor malesef.
Çok üzgünüm iki ucu b.klu değnek bu işin içinden çıkılmıyor, bırakıp gitseydim keşke diyorum ilk hatasını gördüğümde şimdi böyle yapamazdı. Ben yanında oldum her zaman şimdi çocuk oldu baba oldu daha me yapayim onun icin .
Böyle kızıyorum kendi kendime düşünüyorum sonra kızıma baktıkça bnm huzursuzlugum onada geçer diye üzülüyorum karmakarışık duygularım bana prensesler gibi davransın etrafimda 4 dönsün demiyorum ama insan hicmi sormaz iyimisin diye aynı evin içinde konuşmayacak kadar düşmanlığı da haketmiyorum

Gerçekten bisey beklemiyorum normal davransa yeter eve geldiğimden beri bn doğum yaptım dikisim var yatcam demedim iş yaptım ev topladım zaten oda yat dinlen rahatszsin demedi .konuştum niye böyle yapiyosun deyince ben bisey yapmıyorum diyo ben buyutuyomusum bisey yapmamış o öyle diyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…