- 21 Ağustos 2015
- 32.131
- 97.525
- 798
- 38
benim arkadaşımın testi negativ di, nırmal nezlesin dediler. 1,5 saat aynı masada oturup kahve şçtik. Allahdan dişarda oturduk ve hiç sarılmadık. Bir kaç gün sonra çok kötü oldu. İylestikten sonra doktorda kan verdi. Sonuç: virusu atlatmış. Bende ve bşzimle masada oturan arkadasda birşey yoktu allahdan.yoktur insallah canim ama soylede bisi var 4-5 gun sonra pozitife donenleride duydum.
Misal bi ablam var esi oglu pozitifmis kendi negatif. 5 gun sonra bu da kotu olmus tekrar yaptirmis pozitif cikmis.
Kulucka donemi oluyomus
dikkat edin kuzu
canım bu yaşlarda henüz belli olmazmış. Bence yoktur bişi, gönlünü ferrah tutbenim bebekte otizm acisindan riskli bebek ya tum gun ismime donsun diye sebeklik yaptim donmedi vs derken oturup agladim bi guzel.aman hayat zor ya
uykusuzluk çok kötü canım. Iyi dayanıyorsun zatenİtiraf.com;bir noktada saat 2.30 gibi wcde bi tur agladım
Hello 15.ay lohusalıgı
kulucka donemi diyorlar o o 4-5 gune.benim arkadaşımın testi negativ di, nırmal nezlesin dediler. 1,5 saat aynı masada oturup kahve şçtik. Allahdan dişarda oturduk ve hiç sarılmadık. Bir kaç gün sonra çok kötü oldu. İylestikten sonra doktorda kan verdi. Sonuç: virusu atlatmış. Bende ve bşzimle masada oturan arkadasda birşey yoktu allahdan.
Hay maşallah nasıl dayanıyor küçük bedeni acaba12.30 dan beri sallıyorm
Kendime tebriks
Sakin kaldım.
2 kere süt 2 kere bez değişim.
Hala uyumadıgı icin kızıma da tebriks
Enerjine kurban evladım
Enerjiyi atamıyor evde tabiHay maşallah nasıl dayanıyor küçük bedeni acaba
banada lazim ya40 tl cüzdan aldım kendime 79dan düsmüs.
Parcalandı cüzdanım resmn
Gecmis olsun canim usuttun mu acepGünaydın gece karnım agrıdı durdu hasta oldum hiç tadım yok
Bugün yağmurlu hava markete gidecek tim ama hiç gidesimde yok kızın dersi biterse gideriz
Ayran kefir iciyor cok sükür.babyloading87 kiyamam kuzu ya
Aksam yogurt mu yedirsen dicektim ama severek yemiyodu galiba.
Ayran icer mi?
hani uykusunu getircek bisiler azcik yese icse.
Benimkide bu ara gec uyuyo ama gece emmeye, mamaya uyaniyor.
Geri uyuyor
Tabi arada o da yapiyo uyumuyo ama genel anlamda 2 defa uyaniyor aciktigindan
5 de uyandi doyurdum geri uyudu.
Tabi her cocugun fitrati bir diil.
Calisiyosun uykusuz falan insallah duzene girecek hepsini unutacagiz.
Kocalara giden para geri gelmiyor ama ins sizinki gelir:)Mutfak harcamalarından kalan paramı gram altın alacaktım o ara gidemedim tabi parayı da kocaya verdim ev taşırken o para da bana gelir mi bilmem artık
Çok para harcandı ev taşımaya
Bide çamaşır Makinesi arıza verdi servis çağırdık
Daha hala kombi de sorun var arada arıza veriyor Allah’dan ev sıcAk oluyor
Bi ev temizlettik 700 lira temizleme parası verdik daha pvc de ki yApışkanları sökmemişler balkon mermerleri kazımamışlar
Bi de tek kişi de gelmedi 3 kişi geldi, başında durmayınca kimse işini doğru düzgün yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?