Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizimki kokerec diye çıktı gitti oglusla yakındaki Onur'a et almış kizartmaya adama her dakka ver et yesin hiç sebze yapmasak sormaz mercimek çorba yapcam biraz pilav var patates kizart ddi bide oğlana oyuncaklı bişe almış ekmek fanta biseler daha 150 harcamış anam ddim bende bütçe yapicam diyorum bu adamla

Arayan Mevlasını da bulurmus misali acık cigköfteci buldum yemek sepetinde
50 tl baydım.
Cig köfte ,icli köfte ,2 tane sütlac.
Devlet bu karantinaları ocagımıza incir agacı dikilsin diye mi veriyor nedir
Cumadan beri harcanan paranın haddi hesabı yok ben ayrı koci ayrı
Biz tatlısesciyiz cig köftede,komagene söyledim cig köftesi benlik acısız.
Tatlıses acısız yapmıyor direk basıyor isotu
Ama icli köfteleri fecaatmis daha da söylemem .
Hamur resmn
Benim gibi eli hamur görmemis birine yaptırmıslar zaar

Afiyet olsun kuzu ve bende burda var çok güzel yapan oraninkini seviyorum çiğ köfte candır

Çıktım geldim bende bı dışarı a101 e girdim süt sucuk sosis patates portakal oglusa maske bı kaç şey daha 42 verdim bende 200 gitti bugün mercimek attım ocağa eti zeytinyağlı marine ettim 5 gibi yaparım fazla almış az az iki poşet yemeklik attım yarın etli bamya yaparım belki

Selam güzell bayanlar,
Dün gece eşim kızın odasında yattı. Sabaha doğru sen kalk anne nerde diye. Dur yatıyor anne demiş yine de geldi yanıma. Eşim de bozuldu tabi çünkü ben odasında yatınca uyanıp gelmiyor. Oysa uyanıp yatağa gelmesin diye yatmıştı odasında. Bugün kahvaltıda krep yaptım. Biraz da eşim seviyor çiğ köfteyi yumurtaya bulayıp kızartıyorlar onu istedi ondan yaptım. Kahvaltıdan sonra oturduk biraz film izledik. Kız da ipad de takıldı. Sonra kapattırdım. Yine standart biraz hareket oyuncaklarıyla oynadı. Uyıtacaktım. Biz geçtik yatak odaya o da geldi. Zaten babası bana sarılsa hayııır bana sarıl ben anneme sarılırım diyor
Sonra bizde uyumuşuz bir saat. Uyanınca buzluktan tavuk bonfile çıkarttım. Eşim makarnayla onu yaparız dedi. Dün kıza yaptım canı çekmişti.
Bugün yürüyüşümü de yaptım sitede iki tur attım. 2400 adım saydım. Hamlaşmış vücutum. Yokuşu zor çıktım. Böyle devam edersem iyi. Kız da uyanır biraz sonra.
Çiğ köfte demişsiniz yedikçe yiyesim geliyor gelin yiyeeekk var evde. :)

Ben kendim yapıyorum çiğköftedün akşam yaptık senide çağırırım baby ne bilem bakmadım
Süper olmuş
Bi ara içli köfte mantı sattım esim kursa gidiyordu yetişemeyince mecburen yapıp satıyodum

Ohh eline saglıkk
Ben daha kısırı beceremiyorm G

Yine mutfakdan cikamadigim bir gun daha
Ya gercekden niye böyle oluyor anlayamiyorum.
Kizi yikadik
camasir astim ortalik topladim gerisi mutfak.
Kibris tatlisi yaptim
Firinda dolma, etli patlicanli falan et yemegi mercimek corbasi yaptim.
Bulasik mak. calistir falan.
Simdi kizinkiler yikandi onlari asicam.
Daha ancak oturdum az.
Bu mutfak yedi beni

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun güle güle büyütün. Soruna gelince şu an hayatının odak noktasında eşin var farkında mısın? Odak noktanı eşinden bebeğine kaydırmanı tavsiye ederim. Söylendiği kadar kolay olmadığını biliyorum ama kendin için bunu yapmak zorundasın. Bir de sorunu o kadar çok sahiplenmişsin ki eşinin sahipleneceği bir sorun bırakmamışsın ortada. O sorunu ortaya bırak ve gerçek sahibi olan eşin onu sahiplenebilsin. Gerginken, kızgınken, mutsuzken asla sorunlardan bahsetme. İyi olduğunuz bir zamanda güzellikle anlat hissettiklerini. Her zaman ben dili ile konuş. Tavrını net ortaya koy. Değişmezse de sen davranış şeklini değiştir. Bu günler çok kıymetli olumsuza odaklanarak geçirme lütfen.

ya 10liralik alirdik bukadar gelirdi
roka bile koymamisti
Biz elazığlı çiğköftecinin beğenirdik. Eskiden onunki o fiyattı, pahalı geliyordu. Şimdi kimbilir ne kadardır. Zaten hazır olanlarda kıyma da yok. Gerçi ben kıymasız daha çok severim.Dün bulgurun 1 kilosunu 8,5 a aldım. Reisinki. Baktım başka markalarda yakın fiyat reis aldım. Pirincini alıyordum da bulgur da pahalı geldi.Taze soğan da 5 liraydı

Saat 6 ya doğru uyandırdım kızı. Eşim de diyor ne çok uyudu. Normal uyuma saati
Sonra yemeğe giriştik. Eşim tavuğu yaptı ben de makarna yaptım. Kremalı parmesan peynirli köri fesleğen Hardal zerdaçal kattım seviyorum böyle makarna. Şimdi çay keyfindeyiz. Size selam vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…