- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.528
- 798
- 38
Dryla görüstünüz mü?benim bebekte otizm acisindan riskli bebek ya tum gun ismime donsun diye sebeklik yaptim donmedi vs derken oturup agladim bi guzel.aman hayat zor ya
Boğa burcu işte. Boğazına düşkün olur.mercimek kofte yapmistim bugun agzima atiyorum kiz kucagimda agzini aciyo ☺ ayy beni oldurcek ya.
Cennet hurmasinida accik ucundan degdirim dedim daldi direk
cok merakli bunlar bu aylarda.
Benimde en büyük hayalim kısırdı yiyor çok şükürBoğa burcu işte. Boğazına düşkün olur.keşke benim kızda mercimek köftesi yese en büyük hayalimdi benimkine gezmekten sor yemesin içmesin gezsin işte yay burcu :)
Ayy diziye bakıyorm ama hic sarmıyo artkUyuyon herhal çok yoruldun babys bugğn
Sert dedi bende göstereyim diye attım
Üzüm kurusuda öyle yumusacik oluyo taze siyah üzümde kurututtum bu sene
Kafam kazan bin yıl düsünsem cözemem kız onu simdisen bulcan biz sifreli konusuyos dicemde hatun resmini atti gizemi kacti
Kısırı bulgurla salça soğan katıp yoğururken yiyor. Diğer malzemeleri katınca yemiyor. Değişik bir damak tadı var :) havuç salatası yapayım ye diyrum. Havucu rendeleyip yiyecekmiş.Benimde en büyük hayalim kısırdı yiyor çok şükür
Belki yer canım
Iyi akşamlar hanimlar.lelli tatlin harika görünüyor .geriden takip ediyorum tarif paylasmadiysan ben talibim .iyi geceler kizlarKizlar kolay tatli arayanlar sunu siddetle tavsiye ediyorum bilen bilmeyen yapin yaptirin.
Eki Görüntüle 2732841
Bukadar kaldi dunden.
Kizla yaptim ben bunu cok basit ama tat
2 tane yedim sadece yememek icin direniyorum.
Basina oturunca 7-8 tane gidiyor lüp lüp.
erbaslar aksama bitirir yemicem.
Diren lelli.
iradeli lelli.
yeme lelli
yirsen döt döbek buyur lelli
gaganintut lelli.
@dimple81 sen seversin serbetli tatli yapmayi
Benimde kafa gidik bacim gel sarilalimKafam kazan bin yıl düsünsem cözemem kız onu simdi
verim cnm tarifIyi akşamlar hanimlar.lelli tatlin harika görünüyor .geriden takip ediyorum tarif paylasmadiysan ben talibim .iyi geceler kizlar
Annemde boga diyordum anneme senin gibi olursa tamamBoğa burcu işte. Boğazına düşkün olur.keşke benim kızda mercimek köftesi yese en büyük hayalimdi benimkine gezmekten sor yemesin içmesin gezsin işte yay burcu :)
hangi dizi bu yaAyy diziye bakıyorm ama hic sarmıyo artk
Ohh miss eline saglık bacım
ya cnm oyle dusunmebenim bebekte otizm acisindan riskli bebek ya tum gun ismime donsun diye sebeklik yaptim donmedi vs derken oturup agladim bi guzel.aman hayat zor ya
Bendede esim yer sever ama her zaman yaomassam ben koydum 3 4 poşet bu sene az buzluk bosalsin diye buzluktan yapayım bu arabamyayi bende cok seviyorum ya.
Buzlugada koymadim hic.
konserve alip pisiririm artik zaten benden baska yiyende yok
Ahahahh ahhhh büyük kızımdan neler çekiyorum yemek konusunda inşallah küçük cadım üzmezKısırı bulgurla salça soğan katıp yoğururken yiyor. Diğer malzemeleri katınca yemiyor. Değişik bir damak tadı var :) havuç salatası yapayım ye diyrum. Havucu rendeleyip yiyecekmiş.
Öyle valla kışın çıkar ye pazar görmesem korkmuyorum buzluktan yaparım diye özellikle fiyatlar uçunca iyimi koymuşum diyo insan soganini salçasını kavur gerisi kolay oluyoyok kiz ikizlerden once hamile kaldigimdan beri mutfaga giremedim ben.prensesler gibiydim ana evinde
ben de bu yaz bol bol koyucam valla kisin kolay oluyor cikarmak butceye de destek
Ay onu bana çok ddi çevrem yok yaşında yok 1.5 ta bıraktı fln kaynanam ddi bir gün esim yaşında bırakmış valla doguramadim o kadar zekisini ddim artıkbaby su hazir bez kullanmayan hatun vardi ya hani bursali.
Kizi agustos dogumluymus.
Bu agustos bezi birakmis
arada bi kaciriyor diyo.
Ayy bezdemi keramet var.
Cocuk koca bezden bunalmistir dedim valla yasinda birakmak nasil bisi hic etrafimda gormedim.
Yasak elma mı acaba o filmi ben çok sevemedim adam kaç kadınla oldu boşandı. Kadınlar yarış yapıyor sanki. İlk 6 bölüm izleyip bırakmıştım. Şimdi de bir kadın girmiş galiba. Arkadaş anlatmıştı.hangi dizi bu ya
Esim de masumlar apart. baslamis.
kirmiziodayi ben sevmedim.
masumlar aprt. izlenmeye deger mi bende izlesem mi acep.
ayy her diziye basladiginda birini goruyo lelli kos lelli kos
bisi oldi saniyorum su kız/ cocuk nerede oynamisti dusundum dusundum diyo.
okadar dizi izlersen boyle karistirirsin dedim.
bizde 3 yasinsa biraktik.Ay onu bana çok ddi çevrem yok yaşında yok 1.5 ta bıraktı fln kaynanam ddi bir gün esim yaşında bırakmış valla doguramadim o kadar zekisini ddim artık2.5 tü bıraktık arada hala gece kaçırıyor oyuna dalarsa gündüzde yapıyor
Eline sağlık canım maharetli insan bir başkaİçi böyle yumusak ceviz koyuyolarmış şu kurutulmuş gıdada görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?