Çok hos
Biz borclar hafifleyince basladik birikimeÇok silkeliyorum kendimitr_lelli
Ama bizim borçlarımız çok bu ay anca bir çeyrek,500 de tl birikim yapabildim ama 300ü tatil için.
Ben daha çok istiyorum
Ben kumbara ile başladım birikim olayına Ekim gibi başladım 30tl ile.Biz borclar hafifleyince basladik birikime
Borc varken birikim zor oluyo
Tatile nereyi dusunuyosunuz ben bi otel bulamadim ya
Bi arastirim oteliBen kumbara ile başladım birikim olayına Ekim gibi başladım 30tl ile.
6ay oluyor ama borçlar çok olunca birikim de yavaş yavaş artıyor.
Bir borç bitiyor tatil rezervasyonu yaptık,araba bakımı,öteye borç beriye borç
Valla sıkıldım kendimize birikim istiyorum artık.
Tatil için Aralıkta yer ayırdık egeye inşallah gideceğiz aquasis Deluxe resort ultra herşey dahil Hotel.bu yıl yeni açılıyormuş Ramazan Bayramı'nda ordayız inş.
Bizde aynı otele gitmiyoruz farklı Oteller de görelm diye bir de gittik mi orada kalıyoruz iki çocukla civar gezmesi daha da yorucu olur diye. Gideceğimiz otel bayram fiyatı ve sezon fiyatı yüksek su an hangi tarihte bakıyorsunuz ben de bakınayım size uygun birkaç yer mugla bodrum mu olacak bir deBi arastirim oteli
Okadar cok otel baktikki kafam.kazan
Gecen yil cesme anka beach e gittik
Hersey dahil cok guzeldi.
Bu yıl ayni yer olmasin diyo esim mugla istiyo
Oteller ,yorumlar falan kafam kazan.
Sizin otele bakim bide
Otel 2000tl gecmesin diyoruz cunku kendi aracimizla gidicez yol parasu gezme falan 3000 olcak zaten
Mugla/bodrum/fethiye/ölüdeniz/icmeler.Bizde aynı otele gitmiyoruz farklı Oteller de görelm diye bir de gittik mi orada kalıyoruz iki çocukla civar gezmesi daha da yorucu olur diye. Gideceğimiz otel bayram fiyatı ve sezon fiyatı yüksek su an hangi tarihte bakıyorsunuz ben de bakınayım size uygun birkaç yer mugla bodrum mu olacak bir de
Ben Aralıkta almıştım rezervasyonu.
Hemen birkaç yer baktım sizin için ets den,
Bodrum beach resort, petunya beach resort
En çok da cactus mirage family CLUB beğendim bak belki istediğiniz şartlara uygun gelir cnm
Hemen inceliyorumBir de green nature resort marmarise 3 km.imiş
Ama plaja özel araçla götürüyorlarmış yalnız tesis 10 numara canım
woxxi hotel gumbetGeçen yıl gittiğimiz otelin sahili de özel hızlı bir aracla götürülüyorduk güzeldi yani bence sorun olmaz
Green nature resort çok iyi bence.
Hadi hayırlısı olsun gönlünüze göre olanı alırsınız umarımwoxxi hotel gumbet
Jasmin beach bodrum
Costa bitezhan hotel i begendim baktiklarim arasimda not aldim
Yorumlarda önemli benim icin
Hepsi denize yakin ve herseydahil.
Karar verirsem ödeme yapıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?