- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
O minnak ellereBirikimci bebe uyandı.
Sayım yapıyor bilenzikler tmm burda
Salonun ortasında salıncak var evde demismiydim
Afiyet olsun kuzu ve bende burda var çok güzel yapan oraninkini seviyorum çiğ köfte candırArayan Mevlasını da bulurmus misali acık cigköfteci buldum yemek sepetinde
50 tl baydım.
Cig köfte ,icli köfte ,2 tane sütlac.
Devlet bu karantinaları ocagımıza incir agacı dikilsin diye mi veriyor nedir
Cumadan beri harcanan paranın haddi hesabı yok ben ayrı koci ayrı
Biz tatlısesciyiz cig köftede,komagene söyledim cig köftesi benlik acısız.
Tatlıses acısız yapmıyor direk basıyor isotu
Ama icli köfteleri fecaatmis daha da söylemem .
Hamur resmn
Benim gibi eli hamur görmemis birine yaptırmıslar zaar
Saolsın kuzu.Afiyet olsun kuzu ve bende burda var çok güzel yapan oraninkini seviyorum çiğ köfte candır
Ben kendim yapıyorum çiğköfteArayan Mevlasını da bulurmus misali acık cigköfteci buldum yemek sepetinde
50 tl baydım.
Cig köfte ,icli köfte ,2 tane sütlac.
Devlet bu karantinaları ocagımıza incir agacı dikilsin diye mi veriyor nedir
Cumadan beri harcanan paranın haddi hesabı yok ben ayrı koci ayrı
Biz tatlısesciyiz cig köftede,komagene söyledim cig köftesi benlik acısız.
Tatlıses acısız yapmıyor direk basıyor isotu
Ama icli köfteleri fecaatmis daha da söylemem .
Hamur resmn
Benim gibi eli hamur görmemis birine yaptırmıslar zaar
Ohh eline saglıkkBen kendim yapıyorum çiğköftedün akşam yaptık senide çağırırım baby ne bilem bakmadım
Süper olmuş
Bi ara içli köfte mantı sattım esim kursa gidiyordu yetişemeyince mecburen yapıp satıyodum
Aynn ya 400 gr 23 tlBaby gecen aksam bende aldirdin esime cnm istedi 20tl el kadar sey oglanla bana yetmedi valla..
iyice azaltti bunlar ama oranin ki guzel sadec
ya 10liralik alirdik bukadar gelirdiAynn ya 400 gr 23 tl
Sanki et kıyma alıyorz
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun güle güle büyütün. Soruna gelince şu an hayatının odak noktasında eşin var farkında mısın? Odak noktanı eşinden bebeğine kaydırmanı tavsiye ederim. Söylendiği kadar kolay olmadığını biliyorum ama kendin için bunu yapmak zorundasın. Bir de sorunu o kadar çok sahiplenmişsin ki eşinin sahipleneceği bir sorun bırakmamışsın ortada. O sorunu ortaya bırak ve gerçek sahibi olan eşin onu sahiplenebilsin. Gerginken, kızgınken, mutsuzken asla sorunlardan bahsetme. İyi olduğunuz bir zamanda güzellikle anlat hissettiklerini. Her zaman ben dili ile konuş. Tavrını net ortaya koy. Değişmezse de sen davranış şeklini değiştir. Bu günler çok kıymetli olumsuza odaklanarak geçirme lütfen.Çok üzgünüm iki ucu b.klu değnek bu işin içinden çıkılmıyor, bırakıp gitseydim keşke diyorum ilk hatasını gördüğümde şimdi böyle yapamazdı. Ben yanında oldum her zaman şimdi çocuk oldu baba oldu daha me yapayim onun icin .
Böyle kızıyorum kendi kendime düşünüyorum sonra kızıma baktıkça bnm huzursuzlugum onada geçer diye üzülüyorum karmakarışık duygularımbana prensesler gibi davransın etrafimda 4 dönsün demiyorum ama insan hicmi sormaz iyimisin diye aynı evin içinde konuşmayacak kadar düşmanlığı da haketmiyorum
Biz elazığlı çiğköftecinin beğenirdik. Eskiden onunki o fiyattı, pahalı geliyordu. Şimdi kimbilir ne kadardır. Zaten hazır olanlarda kıyma da yok. Gerçi ben kıymasız daha çok severim.Dün bulgurun 1 kilosunu 8,5 a aldım. Reisinki. Baktım başka markalarda yakın fiyat reis aldım. Pirincini alıyordum da bulgur da pahalı geldi.Taze soğan da 5 liraydıya 10liralik alirdik bukadar gelirdi
roka bile koymamisti
olsada yesek yawAyyy çiğköfte diye diye benim de canımı çektirdiniz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?