Küçük Düşün Büyük Olsun!

baby uyku moduna aldi.
Kizi esim uyuttu bende uyuyabilsem uykum kacti.

Kız kusu eline gecirse bogacak
yavrum yanasiyo kiza kacmiyo o da isirmiyoda kiz sap sap kovaliyo.
Aksam terligimi aldi yerden kiz kusa ittiriyo terligi yani kaldirabilse atacak.
Kiyamiyorum ya kusa alisik bise uzerimize konamiyo kizin korkusuna.
Kiz aninda neremize konsa atliyo.
Kus nerde diyince hemen kafese bakiyo

Bak simdi kusa vicdan yaptim
Bu kiz emeklerse dahada rahat vermez.

Ay onları hiç deme bı yere çıkmadım 1 hafta birisinin evine çiş yapar diye bı kez çıktık sıkıştım ddim marketin wc sine götürdüm bı kere eve koştuk ama erkek çocukları daha tembel oluyo kizlar atak

ayy cocukla zor bacim.
Bende koye gitmistim oglanla 4.5 yaslarinda falan.
Otobusle ba ba bendeki cesaret yurek yemisim.
Yanima pet sise almisstim bos dedim lelli ne olur ne olmaz erkek ne olsa diye
Napcan ya iste her seferinde uyandirip cise indirmistim.
Simdiki ben olsam cesaret edemem cahillik

Benim oğlusun öyle videosu vardı yaşındaydı daha tutunarak yürüyordu kovakiyordu o halde koltuğa konsa minderleri koyup üzerine çıkar almaya çalışırdı gülerdi izlerdi seviyorlar evcil hayvani bebeler o kuşumuz ölmustu 2 ay fln kaldı bizimle bu kuş 2 sene bitecek ocakta alıştık oglusta çok seviyor

Bizim kanaryamız vardı. O dönem de rahat bırakmadı. Bir de yerlere tüyü dökülüyordu. Yerde sürünürken masa altlarında onun peşinden gidiyordu. Şimdi de babasıyla tutturmuşlar kuş diye. Sık sık soruyor baba bizim kuşumuz ne zaman gelecek

Bende şişe taşıdım bir dönem yanımda parkta koselerde yaptı arabada kaynanama giderken fln rahat oluyordu

zor ya bakimi
kizdan sonra daha zor geliyo bana.
soylene soylene temizliyorum kafesi.
tüy dokuyo
kiz emeklicek bos oda var gunduz oraya koycam napim.
aksam salariz biraz oglan odasina alir arada.

zor ya bakimi
kizdan sonra daha zor geliyo bana.
soylene soylene temizliyorum kafesi.
tüy dokuyo
kiz emeklicek bos oda var gunduz oraya koycam napim.
aksam salariz biraz oglan odasina alir arada.
Hele tüy dökme zamanları fena oluyo her yer tüy birde eşime kalsa yesin içsin çıksın istiyo her yeri pisliyor diyorum

Benim kız hasin ya
Sac bas yoluyo.
sap sap suratimiza yapistiriyor
tepikliyo

Bide telefonun klaye iyice gitti
Geriyor beni
Olmuyorsa çokta gitmeden degis kuzu zor oluyor benimki şarj problemi dokunmatik en son zaman binanda kapanmaya baslamisti
Geçer canım yine oynarsın telafi edersin iyiki annen gelmiş
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Ben de bugün yine yaşlı ölüm haberi aldım. Şimdilik çok yakınımda yok çok şükür. Ama bu virüsün kimde olacağı hiç belli olmuyor
Allah rahmet eylesin gerçekten iç gezmeten dikkat eden çok gördüm hastalık kapan
Boğa burcu işte. Boğazına düşkün olur. keşke benim kızda mercimek köftesi yese en büyük hayalimdi benimkine gezmekten sor yemesin içmesin gezsin işte yay burcu :)
Beni tarif ettin he keyfine düşkün sabırlı ve boğazına düşkün oluyoruz
Bu benim he bende izlerken eşime derim bunu tanıyorum bı yerde izlemiştim fln diye esim hiç hatırlamaz benim görsel hafıza iyi

Gelemiyorum bir türlü oglusla kudurduk akşam uyuttum yarım saat oluyo yatmaya yakın yarış yaptık oyuncak toplama yarışı baya topladık iyi oldu renkli açmıştım asamamastim onları şimdi astım mutfağı topladım bulaşık yikanmisti o kaldı geç oldu ses yapmayayim kalsın sabah süpürge açıp paspas yaparım öyle çıkarım artik

Bu söylediğim de kimseyle gidip gelmiyordu, sadece aile anne baba görüşmesi vardı. Arkadaşın kardeşi ilk olan kişi. Onun ardından kayınpederi ailecek oldular. Kayınpederi yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yaşlılara dikkat etmek gerekiyor.
Bugün bacak kaslarım dökülüyor :) zor oturup kalkıyorum. Yürüyüş yapmış olmasam kendimden şüpheleneceğim. İyice paranoyak olduk

Ben de zor uyuttum. Çocuklarda hareket yok. Ne yapsınlar. Gündüz uyumuştu tabi onun verdiği bir enerji toplama da var. Oyuncak toplamayı ahh ahh zor toplatıyorum. Sen toplaa diyor bide

Yasak elma vardı bacım.
Masumlar dram ya ben de izliyorm ama acıklı baslama sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…