- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Bereketli olsun canım445 ten gram aldım bacımlar
Buay biraz daha alıyım istiyorm su eksik yatınca maasta.
70 tl sok;1 kereviz 1 avokado,yufka,100 gr nescafe,mintax bul.tableti,alaturca cips.
Annem tavuk getirmis organik alyaya onu haslıyorm
Mercimk yapcam tavuk suyuna,kereviz havuc falam atcam.
Kerevizin yarısını rende yapcam yogurtlucm kendime aksma.
Koci tabiki yemez
Kalan yarıyıdakızın corbasına atarım.
Nescf yaptım icip islere giriscem
Anam alamadık bi filtre kahve makinası
Bacım lokum gibi benimki çok kurumuştur o yumuşacıkheryerden alinmiyo makbulden denim diye aldim disim kesmedi yaw
Bildigin tas.
Analar tas yesin yarimsardan bes yesindeki gercek anlamdaki tas oydu bence
Oysa ben hep yumusacik falan diye okumustum
Biri beni kazikladi ama kim bilmiyorum
sobali evde asip sobanin ustunde kurutuyolarcitl siz nasil kuruttunuz? yumusak mi? bagada vir.
Dün TV de gördüm 74 yazıyo oha dedimYıllar önce eminönünde görmüştüm. O kadar pahalıydıki tadına bile baktırmıyorlardı.
sen balkondami kuruttunBacım lokum gibi benimki çok kurumuştur o yumuşacık
Ewt mutfagı balkon gibi yer var Fransız cammı ne oraya astım kurudusen balkondami kuruttun
yaaa cok gzl gorunuyor asiri severik trabzon hurmasi kurutcam ya seneyeİçi böyle yumusak ceviz koyuyolarmış şu kurutulmuş gıdada görmüştüm
Eşim çok tatlı buldu aslında adam tatlıyı sever vçbende o kadından gördüm ve ilk defa yiyorum açıkçası denemek istedim hem ucuz pazarda hemde kendin yapman başka hem bide senin ev teras çok güzel kurur benimki alt kat oldugu halde güzel kurudu daha çok yapabilirsinyaaa cok gzl gorunuyor asiri severik trabzon hurmasi kurutcam ya seneye
Kafama koydum
Ay 1 saattir neden bahsedio bu kızlar diyormİçi böyle yumusak ceviz koyuyolarmış şu kurutulmuş gıdada görmüştüm
yaaa olur mu canim estg. gormus oldum nasil kurudugunu yumusakligini asil sen sagolLelli hakkını helal et çocuk var emziriyosun attım ama yeni aklıma geldi inan
sen bulcan biz sifreli konusuyos dicemde hatun resmini atti gizemi kactiAy 1 saattir neden bahsedio bu kızlar diyorm
Ennnnn sevdiğiimm cennet kuruusu
Uyuyon herhal çok yoruldun babys bugğnAy 1 saattir neden bahsedio bu kızlar diyorm
Ennnnn sevdiğiimm cennet kuruusu
Valla bende bu yasındayım ilk defa yedim ne yalan söyleyip kurusunusen bulcan biz sifreli konusuyos dicemde hatun resmini atti gizemi kacti
benim bebekte otizm acisindan riskli bebek ya tum gun ismime donsun diye sebeklik yaptim donmedi vs derken oturup agladim bi guzel.aman hayat zor yaKız seni taglıcaktm bugun nerdesin diye?
Hayır olsın
anne olmak zormus lelli ya hem de cok zormus.kronik vicdan muhasebesi bir seyi yanlis mi yaptim hissi var surekli aynaptilar sana çiçemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?