Küçük Düşün Büyük Olsun!

mercimek kofte yapmistim bugun agzima atiyorum kiz kucagimda agzini aciyo ☺ ayy beni oldurcek ya.
Cennet hurmasinida accik ucundan degdirim dedim daldi direk
cok merakli bunlar bu aylarda.
Boğa burcu işte. Boğazına düşkün olur. keşke benim kızda mercimek köftesi yese en büyük hayalimdi benimkine gezmekten sor yemesin içmesin gezsin işte yay burcu :)

Boğa burcu işte. Boğazına düşkün olur. keşke benim kızda mercimek köftesi yese en büyük hayalimdi benimkine gezmekten sor yemesin içmesin gezsin işte yay burcu :)
Benimde en büyük hayalim kısırdı yiyor çok şükür

Belki yer canım

Ben anca geldim gün içinde oğlan beni çok yoruyor şuan sırtım çatlıyor geceye kadar pilim bitiyor.

Ben bir balkonu kapattım mutfak ve salondan giriş vaedi artık yok eşim sigara için çıkınca koltuğu çekiyor falan. Bende çamaşır için kullanıyordum artık onu da peteklere astım çekemedim koltuğu .

Kabanimsinbir hırka kalıbı çıkarmıştım onun dikisije devam ettim. Arnavut ciğeri ile patates salata ile akşamı atlattık.

Evin gündüz sulurgeye ihtiyacı yokken şuan supurulmesi lazım yarına kaldı

Benimde en büyük hayalim kısırdı yiyor çok şükür

Belki yer canım
Kısırı bulgurla salça soğan katıp yoğururken yiyor. Diğer malzemeleri katınca yemiyor. Değişik bir damak tadı var :) havuç salatası yapayım ye diyrum. Havucu rendeleyip yiyecekmiş.

Iyi akşamlar hanimlar.lelli tatlin harika görünüyor .geriden takip ediyorum tarif paylasmadiysan ben talibim .iyi geceler kizlar

Annemde boga diyordum anneme senin gibi olursa tamam
azcik agzina koydum nasil yalaniyor.
Cok merakli herseyi tatmaya
Masadan kizarmis ekmekler tirtikladi gecen sabahda.
O karisik kahvaltilara daha tenezzul etmiyor.
eviriyo ceviriyo yutuyo☺

Ayy diziye bakıyorm ama hic sarmıyo artk
Ohh miss eline saglık bacım
hangi dizi bu ya
Esim de masumlar apart. baslamis.
kirmiziodayi ben sevmedim.
masumlar aprt. izlenmeye deger mi bende izlesem mi acep.

ayy her diziye basladiginda birini goruyo lelli kos lelli kos
bisi oldi saniyorum su kız/ cocuk nerede oynamisti dusundum dusundum diyo.
okadar dizi izlersen boyle karistirirsin dedim.

benim bebekte otizm acisindan riskli bebek ya tum gun ismime donsun diye sebeklik yaptim donmedi vs derken oturup agladim bi guzel.aman hayat zor ya
ya cnm oyle dusunme
Bi tanidigin torunu seslenince bakmiyordum
hatta 2 yasinda falandi.
ama asla bakmiyodu istedigin kadar seslen bende sasirmistim yani bisimi vae acaba diye dr. goturceklerdi bisi yokmus.

dikkat bozuklugu falan olabiliyor ama kotuye yorma.

Insan cok dikkat ediyor anliyorum seni benim kiz kolunu cok salliyordu yukari asagi vuruyordu bi ara ayy takinti yapmistim esim dedi hep oyun yapiyo abartma birakti onu.
sesleniyorum bakiyomu diye
Hepimiz evhamliyiz dr. goturur herseyine detayli baktirirsin.
hepimizin evladina saglik sıhhat versin mevlam
kimseyi yavrusuyla sinamasin.

bamyayi bende cok seviyorum ya.
Buzlugada koymadim hic.
konserve alip pisiririm artik zaten benden baska yiyende yok
Bendede esim yer sever ama her zaman yaomassam ben koydum 3 4 poşet bu sene az buzluk bosalsin diye buzluktan yapayım bu ara

Kısırı bulgurla salça soğan katıp yoğururken yiyor. Diğer malzemeleri katınca yemiyor. Değişik bir damak tadı var :) havuç salatası yapayım ye diyrum. Havucu rendeleyip yiyecekmiş.
Ahahahh ahhhh büyük kızımdan neler çekiyorum yemek konusunda inşallah küçük cadım üzmez

yok kiz ikizlerden once hamile kaldigimdan beri mutfaga giremedim ben.prensesler gibiydim ana evinde
ben de bu yaz bol bol koyucam valla kisin kolay oluyor cikarmak butceye de destek
Öyle valla kışın çıkar ye pazar görmesem korkmuyorum buzluktan yaparım diye özellikle fiyatlar uçunca iyimi koymuşum diyo insan soganini salçasını kavur gerisi kolay oluyo

Ay onu bana çok ddi çevrem yok yaşında yok 1.5 ta bıraktı fln kaynanam ddi bir gün esim yaşında bırakmış valla doguramadim o kadar zekisini ddim artık 2.5 tü bıraktık arada hala gece kaçırıyor oyuna dalarsa gündüzde yapıyor

Yasak elma mı acaba o filmi ben çok sevemedim adam kaç kadınla oldu boşandı. Kadınlar yarış yapıyor sanki. İlk 6 bölüm izleyip bırakmıştım. Şimdi de bir kadın girmiş galiba. Arkadaş anlatmıştı.
Masumlar apt izliyoruz fena sayılmaz. Anlatmak istediği şeyler güzel. Kırmızı odayı da daha 4. Bölümde kaldım. Bugün ütü yaparken izleyeyim dedim. Kız uyanınca kapattım. Yine yarım kaldı.

bizde 3 yasinsa biraktik.
Ama bi birakti tam birakti bezlemedim daha gece falanda.
Birazda 1.5, yas , 2 yas fln denemek lazim sanki.
Hani hazir mi diye.
sabir istiyo ama
tek denemede birakmisti oglum ama gunlerce ugrastim tabi
Haliya mi isemedi surekli cis var mi cis var mi diye yazdi bi de.
panikliyolar ya var mi acaba yok mu diye☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…